- Konu Sahibi Kollektifbilinc
-
Yani şimdi dersi bölmüyor musun? Saygısızlığın dik alası. Bekle 15 dk dayısı kaçıyor mu? Öğretmenim Allah size sabır versinEki Görüntüle 2569404
Zilin çalmasına 15 dakika var ve aranarak whatsapp üzerinden taciz ediliyorum. Nisanur denince aklıma geldiböyle saçma bahane olabilir mi 15 dakika erken almak için? Bir hafta sonra en ufak bir olayda çocuğu okula gelmek istemiyor diye beni arıyor. Neden acaba...
Dayısına randevu saatiyle gidiliyorsa, zamanında dayıya gitmek önemli tabi.Eki Görüntüle 2569404
Zilin çalmasına 15 dakika var ve aranarak whatsapp üzerinden taciz ediliyorum. Nisanur denince aklıma geldiböyle saçma bahane olabilir mi 15 dakika erken almak için? Bir hafta sonra en ufak bir olayda çocuğu okula gelmek istemiyor diye beni arıyor. Neden acaba...
Kucumsemek icin demiyorum ama cahil kesim genelde boyle.Eki Görüntüle 2569406
Whatsapp ile durum sorma sonrası kendi kendine durum bildirimi mesela...
En basit örnekler. Neden atıyorum, öğretmene de emin olun fenalık gelmiştir benzer durumlardan da öyle cevaplar almışsınızdır.
Aynı durumu yaşadım, boş boş muhabbetler. Konuşmasan öğretmen ilgilenmiyor. Sonra vazgeçtim bu tutumdan zaten konuşacak vaktim de olmadı. 1 senedir koştur koştur eve gelmek durumunda olduğum için azalarak bitiyorlar.Kucumsemek icin demiyorum ama cahil kesim genelde boyle.
cahilden kastim kendini gelistirememis,ogretmenle mesafesini ayarlayamayan mahallede komsulariyla konustugu gibi konusan.
enteresan insanlarimiz var memlekette cidden.
Oglum birinci siniftayken bizde kultur seviyesi dusuk bir yerde ikamet ediyorduk.her okul cikisi veliler ogretmeni kusatiyordu.onemli birsey soyleyeceksem bile asla o guruhu aşıp ogretmene yaklasamiyodum:)
hergun ne soruyolardi, ne konusuyorlardi bilmiyorum.
Simdi dusunuyorum da kadin sabirliymis.
ne biçim öğretmensiniz. dayısına kadar bırakmamışsınız.Eki Görüntüle 2569404
Eki Görüntüle 2569406
Whatsapp ile durum sorma sonrası kendi kendine durum bildirimi mesela...
En basit örnekler. Neden atıyorum, öğretmene de emin olun fenalık gelmiştir benzer durumlardan da öyle cevaplar almışsınızdır.
Şu an iyi ki teknoloji var, çocukları dövemiyorlar. Saygısızca davranamıyorlar.Tombul bir öğrenciydim beni arkadaşlarına gösterir benim kadar var şuna bak diye kahkaha atar alay ederdi. Yanından geçsem yavaş yüzü bastığın yerleri toprak diye geçme tanı der kahkaha atardı , birşey bilemesek iki tırnağı arasında kulak mememizi sıkıştırırdı , tahtada bir şey yazarken bilemezsek arkadan diz kapaklarımıza kalın sopasıyla vurur yere diz üstü düşürürdü. 4 e giderken oruç tutmuştum. Kızar diye ellerimi yıkama işini biraz uzattım diye geldi beni wc de dövdü gitti. Elleri kırılsın inşallah. Bunlar devede kulak olanlar. Eğer bu öğretmense yerin dibine batsın böyle öğretmenlik boyle eğretmenler. Amaaa ortaokulda bir öğretmenim vardı çok severdim. 30 sene geçti üstünden sosyal medyadan da olsa hala görüsürüm hala hal hatır sorarım. o yüzden çocuklarınıza kulak verin.
konuşuyorum eğitim aldim sen:)
ahh öğretmenlerle ilgili bir travması oluyor herkesin. beni de hep ağlatırdı matematik hocam. hatta tahtaya çıkartıp ağlatırdı, ezilir, büzülür küçücük olurdum gülerdi bana bakarak.şimdi görsem eminim o kadının canını çok yakardım. can sıkıntısından saçlarımızı yolardı diğer hocalar cetvelle vururdu ders başlamadan yoklama alır gibiTombul bir öğrenciydim beni arkadaşlarına gösterir benim kadar var şuna bak diye kahkaha atar alay ederdi. Yanından geçsem yavaş yüzü bastığın yerleri toprak diye geçme tanı der kahkaha atardı , birşey bilemesek iki tırnağı arasında kulak mememizi sıkıştırırdı , tahtada bir şey yazarken bilemezsek arkadan diz kapaklarımıza kalın sopasıyla vurur yere diz üstü düşürürdü. 4 e giderken oruç tutmuştum. Kızar diye ellerimi yıkama işini biraz uzattım diye geldi beni wc de dövdü gitti. Elleri kırılsın inşallah. Bunlar devede kulak olanlar. Eğer bu öğretmense yerin dibine batsın böyle öğretmenlik boyle eğretmenler. Amaaa ortaokulda bir öğretmenim vardı çok severdim. 30 sene geçti üstünden sosyal medyadan da olsa hala görüsürüm hala hal hatır sorarım. o yüzden çocuklarınıza kulak verin.
Herkes öğretmeni savunmuş. Haftada max 30 saat ders veriyor, dinlenmeye de çocuğuna da yeteri kadar vakti var. Bi zahmet günde taş çatlasa yazacağı 10 mesaj için küçük dağları ben yarattım edasından vazgeçsin. İnsanlar çocuklarına ters davranılmasından korkup tavır koyamadikca dozunu kaçırmış.
Zorunda değil görevi değil bidi bidi sini yapacak arkadaşlar zahmet etmesin. Evet, zorunda değil ama öğretmenlik yapmak da zorunda değil! Şu meselegi sırf rahat, yatarım diye seçmeseydi kimse de kötü bir öğretmene mecbur değil. Kaldı ki bu iticilik ve sevgisizlikle 6 yaşındaki kuzulara ne verebilir?
siz ogretmenlerin yattığını nerde gördünüz tam olarak ? ve bu mesleği onun için sectigi yargısına nasıl vardiniz? Öğretmenlik yapmak zorunda değil diyecek kadar ne yaşadınız öğretmenlerle ?Herkes öğretmeni savunmuş. Haftada max 30 saat ders veriyor, dinlenmeye de çocuğuna da yeteri kadar vakti var. Bi zahmet günde taş çatlasa yazacağı 10 mesaj için küçük dağları ben yarattım edasından vazgeçsin. İnsanlar çocuklarına ters davranılmasından korkup tavır koyamadikca dozunu kaçırmış.
Zorunda değil görevi değil bidi bidi sini yapacak arkadaşlar zahmet etmesin. Evet, zorunda değil ama öğretmenlik yapmak da zorunda değil! Şu meselegi sırf rahat, yatarım diye seçmeseydi kimse de kötü bir öğretmene mecbur değil. Kaldı ki bu iticilik ve sevgisizlikle 6 yaşındaki kuzulara ne verebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?