Kızını sevemyen anne

kv sana bisey yapamaz yorumlara verdiyinix cevaplardan onada verdiyseniz. bi psikolokdan yardim alin derim.belki rahatlarsiniz.

kv sana bisey yapamaz yorumlara verdiyinix cevaplardan onada verdiyseniz. bi psikolokdan yardim alin derim.belki rahatlarsiniz.

Yok ona kaşı çok nazik bıcık bıcığım aman anneciğim canım anneciğim ama baydım artık.

Yorumalra verdiğim cavepların sinir durumumdan çok, insanların saçma yorumlarından sıkılımama bağlıyorum. çok saygısız arkadaşlar var. kimse kusura bakmasın, bu kadar hassas bir konuyu adam gibi karşılamayı bilmeyene ben de haklettiği gibi davranıyorum yani yoksa her anlamadım diyene laf etmiyorum yukarıda görebilirsiniz ... Yardım alıyorum zaten ama pek işe yaramıyor.

annenize bu don meselesinden bahsrtmedinizmi ayıp filan diye.hem o çamaşır katlarken anneniz ne iş yapıyordu.evde genç kız var nasıl kıskanmaz.tabiki bu çok büyük bir etki bırakmıştır sizde.bu şekildeyse.hic laf söz olmadımı bu insan8n evinize gelip gitmesiyle ilgili.ama annenizin bir iyiliği kvnizin ondan çekinmesi olmuş.ezdirmeyin kendinizi kimseye.

:) aslında bir önceki mesajda da dediğim gibi annemden dert yanmaya açmıştım ve en ağır örneği verdim. Annemin don meselesi ile ilgili bana dediği ne biliyor musunuz ben kenmdimden utanacakmışım daha çekmecelerim bile genç kız çekmecesi gibi değilmiş. Kadın kafayı dağınıklığa benim ne kadar aşağılık, hiç bir işi beceremeyen bir yaratık olduğuma takmış durumda yani.
ben zaten istenmeden doğurulmuş bir çocuğum, bu toplama ve adam konuda o kadar çok kavga ettik ki annem her durumda suçu bende buluyor. Odamı düzgün toplayaymışım, bir evde yapılması gerken işler varmış." bahanelere bakar mısınız??" Zaten bir iki sayfa önce bu gibi tiplern evdeki işlere nasıl bilinçli bir şekilde bulaştıklarını yazdım uzun uzun. o kişi hayatınıza girmek isterse kendini vazgeçilmez hale getiriyor. Bildiğiniz adam girip odamı topluyor özel kağıtlarımı kendine kopyalıyor (Evet evet yalnış okumadınız) resimlerini çekiyor telefonla bilmem ne benim çekmecelerimi düzeltiyor ben yaptırmayınca da gidip anneme şikayet ediyor beni haaaa. ben evlendiğim zaman herkes "hadi bitiyor artık kurtuluyorsun" dedi bana...

Annem ciddi anlamda asabi bir kadın aslında, telefon açar mesela nasıl olduğumu sormaz bugün azarlayarak bize gelecek misin evin süpürülmesi lazım falan der ya da iş yapmazsam umuru da pek olmam ve bu adama karşı bile savunmadı beni. Bir insan kızını nasıl böyle bir şeye alet eder yaaa. Okula gitmedim odama giremesin diye.. Ayhh neyse kadın bu.. Ne psikiyatristelre gitsin diye iknaya çalıştık ama yok. Onun bunun yanında beni rezil etsin, hocamla telefonda toplantı yaparken ben bağırış çağırış hadi yemek yiyeceğiz diye bağırsın, yalancı konumuna düşürsün, benim yaşıtım tanıdıklarımızın oğullarının önünde beni azarlasın tartaklasın, el alemin sapığını bile zevkle soktu odama hayatımın içine etti o Notre damme ın Kamburu kılıklı şey yaaa... Allah bin belasını verdi zaten ama daha Rabbime şikayetim var sokaklarda süründüğünü göreceğim...oooffff offf annem ayrı fasıl ama patlak sapık tarafından oldu bu sefer...

Son düzenleme:
Amaan anladım kötü şeyler ama anladığım bir şey daha var yazılarınızdan siz güçlü birisiniz.sadece hala anne sevgisi peşindesiniz sanırım.olanları unutun bence Allaha havale yeter bitti.şilin ya Allah herkesin hakettiğini verir elbet onun adaletine güvenin yeter.geçmişi de unut gitsin herkesin var kötü hatıraları.söylemesi kolay değil yapması da kolay hiçbirşey olmamış gibi güçlü olun herkese savunun kendinizi gerektiğinde pat pat söyleyin içindekileri rahatlayın.şu saatten sonra kendinizi düşünün dibe vurmuşsunuz.

evet olayı yakalamışsınız aslında tek istediğim birazcık sevsin beni yaa, bu sapık olayını temizlemek zor tabii Allah'ın belasını verdiğini görmedikçe nasıl temizlenir. Yaa ben de bir dokun bin ah işit hakkınızı helal edin yahu çok teşekkür ederim. ilşginiz için bu arada ...

kötü anne, kötü abla, kötü kaynana, sapik
hepsi teker teker annenle arani acmis, ama zaten annen seni hic sevmemis.

anne sevgisinden yoksul büyümüssün, cok üzüldüm.
ama olan olmus, kimseyi degistiremezsin.
bu anlattiklarina takilacagina, evliligine odaklan. bir is bul kendine, kendi hayatini kur.
zor ama gecmise takili kalma bu kadar, okurken icim daraldi

Öyle bildim canımcım(!)
Kusura bakmayın sıktım farkındayım, bir de yaşadığını düşün... Doğru söylüyorsun çok teşekkürler.. sen de hakkını helal et Allah sizlere yaşatmasın kızlar..

Kusura bakmayın sıktım farkındayım, bir de yaşadığını düşün... Doğru söylüyorsun çok teşekkürler.. sen de hakkını helal et Allah sizlere yaşatmasın kızlar..

yok yani, ben okurum varsa söyleyeceklerim yorumumu yapar cekilirim. senin icin söylüyorum

benmi cok katiyim bilemedim ama benim sapigim olsa, annem olacak o kadinda onunla is birligi yapsa yüzüne bakmam.
ki ben anneme babama asiri düsgünüm.
kendine ceki düzen ver, Allah yardimcin olsun

Insanin annesi sevmiyorsa kim severki diye dusunuyosun kime guvenebilirsinki sirtima en buyuk hanceri annemden yedim Rabbim karsima esimi cikardi sukur Rabbim ayirmasin gecmis insanin yakasini birakmiyor yasamayan anlamiyor hemen fake demisler konuya ben anlatsam banada derler Rabbim yardimcin olsun bosver artik anneni elinden bisey gelmezki sevmiyosa zorla sevdiremiyosun iste

senin kafan almıyo diye bas bas bağırmak zorundamısın fake diye ya. Şu konuyu kendi lüzumsuzluğunla nasıl dağıttın alkışşş sana. beğenmiyosan niye okuyup devam ediyosun konuya hey allahım yaaa yarattın takip te etsen böyleleri de biz uğraşmasak

yokben dava açacağım ona dakkasında saçma sapan laf atmak neymiş görecek arkadaş ... bu kadar da hassas bir konuda kafam sulandı artık yazı yazamaz hale geldim son çare buraya yazdım ama bu konuya böyle laf atan kaç kişi varsa hepsiye hesaplaşacağız bir tanem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…