- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
- 363
kızımın çok zeki olduğunu düşünmüyorum ama çok azimli öğrenmeye çok hevesli zaten öğretmenide öyle dedi öğrenmeye bu kadar hevesli bir çocuk görmedim dedi bende öğretmen değişikliği çok yaşadım bu yüzden endişeliyim bu işin raconu şudur sonradan gelen öğrenci en kötü sınıfa verilir sonradan gelen öğretmene de en kötü sınıf verilir bunu bildiğim ve yaşadığım için bu kadar endişeliyim açıkçası ((
canım öncelikle yeni yeriniz hem sizin hem de kızınız için hayırlı olsun.. eğer çocuğunuz öğretmeninin dediği gibi azimliyse içiniz rahat olsun.. geçiş dönemi belki o da belki sıkıntılı olur ama sonrasında her şey rayına oturur... yalnız şu yanlışı düzelteyim, "sona gelen öğretmen kötü sınıfı alır veya son gelen öğrenci kötü sınıfa verilir" böyle bir şey yok.. nakiller sınıf mevcutlarına göre yapılır eğer makul ölçüler içinde özel bir istek yoksa en az mevcudu olan sınıfa gider.. örneğin 3 tane 5. sınıf arasında en az benim mevcud olduğu için 3 tane öğrenci geldi.. bunlardan bir tanesi çok geri diğer 2 tanesi orta ile iyi arasında... bir süre sonra bir öğrenci daha geldi ve zümreme gitti ve gerçekten başarılı bir öğrencimiz...