Kızını sevemyen anne

Birşey anladıysam arap olayım anne kötü sapıkla işbirlikçi kaynana fena baba iyi ama öldü konu sahibi mağdur bana türk flim lerini anımsattı valla

Bazen böyle hayatımızı engelleyen olaylar olur.sevdiklerimiz bizi sevmez sevgisiz kalırız sevgiyi dışarda arar bunalırız ama kimseden fayda olmaz en sonunda yalnız olduğumuzu anlarız kendimize sarılırız.geçmişe takılmadan gelecekle ilgili güzel planlar yapın.bol dua edin tavsiyem.her şey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
seni anlıyorum bunalımdasın.güçlü ol her şeye rağmen sevdiğinle evlenmişsin o sana destek olur.biz buradan ancak böyle tavsiyelerde bulunabiliriz.zamanını çalınmış olarak hissetme hayat tecrübelerden ibaret olgunlaşmana sebep belkide.

İç çamaşırlarını ortaya döken annen olunduğuna göre bu adama sapığım diyebilmen ne kadar doğru?
Babanı kaybedince bu adam size sahip çıkma görevine mi soyundu?
(Babana Allah'tan rahmet size sabır diliyorum.)

sözüm ona... evin oğluyum diye geçiniyor ... herşeyin içine girmeye kalkıyor, zaten bizim evden çıkmıyordu... Çok teşekkkür ederim Allah kimseyi gördüğü günden aşağısını göstermesin yarabbim babasızlık çok zormuş..

Kızlar yarın birgün evlatlarınız olacak birisinden hoşlanmıyorsa birşeyler seziyordur. İstemiyorlarsa sokmayın insanları evlerinize emin olun yaşı küçük insanların sezgileri daha güçlü olabiliyor. Dinleyin onları. Bu sapık o kadar ünlü ve zengin insan düşkünü ki anlatamam kimlerle kankaya bağladığını size, herkese böyle yaklaşıyor. Her işlerini yapma ve işsizlik bahanesiyle kısa sürede çok büyük güven topluyor. Çarşıya pazara gönderiyorsunuz size 5 kuruşuna kadar para üstünü getiriyor . Hesaplarınızı tutuyor. Siz tatildeylken evinize girip çiçeklerinizi suluyor, komşunuuzun bile işlerini yapıyor (bizim yapıyor bayıla bayıla ), hasta oluyorsunuz sizin ilaçlarınızı taklit imzayla eczaneden alıyor. Etrafınızdakileri sizden bu işleri daha iyi yapacağına ikna ediyor ve size bu işlerin yaptırtılmamasını sağlıyor. Sonra hayatınıza sızıp herkesin günvenini kazandıktan sonra böyle mal mülk yönetmelere geliyor işler, evin kızına, KIZ ÇOCUKLARINA , göz koyabiliyor, babanızda kalan bir daireyi üstünüze geçirmeye gittiğinizde annenizin haklarını size karşı savunmak için yanınızda gelmeye kalkıyor. Biri bu tavırlarınızdan rahatsız oluyor ve saçmalama olmaz öyle şey diyor, siz rahatsız oluyor söyleniyorsunuz. O vakte kadar etraftaki insanlar işlerinin yapılmasının rahatlığına o kadar çok alışıyorlar ki anlasalar da anlamazlıktan geliyorlar. Kaleniz kuşatılmış oluyor. Sonra ne mi oluyor bir bakmışsınmız aranızıın bozulduğu ne kadar akrabanız varsa sizden umudu kesen ve bulduğu ilk kızla evlenen sapığınızın nikahına gelmişler. Her şeyi o kadar iyi ayarlıyorlar ki dışarıdan bakan beni sapık sanar; bu kadar iyi evli barklı insanla ne alıp veremediğin var der. Evlendikten sonra hala bir ümit var mı diye size yazılmaya devam ediyorlar (tekrar ediyorum adam babam yaşında ve benim yarı eğitimimde- normalde bir erkeğin cesaret edebileceği bir durumda değil yani ). Annemin ilk hali de bana inanmayarak başladı. Çocuklarınızı, evlatlarınızı ve birbirinizi dinlemedikçe bunları görecek duyacak ve yaşayacaksınız. Çocukalrınızı bunlardan çok zor korursunuz kızlar bunlar sizin kocca viyananızı kuşatmadan önce öyle planlar yapıyorlar o sultanahmet caminize öyle kılıflar hazırlıyorlar ki inanamazsınız. Ve çoğu da çok tecrübeli siizn gibi kaç kişinin etrafında gezinmişler ...

Son düzenleme:
Birşey anladıysam arap olayım anne kötü sapıkla işbirlikçi kaynana fena baba iyi ama öldü konu sahibi mağdur bana türk flim lerini anımsattı valla
bu arada gerçekten birşey anlamamışsınız Pek gülecek bir şey de göremiyorum biraz daha anlayış ve saygınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Valla oyle hayatlar var ki, ben hicbir konuya fake olarak bakmiyorum. Cok goze batan taraflari yoksa.

Ama kulotlarinin basinda nobet tutan adami anlamadim. Yani anneniz mutemadiyen adama sizjn kulotlarinizi mi gosteriyordu ya da annenizden gostermesini mi istiyordu, ya da ic camasirlarinizin oldugu cekmeceleri mi karistoriyodu... Nobet derken anlayamadim. Bu sebepten okuyamamanizi da anlayamadim...

Seni üzen ailende olsa uzak dur .bence esinle arani iyi tut çünkü Onunla da aran bozulursa tutunacak dalın varmi? ?inşallah sıkıntıların geçer ve o pis sapık geberir

Kaynananizla mi yasiyorsunuz?
Zamaninda okuyamamis olabilirsiniz fakat hicbir sey icin gec degil.
Kendinizi gelistiricek kafanizi dagitacak seylerle mesgul olun.
Annenizle mecbur kalmadikca gorusmeyin.
Bir meslek sahibi olmak icin caba sarfedin.
Belki bu sekilde hayatinizda azda olsa yoluna girer.

HAyır Hayır okudum, hem de iyi okudum ama her okulumu çok geç bitirdim. çok zorlandım. ama ancak bu saatte bittiği için okulum henüz bir iş hayatım oalmadı bu saatten sonra olur mu bilmiyorum kendimden ümidi kestim artıkın Kaynanayla yaşamıyorum ama birşey farketmiyor kontrolü evimizde kendisinin

E okuma o zman canım niye vakit kaybediyorsun burada ... biz anlayanlar gayet güzel konuşuyoruz...
Bilseydim böyle abuk subum bir konu okumazdım okumuşken yorumumuda yaptım yorumlardan rahatsız oluyorsan sen de konu açma o zaman birdahaki mesajını okumayacağım gerçekten bola vakit..

Eee ne guzel o zaman en azindan bir mesleginiz var.
Esinizle konusun kaynananizin evinize bu kadar mudahil olmasindan rahatsiz oldugunuzu belirtin.
Evliliginizde bu buyuk bir sorun gibi gozukuyor. Bunun icin cozum uretin. Elinizden geldigi kadar kaynananizi uzak tutmaya calisin. Onun uzerinizde hakimiyet kurmasina izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…