merhaba arkadaşlar belki önceki konularımdan bilirsiniz eşimin işi nedeniyle erzincana gitmemiz gerekiyor ve bu nedenle kızımın 2. sınıfa orda devam etmesi gerekiyor benimde endişelerim vardı ve bugün şu anda devam ettiği okula uğradım yer değişikliği yapacağımız için öğretmeniyle konuşuyum dedim nasıl öğretmen seçmeliyiz ne yapmalıyız gibilerinden tabi kızım hakkında da konuştuk öğretmen bana dediki 22 yıllık öğretmenlik hayatımda kızınız gibi bir öğrenciye rastlamadım bir çocuk bu kadar mı azimli bu kadar mı öğrenmeye hevesli olur resmen bilgiyi benden almak için beni parçalıyor zorla benden bilgi alıyor dedi hatta birkaç öğretmen arkadaşıma anlattım böyle bir öğrencim var diye bana inanmadılar dedi beni didik didik ediyor öğrenmek için inanın çok şaşırıyorum dedi ben de çok şaşırdım çok ta sevindim ama gideceğiniz yerde dikkat edin çocuğun bu hevesini kırmayacak bir öğretmen olsun dedi ben sevecen bir öğretmen istiyorum okulundan ayrılacağı için çok üzülecek şefkatli bir öğretmeni olsun istiyorum dediğimde hayır dedi o ikinci planda olsun kızınıza kızınız gibi azimli bir öğretmen lazım dedi yoksa kızınız beklediğini bulamazsa bitirirsiniz çocuğu dedi kendiside çok azimli ama nasıl olacak yaaa bu öğretmen bizim şansımızdı son yarışmada da dak.da 120 kelime okumuş çok iyiydi yaaa
(((kızlar yok mu erzincanda tanıdığınız bana bir yardım etseniz....çok çıkmazdayım...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)