Merhaba hanımlar.. Ben üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim. Bir dersin grup ödevinde aynı gruba düştüğüm ve grup temsilcisi olmam hasebiyle iletişime geçtiğim bir çocuk var. Aslına bakarsanız sorumsuz, ödev falan umursamayan bir tip. Başlarda bana ödev için mesaj atıyordu. Bir süre sonra azıcık samimiyet oldu. İşte gülmeler falan. Ama okulda ödev için yanına gittiğimde hemen beni yollamak ister gibi konuşuyordu. Bende buna dedimki wp’den konuşurken “ maşallah okulda kaçacaksın bıraksalar ama burada dilinin bağı çözülüyor. “ heyecandandır dedi. Bana orada ilk şüphe tohumunu attı. Yoksa dedim bu benden mi hoşlanıyor. Üç gündür baya baya konuşuyoruz haftalar önce instagram adresimi falan aramış bulamamış. Erkek lafı geçince bi gıcık oluyor erkeklerle online oyun oynamamı bile istemiyor hatta ben istemediğim için o da kızlarla oyun oynamayı kesti. Geçmişini anlatmıyor ve geçmişimi sormuyor rahatsız olmayalım diye. Fakat gelin görün ki bazen öyle bir konuşuyor ki hiç hoşlanma yok sanki üç gündür ben tek başıma flört ediyorum. Okulda benimle rahat konuşamazmış niye diyorum bilmiyorum ya diyor. İşte yanımda erkek arkadaşlar varken bakma diyor bizi sevgili sanarlar diye. Çünkü o tip insanlar arkadaşları. Çocuk biz konuşmadan önce beni çok fazla görüyormuş metroya nereden bindiğimi hangi vagona girdiğimi bile söyledi. Ben de sen beni izliyorsun diye şaka yapınca ne alaka seni görüyorsam başka kızları da görüyorum dedi. Acayip bozuldum buna
Oyundaki tüm kızları sildi beni silmedi başkanım beni silene kadar ben onu silmem dedi. Ama tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Size danışmak istedim... Lütfen bana izlemem gereken yolu söyleyin bende onun gibi ne alaka senin bir farkın yok kafasına mı gireyim yoksa bekleyeyim mi?