sağolun arkadaşlar gidince görecez ama burdan elimizde bilgiyle gitmek daha bir farklı olacak
aritmetik okulu araştıracam mutlaka sağol canım içimi rahatlattım
sashamia canım biz nakille gidecez ya seçme şansımız daha kolay olur mutlaka bir yolu bulunur bağış falan yani kızımın öğretmeni iyi olsunda gerisi kolay insan çocuğu olunca gözü hiç bir şeyi görmüyor onun iyiliğinden başka:))))
tabıkı de bır anne olarak cocugunuzu dusuneceksınız .
inş.canım dedıgın gıbı olur secme sansın varsa ne ala .
gıdınce oranın yerlısınden ıyı ogretmenı ogrenırsınız .
ama sızı uzmek ıstemem ama ,sanırım cocugunuz cok kucuk .
suan farklı bır yer de farklı sınıf da farklı ogretmenle yabancılık cekecegı bi gercek .
cunku suan da ogretmenıne arkadaslarına alısmıs durum da .
cocuklar anneden sonra ogretmenlerını anne gıbı gorurler .
başarılı verimlı bır ogretmen oldugu kadar,şefkatte cok onemlı suan da cocugunuz ıcın .
umarım hem sefkatlı hem de verımlı bır ogretmen bulursunuz
Ben öğretmenlik hayatımda şunu gördüm ki: Çok iyi öğrenci ile çok kötü öğrenciye bir öğretmenin etkisi sınırlıdır.
Endişelenmeyin kızınız orada da çok başarılı olacaktır.
Elbette bir bocalama evresi geçirecektir.
Bunu da sizin desteğiniz ve ilginizle çabucak atlatabileceği kanaatindeyim.
anlattığınıza göre kızınız maşallah zeki bişey :)
ben de annem ve babamın işi dolayısıyla ilkokulda 2 okul değiştirdim. inanın öğretmen bir yere kadar kızınızda azim varsa herşeyi yapar. kendimden örnek vereyim son ilkokul öğretmenimle 3 yıl geçirdim. burnumdan getirdi. öğretmenler gününde altın filan isterdi. hiç unutmuyorum harçlıklarımla kıpkırmızı bir kaktüs almıştım çok güzeldi yani çok severek almıştım. gidip verdiğimde sen bana sivri dilli mi diyorsun git başımdan demişti. ders de ne kadar anlatılırdı tartışılır. ama ben hiç ders çalışmayı bırakmadım hala da başarılıyımdır. allah rahmet eylesin ilkokul bir ve ikideki öğretmenim de çok çok iyiydi.
bence dert etmeyin
Ben erz.liyim canım memleketim hakkında merak ettiklerini de sorabilirsin bana :))
Canım benim ailem orada benim
Aslanlı mahallesini düşün canım daha sonra toki evleri var :) erzincanın aşagı çarşı diye tabir ettikleri yeri vardır gerçi oralar şimdi hep toki oldu ve temizlendi oraları düşünme mesela asla...sen mite yakın yerden evini tut heryer heryere yakındır erzincanda dert erdinmeyin oturacagınız yeri :) Dedimya muhteşem güzel evler var erzincanda siteler çoktur ..kamu lojmanlarını düşünebilirsin mesela
Yemeklerimiz güzeldir elbette gidince bir iki şey öğrenirsin :) bu yaz gelicem mesela ben o zaman görüşebiliriz seni köyümüze davet ederim bilmem işte yapabiliriz güzel şeyler..Nasip..
Okulları hakkında birşey diyemeyecegim canım ama egitimi güzel olan yerler vardır tabi..
canım çok sağol yaaa benim istediğim okul kamu lojmanlarındaymış ve orda ev yok diyordu eşim bakacak uyarılarını dikkate alacam eminim güzeldir memleketimin heryeri güzel yaaa inşallah görüşürüz sevgiyle kal ...
vardır canım kiralık ev olmaz olur mu koskoca yer orası öyle bir iki yer değil ki :)
Kızınıza maşaallah diyorum ve konudan tamamen bağımsız olarak söyleme ihtiyacı hissettim; çocuğunuzun başarılarını çok fazla dillendirmeyin.
Bir anne olarak onun başarısıyla gurur duymak tabii ki hakkınız ama, aman diyeyim insanların gözüne sokmayın bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?