Doğuma Hazırlık Kızımın kapı süsü ben yaptım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kAPI süsü mükemmel olmuş !
50 Cent in sonunu hiç iyi görmüyorum..=)
Bence onunla uğraşma üstüne yapıştırabiliceğin çok güzel stıckerler vardır muhakkak.
Üzerine yapıştırman bence kpının açısından iyi olucak =))
Ha bide bu gibi 50 cent için bi yöntem biliyorum ama genelde camda yapardık biz.Bi kenarından çok hafif bi çakmak tut hemen kalkıyo.ama kapı kararırmı yada o kararma silince çıkarmı işde bi fikrim yok o konuda

evet canım a maşallah aya pahalıya satıyolar.. mevlğt sekeri icinde modeller buldum yapıcam inşallah bı kac model yarın eklerım ama be yapmadım begendıgım e yapmaya karar verdıgım oldugunda burdan yıne goterırım zemuszemus

canım ben sılıkon kullandımbı karıs olcum tulden ıkı kat yaptım ters cevırdım ay'ı sonra buzdure buzdure sılıkonlaadım bu arada bıde cok guzel bı resım cercevesı uldum ondan yapıcam onunda resmını yaın eklıyım bugun fazla kalamıcam kocişimle ılgılenmem lazım zemuszemus

teşekkur ederim canım :ecrin_bebek: yakında 50 centı ortada tamamenkaldırıcam bsıler bulup yapısıtrıcam hayı ısın kötusu kapının arkasıda daha beter.. 15-20 tane basketbolcu stıkerı var -tatlicadiarzu- bunu cıkartamazsam onlarla ugrasıcam...:sinifsinif: valla cakmak ısı zor kapıyı tutustrurm ben sırnaşık şeysırnaşık şey

bence renkli yıldızlarla süslersen kapıyı hem 50 cent gider hemde daha bir değişik olur yaptığın süs çok güzel olmuş ellerine sağlık

yuhh 93 lira gerçekten çok para ... ama farklı modelleride uygun fiyata alablirsiniz arkadaşlar
bunu 30 tl ye aldım eminönünden
bebek oda kapı süsümüz

bu 10 tl
dış kapı süsümüz

bu da şekerim 50 tanesi şekeri dahil 30 tl aldım

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/297652-alisverisimi-markalari-maliyetleri.html

valla sekerim burlardada eminönü olsa da alsak opuyorumnanaktan ızmirde olsam dalıcaktım kemeraltına altını ustune getırcektım ama bu durumda seyahat zor doye gıdemıyorum :kedi:
burlarda bakındım ıste cok klasık modeller vardı benım begendıgımde cok pahalıydı ondan yaptım ayrıca 93lirada degil bide +kdv si var sırnaşık şey

doğru diosun istanbul dışında zor
elinden geliosa ne ala bitanem elemeği göz nuru işte daha güsel :)

harika olmuş ellerinize sağlık
demek bu süsler baya pahalı ben görmüştüm ama fiyat sormamıştım
inşallah bende becerebilirim

gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim
bebeğinde sağlıkla büyüsün inşallah :9
(50 sent etiketini aseton dökerek çıkartabilirsin)

valla süper maşallah çokk beceriklisin

güle güle kullan

sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

benimki de hemen hemen aynısı ama ben hazır aldım 35 TL

harika olmuş ellerinize sağlık
demek bu süsler baya pahalı ben görmüştüm ama fiyat sormamıştım
inşallah bende becerebilirim

teşekkur ederim canım aslında fiyatları 30-35 cıvarı aa hep aynı halka seklınde olanlar var degısık bıseyler aradım netten bunu buldum buda 100kusur lira :) yapılısı cok basıt msjlardan bırınde anlatıstım cok rahat yapabılırsınkaydirigubbakcemile2

gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim
bebeğinde sağlıkla büyüsün inşallah :9
(50 sent etiketini aseton dökerek çıkartabilirsin)

teşekkurlerrr... öncelikle aseton cickyağ zeytınyağ sac kuruta makınası patates her yolu denedım ama cıkadı en sonunda dun aldı elıme ıslak bı bez bı elımede bulasık teli cilloppp oldu kaydirigubbakcemile2 50 centin sonuuuuuuuuuuuuuuu:lepi:

valla süper maşallah çokk beceriklisin

güle güle kullan

sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

benimki de hemen hemen aynısı ama ben hazır aldım 35 TL

:1hug:
canım ben hıc bu tarz goremedı burda İzmirde olsam doluydu ama burda bulamadım oyuzden bende yapi dedi bundan olsa 35e alınır valla kaydirigubbakcemile2

elıne saglık cok şeker

teşekkürlerrrr:asigim:

ellerine emegine saglik canim
cok seker
cok cici olmus

teşekkur ederimmmmm :asigim:

bu hazır alan arkadaş nerden aldın acaba bunu?
ben izmirde oturuyorum da 35 lira bence çok makul bir fiyat,
çok da güzelmiş.
nerden aldığını da yazarsan çok sevinirim.

kapı süsünüz harika olmuş.farklı olmuş çok beğendim.iyi günlerde kullanın

YAA buna bayıldımm nasıl yaptın bunu bende yapmak ıstıorum oğlusumun kapısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…