Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sat 1 Nisan haftaya cuma kan vereceğimTamamdır o zamannn beklemeye devam![]()
Benimde anca o zamanlarda vermem lazım sanırım. Bugün benim regl dönemi gelmiş gibi karnım ağrıyor ama tabi her şeyi acaba mı diye düşünüp vücudumu dinlediğimden de böyle hissediyor olabilirim diye düşünüyorumBenim sat 1 Nisan haftaya cuma kan vereceğim
Kesinlikle öyle yaa sanki rahmim de kramplar var, bir de belim ağrıyor göğüslerde hiç bir şey yokBenimde anca o zamanlarda vermem lazım sanırım. Bugün benim regl dönemi gelmiş gibi karnım ağrıyor ama tabi her şeyi acaba mı diye düşünüp vücudumu dinlediğimden de böyle hissediyor olabilirim diye düşünüyorum![]()
Prodoctor güvenilir benim bildiğim ya ama tabi bi tane daha yapmakta fayda var. Adet gününüz ne zaman bana bi hafta var ama yapmak istiyorum erken mi bilmiyorumYagerçekten ağlamak istiyorum artık,keşke prodoctor almasaydım silik çizgi gördük ama sevinemiyorum inşallah allahım vardır
Benimde 1hafta var,dün yaptıklarım silik çıkmıştı.Şimdi testlerimde bitti bekliyorum mecburProdoctor güvenilir benim bildiğim ya ama tabi bi tane daha yapmakta fayda var. Adet gününüz ne zaman bana bi hafta var ama yapmak istiyorum erken mi bilmiyorum
Baktim oradan da yok prdahastanenin sitesinden bakılabiliyorsa bir de orayı deneyin. Bazı hastanelerde laboratuvar sonuçları sitesinden girilip bakılabiliyor.
HayırSonucunuz çıktımı?
Canım çok normal değer, benim ilk gebeliğimde bir gün geçmişti reglidem 34 dü.Kızlar Bat 24 Nisan adetime 5 gün kala test yaptım ve kan verdim 15.1 çıktı sizce nasıl? Yumurtlama üstünden 11-12 gün geçti
Yaaaa çok mutlu oldum canımKızlar çıktıEki Görüntüle 3579281
Hayırlı olsun canım benimKızlar çıktıEki Görüntüle 3579281
Dua et bol bol nasipte varsa zaten o bişekilde tutar zaten bende kimyasal gebelil gecırdım ıkı ay on e bende korkuyorum dua edıyorım bol bol yşyecek ekmegı varsa tutunur Allahın ıznıyleTeşekkür ederim 2 kimyasaldan sonra şimdide nasıl koruyacağım onu düşünüyorum![]()
Vallahi iyiki acmıssnızYaaaa kızlar bu konuyu açmam ne güzel oldu,
Güzel haberler duyunca bir mutlu oldum…imsallah aramızda daha hamişlerimizzzz olur
Benim biraz umudum tükendi çünkü ben yumurtalamadan 3 gün önceyi değerlendirdim
Eşim sonra şehir dışına gitti
Teşekkür ederim 2 kimyasaldan sonra şimdide nasıl koruyacağım onu düşünüyorumHayırlı olsun cok cok sevındımmmmmm![]()
7 gün var, çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım varYaaaa çok mutlu oldum canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al coo güzel bir haber
Canım regliye ne kadar vardı senin.
Doğru söylüyorsun ama yürek işte dayanmıyor inşallah senden de güzel haber bekliyoruzDua et bol bol nasipte varsa zaten o bişekilde tutar zaten bende kimyasal gebelil gecırdım ıkı ay on e bende korkuyorum dua edıyorım bol bol yşyecek ekmegı varsa tutunur Allahın ıznıyle![]()
8 nisan yumurtlama yani dpo 11Hayırlı olsun canım benimsağ salim kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza☺ yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın
İns hayırlısı olsun bakalımDoğru söylüyorsun ama yürek işte dayanmıyor inşallah senden de güzel haber bekliyoruz
Yapıp söyleyecegım sizeDoğru söylüyorsun ama yürek işte dayanmıyor inşallah senden de güzel haber bekliyoruz