- 3 Mayıs 2015
- 13.325
- 48.768
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık ne soracaklarını şaşırdılar, son nokta diyorum.
Bence sınıf anneleri grubunu da başı boş bırakmayın.Sonuçta sınf adına açılmış.Bir sorun olsa yine sizi bulurlar.
Benim sınıf öğretmeni arkadaşımın başina geldi. sınıf annesi velileri topluyor ve para toplayıp öğretmene öğretmenler günü hediyesi alalım diyor. arkadasimin olaydan haberi yok. bir gün telefon calıyor bir veli para toplatip kendine hediye aldırıyorsun ben zorunda mıyım sana hediye almaya diyor arkadasım ben para toplayın demedim kimseye ne hediyesi diyor. o zaman soyle sınıf annesine bizden para istemesin diyor. istenilen para da 20 tl bir sey. sınıf annesi zorlamakla tabiki hata yapıyor ama bu ögretmenin sucu mu?
simdi sınıf annelerini tembihliyorlar kimseden para toplamayacaksın diye benim arkadaslarım.
ben bu yuzden sınıf annesi felan secmiyorum.
Gerçek terörle karşılaşmada görme o derdi madem. Küfrünüzde emojileriniz de boğulun.Küfredecektim süresiz banlanırım diye etmiyorum hay sizin derdinizi seveyim ben bu mu cidden dersiniz keşke emojileri çoğaltsalar ya kendimi ifade edemiyorum
Gece terörü diye bir şey var mesela.Gerçek terörle karşılaşmada görme o derdi madem. Küfrünüzde emojileriniz de boğulun.
Gerçek terörle karşılaşmada görme o derdi madem. Küfrünüzde emojileriniz de boğulun.
Ben boğulurum kurtulurum vs sıkıntı yok ama sen bu psikolojiyle ömür boyu yaşamazsın umarım zor çünkü destek alGerçek terörle karşılaşmada görme o derdi madem. Küfrünüzde emojileriniz de boğulun.
Küfretmeyi düşünen ben değildim.Ben boğulurum kurtulurum vs sıkıntı yok ama sen bu psikolojiyle ömür boyu yaşamazsın umarım zor çünkü destek al
İstediğim için öğrettim. Şimdi birinci sınıf ama ben ikinci sınıf eğitimi veriyorum evde. Bu benim tercihim.Neden ögrettiniz ki.bende okula gitmeden okuma yazma öğrendim ama işime yaramadı.diger çocuklar ne öğreniyorsa, müfredatta ne yazıyorsa onu öğrenecek.ogretmenin hoşuna gider tabi sonuçta o cocukla daha az uğraşacak.
o çocukla daha az uğraşılmıyor aslında daha çok uğraşılıyor. ona farklı ödevler, farklı etkinlikler, bildiği için her şeye cevap vermek istemesini bastırmalar falan.Neden ögrettiniz ki.bende okula gitmeden okuma yazma öğrendim ama işime yaramadı.diger çocuklar ne öğreniyorsa, müfredatta ne yazıyorsa onu öğrenecek.ogretmenin hoşuna gider tabi sonuçta o cocukla daha az uğraşacak.
Siz öğretmenmisiniz.meraktan sordum yanlış anlamayınİstediğim için öğrettim. Şimdi birinci sınıf ama ben ikinci sınıf eğitimi veriyorum evde. Bu benim tercihim.
Hayır. Oğlumun konuşmada sıkıntısı vardı. Dil kaslarini calistirmiyordu. Ve konuşurken harfler yuvarlanıyor ve tam kelime çıkmıyordu. Kimse ne konuştuğunu anlamıyordu. Dr önerdi bunu bana. Haliyle harfleri çalıştırırken okumayı sokturdum. Çok şükür konuşmasını düzelttim. Ana sınıfı başlar başlamaz eğitim vermeye başladım. Yoksa çocuğum arkadaşları tarafından anlasilmayacakti. Zeki bir çocuk olduğu için çabuk öğrendi. Ama harfleri çıkartmak zamanımı çok aldı. Yani okuma ogretmemin tek sebebi dil sıkıntısı idi.Siz öğretmenmisiniz.meraktan sordum yanlış anlamayın
Zaten konu o değil mi hepimiz Türkiyede yaşıyoruz.Küfretmeyi düşünen ben değildim.
Sanki burda kimse Türkiyede yaşamıyor.
Sizede mutlu günler
hahaha yazmadan edemedim benim basıma geldi bu olay.. ki ben sınıf ögretmeni degilim, hocam ben suraya gidiyorum; Ebrara söyler misiniz, anahtar surada, su teyzeye gelsin demisti.. tenefüste gittim söyledim ögrencimeBazı kesimler kabul etmek istemese de, ülkenin kültür seviyesi bu.
Çocuklar belli şeyleri okul hayatından alıyor olsalar da, yetiştikleri yani büyüdükleri evde, ailede temeli atmış oluyorlar. Ve maalesef çok daha kötüye evriliyor kültürel yapı. Benim zamanımda annemin öğretmenime “ben falancaya gidiyorum kızıma söyle oraya gelsin yoksa kapıda kalır” diye kadınlar günündeki ayşe teyzeyle konuşur gibi mesaj atmasını düşünemiyorum mesela.