- 5 Mart 2015
- 413
- 257
-
- Konu Sahibi pembe_pirenses
kv sana bisey yapamaz yorumlara verdiyinix cevaplardan onada verdiyseniz. bi psikolokdan yardim alin derim.belki rahatlarsiniz.
Hayatım çok bölük pörçük anlattım, yazının başından beri tüm akışı okumalısın elbette sadece çamaşırlar değil, adam sapığın önde gideni idi..Sadece donları mı kontrol ediyordu eksik parcalar olmalı
Vallaha aslında annemi çekiştirmeye girdim ama patladı işte ... Bende farkındayım idare ediverBende pek bişey anlamadım konu başlığı farklı içerik çok farklı annenden girdin donundan çıktın
:) aslında bir önceki mesajda da dediğim gibi annemden dert yanmaya açmıştım ve en ağır örneği verdim. Annemin don meselesi ile ilgili bana dediği ne biliyor musunuz ben kenmdimden utanacakmışım daha çekmecelerim bile genç kız çekmecesi gibi değilmiş. Kadın kafayı dağınıklığa benim ne kadar aşağılık, hiç bir işi beceremeyen bir yaratık olduğuma takmış durumda yani.annenize bu don meselesinden bahsrtmedinizmi ayıp filan diye.hem o çamaşır katlarken anneniz ne iş yapıyordu.evde genç kız var nasıl kıskanmaz.tabiki bu çok büyük bir etki bırakmıştır sizde.bu şekildeyse.hic laf söz olmadımı bu insan8n evinize gelip gitmesiyle ilgili.ama annenizin bir iyiliği kvnizin ondan çekinmesi olmuş.ezdirmeyin kendinizi kimseye.
Amaan anladım kötü şeyler ama anladığım bir şey daha var yazılarınızdan siz güçlü birisiniz.sadece hala anne sevgisi peşindesiniz sanırım.olanları unutun bence Allaha havale yeter bitti.şilin ya Allah herkesin hakettiğini verir elbet onun adaletine güvenin yeter.geçmişi de unut gitsin herkesin var kötü hatıraları.söylemesi kolay değil yapması da kolay hiçbirşey olmamış gibi güçlü olun herkese savunun kendinizi gerektiğinde pat pat söyleyin içindekileri rahatlayın.şu saatten sonra kendinizi düşünün dibe vurmuşsunuz.
Bu benim kendimi tanımlamam eğitim kime göre neye göre yoksa değil mi siz beni eğitimsiz bilin sevgili pic(!)ama canımcımÇok eğitimlisin ama yazın hiçte öyle söylemiyor pembe pi(?)rensess!!
Bu benim kendimi tanımlamam eğitim kime göre neye göre yoksa değil mi siz beni eğitimsiz bilin canımcım
Öyle bildim canımcım(!)
Kusura bakmayın sıktım farkındayım, bir de yaşadığını düşün... Doğru söylüyorsun çok teşekkürler.. sen de hakkını helal et Allah sizlere yaşatmasın kızlar..kötü anne, kötü abla, kötü kaynana, sapik
hepsi teker teker annenle arani acmis, ama zaten annen seni hic sevmemis.
anne sevgisinden yoksul büyümüssün, cok üzüldüm.
ama olan olmus, kimseyi degistiremezsin.
bu anlattiklarina takilacagina, evliligine odaklan. bir is bul kendine, kendi hayatini kur.
zor ama gecmise takili kalma bu kadar, okurken icim daraldi
Kusura bakmayın sıktım farkındayım, bir de yaşadığını düşün... Doğru söylüyorsun çok teşekkürler.. sen de hakkını helal et Allah sizlere yaşatmasın kızlar..
ben gene de olmadığını düşüneyim. Bir anne adayı olarak böyle bir dünyaya bir evlat getirmeyi düşünmek gerçekten çok acı. yani 9 ay karnında taşı sonra sapık bir adamı eve al ve evladının iç çamaşırlarını ver yani inanki benim kafam almıyor bunu
yokben dava açacağım ona dakkasında saçma sapan laf atmak neymiş görecek arkadaş ... bu kadar da hassas bir konuda kafam sulandı artık yazı yazamaz hale geldim son çare buraya yazdım ama bu konuya böyle laf atan kaç kişi varsa hepsiye hesaplaşacağız bir tanem ...senin kafan almıyo diye bas bas bağırmak zorundamısın fake diye ya. Şu konuyu kendi lüzumsuzluğunla nasıl dağıttın alkışşş sana. beğenmiyosan niye okuyup devam ediyosun konuya hey allahım yaaa yarattın takip te etsen böyleleri de biz uğraşmasak