- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 38
-
- Konu Sahibi pembe_pirenses
Çok eğitimlisin ama yazın hiçte öyle söylemiyor pembe pi(?)rensess!!
sizde picama(?!)'sınız ama... nickle mi yargılıyoruz şimdi de kültür seviyesini?!
Nickle değil yazım hatalarıyla
Ayrıca ben sadece nickine takılmadım.
Konunun paragrafı da berbat.
Hem bu şekilde anlaşılamayacak kadar karışık yazıp, hem de kendinden "çok eğ
e ben size beni eğitimsiz bilin dedim dün gece, sabah oldu hala bu konuya mı takılı kaldınız çok enteresanNickle değil yazım hatalarıyla
Ayrıca ben sadece nickine takılmadım.
Konunun paragrafı da berbat.
Hem bu şekilde anlaşılamayacak kadar karışık yazıp, hem de kendinden "çok eğitimliyim" diye bahsetmesi komik geldi bana.
Bende zaten oyle bildiğimi söylemiştim ama bana cevap yazan üye görmedi sanırım.e ben size beni eğitimsiz bilin dedim dün gece, sabah oldu hala bu konuya mı takılı kaldınız çok enteresan
vah vah yazık yoruldunuz siz deBende zaten oyle bildiğimi söylemiştim ama bana cevap yazan üye görmedi sanırım.
O yüzden tekrar söylemek zorunda kaldım.
Gülünecek çok şey var.Gülünecek bir şey göremedim.... hele ki sizin durumunuzda birisi için...
konuyu saptıran sizsiniz, elim değmişken mahkemede sizinle de bir görüşelim bakalım, ne varmış gülünecek benim drumumda bir iredeleyelim...Gülünecek çok şey var.
Ayrıca benim durumum da bir şey yok. Siz kendi durumunuzla ilgilenin
Neyse konu dışına çıktık iyice.
Size iyi günler
Cok fazla sey yazamiyorum,yazmak istiyorum da yazamiyorum.Çocukluk travması geçmeyebilir haklısın. Benim annemde çok mutsuz bir evlilik yaşamış ve kardeşimle beni ayak bağı görmüştü. Yüzümüze karşı da söylerdi, siz olmasanız çekip giderim, bu adamı çekmem nefret ediyorum sizden ya da babamla kavgalarında çocuklarını da al git anamın evinden getirmedim ben bunları diye. E haliyle sinirliydi bize karşı da çok sertti. Ben de 32 yaşındayım izleri hala duruyor. Tek çaresi kendi ayakların üzerinde durman ve seni mutlu eden şeyleri yapman bana kalırsa. Ben öyle yapıyorum. Neyden zevk alıyorsam onu yapmaya çalışıyorum ve aileme fazla yaklaşmıyorum. Aramızda her zaman bir mesafe var yani. Annenle aran bozuluyor diye üzülme. Biliyorum aslında için acıyor, çok değişik bir duygu bu ama biraz gaddar olmayı öğrenmen gerekli.
Teşekkür ediyorum yok ben üniversite mezunuyum, dediğim gibi cvim iyi ama çalışamadım hiç tecrübem yok yaşım geçti diye üzülüyorum arkadaşlarım müdür oldular ben hala bu konularlayım halime bakın yaaa... bunlarla üzülüyorum, sevgisizlikten sürünüyorum yeri geliyor. Kimsem kalmadı, çok yalnız hissediyorum bir of çeksem kaşıki dağlar yıkılmıyor ama titrediğini hissediyorum . ilk paragraf için çok teşekkür ederim ben de aynı öyle düşünüyorum...Eğitim ile düzgün yazmanın öyle çokta bağlantısı yok.. Günlük yazışmalar, chatleşmeler v.s olması gereken özeni yok saydırabiliyor ve alışkanlık haline geliyor .
Birde ısrarla fake demenin kimseye faydası yok.. İnanmazsa kişi yazmaz olur biter.. Genelde konular hep bu şekilde sabote ediliyor, uzayıp gidiyor.
Benimde inanmadığımı söylediğim konular var ancak ısrar etmek niye ? Bu fakeyse bunun gibi olaylar yaşayan onlarca insanlar var onlara yol olur belkide.
...
Pirenses ,geçmişin yaraları öyle kolay kapanmıyor.. Siz ya da sizden başka milyonlarca insan bu yarayla hayatına devam etmenin yollarını arıyorlar. Kimisi buluyor, kimisi kaybolup gidiyor. Mesleğim yok deyip köşeye çekilmeyin.. Bıraktığınız yerden okuyun , meslek edindirme kurslarına gidin v.s
Bir yerden başlayın.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum evliliğiniz de iyi gitmiyorsa onunda çaresine bakın.
Kaba olacak ancak " ezip geçin" önünüze engel ne varsa. Geçmişi kapatın, düşünmeyin.
Bunu yapabilmek o kadar da zor değil. Daha ağır şeyler yaşayanlar var.. Siz önünüzdeki hayatı kurtarmaya çalışın.
ağlattın beniCok fazla sey yazamiyorum,yazmak istiyorum da yazamiyorum.
Canim benim ,yureginin acisindan opuyorum
konuyu saptıran sizsiniz, elim değmişken mahkemede sizinle de bir görüşelim bakalım, ne varmış gülünecek benim drumumda bir iredeleyelim...
sapığından yakınan birinin haline gülmek neymiş bakalım bir onlar karar versinler...Hahaha su mahkeme konusunu ne kadar basite aliyorsunuz siz.
Neyse, ben oyle her konuda mahkeme lafini kullananlardan korkan insanlardan degilim.
İstediginiz mahkemeye verin.
Ayy tamam sen haklisin.sapığından yakınan birinin haline gülmek neymiş bakalım bir onlar karar versinler...
Biri gelir yuregimizi yaralar biri gelir yaramizdan oper..ve boyle hayat surerağlattın benio yürek de seni öpüyor ne güzle laf yaaa yüreğinin acısından öpmek....
Benim adalete güvenim var... Daha" ben senin haline o şekilde gülmedim, yalnış anladın, durumunun gülünecek bir tarafı yok aslında" bile demiyorsunuz... Bu durumda olanlara ve bana biraz daha saygı göstermeye davet ediyorum sizi...Ayy tamam sen haklisin.
Zaten ulkedeki her sorun bitti, her dava hakkiyla cozuldu de sira bana geldi.
Hey Allah'im ya
Neyse bu konuya son mesajim.
Lutfen mahkemeye mi vereceksin ne yapacaksan hemen yap.
Bekliyorum.