Kızını sevemyen anne

hoş geldin fake kardeş..

parkbyull eğer uslu bir forum üyesi olursan sende fake mesajları hemen okuyabilirsin

Allah yardımcın olsun canım. O zaman kendine hem ana hem baba hem dost olucaksın. Anneni de kaynananı da konuşturmayacaksın kendiye. Lafı söylerken düşünecekler. Kır dök ah al demiyorum, herkes haddini bilsin sana konuşurken. İyi niyetten susuyosun demekki.

Evlendiğine göre,geçmişte kalan adamdan ve annenle ilgili sorunlarından bahsediyorsun.Şu an ne diyelim sana

evliliğn kötümü...
evliliğim idareeder çok bilgisiz evlendim kaynanam daha çok evi yönetiyor gibi. beni kıskanır biraz kötü kadındeğil desem de yalan o da annemle aramı açmaya çalıştı bir keresinde. kocamla açtı. çok eğitimliyim cv im iyi ama psikolojim kötü. baksana düz yazıyı yazamıyorum artık ... Evliliğim estek köstek gitmeye çalışıyor velhasıl

gençliği külotlarının başında nöbet tutarak geçmiş ve bu yüzden okuyamamış. bence hiçbir inandırıcılığı yok.

Kadının o kadar yazısı icinden buna mı takıldın da cımbızla cekip inandırıcılıgı yok diyosun ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…