Kızlar yarın birgün evlatlarınız olacak birisinden hoşlanmıyorsa birşeyler seziyordur. İstemiyorlarsa sokmayın insanları evlerinize emin olun yaşı küçük insanların sezgileri daha güçlü olabiliyor. Dinleyin onları. Bu sapık o kadar ünlü ve zengin insan düşkünü ki anlatamam kimlerle kankaya bağladığını size, herkese böyle yaklaşıyor. Her işlerini yapma ve işsizlik bahanesiyle kısa sürede çok büyük güven topluyor. Çarşıya pazara gönderiyorsunuz size 5 kuruşuna kadar para üstünü getiriyor . Hesaplarınızı tutuyor. Siz tatildeylken evinize girip çiçeklerinizi suluyor, komşunuuzun bile işlerini yapıyor (bizim yapıyor bayıla bayıla ), hasta oluyorsunuz sizin ilaçlarınızı taklit imzayla eczaneden alıyor. Etrafınızdakileri sizden bu işleri daha iyi yapacağına ikna ediyor ve size bu işlerin yaptırtılmamasını sağlıyor. Sonra hayatınıza sızıp herkesin günvenini kazandıktan sonra böyle mal mülk yönetmelere geliyor işler, evin kızına, KIZ ÇOCUKLARINA , göz koyabiliyor, babanızda kalan bir daireyi üstünüze geçirmeye gittiğinizde annenizin haklarını size karşı savunmak için yanınızda gelmeye kalkıyor. Biri bu tavırlarınızdan rahatsız oluyor ve saçmalama olmaz öyle şey diyor, siz rahatsız oluyor söyleniyorsunuz. O vakte kadar etraftaki insanlar işlerinin yapılmasının rahatlığına o kadar çok alışıyorlar ki anlasalar da anlamazlıktan geliyorlar. Kaleniz kuşatılmış oluyor. Sonra ne mi oluyor bir bakmışsınmız aranızıın bozulduğu ne kadar akrabanız varsa sizden umudu kesen ve bulduğu ilk kızla evlenen sapığınızın nikahına gelmişler. Her şeyi o kadar iyi ayarlıyorlar ki dışarıdan bakan beni sapık sanar; bu kadar iyi evli barklı insanla ne alıp veremediğin var der. Evlendikten sonra hala bir ümit var mı diye size yazılmaya devam ediyorlar (tekrar ediyorum adam babam yaşında ve benim yarı eğitimimde- normalde bir erkeğin cesaret edebileceği bir durumda değil yani ). Annemin ilk hali de bana inanmayarak başladı. Çocuklarınızı, evlatlarınızı ve birbirinizi dinlemedikçe bunları görecek duyacak ve yaşayacaksınız. Çocukalrınızı bunlardan çok zor korursunuz kızlar bunlar sizin kocca viyananızı kuşatmadan önce öyle planlar yapıyorlar o sultanahmet caminize öyle kılıflar hazırlıyorlar ki inanamazsınız. Ve çoğu da çok tecrübeli siizn gibi kaç kişinin etrafında gezinmişler ...