Doğuma Hazırlık Kızımın kapı süsü ben yaptım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canımm bunu dene çıkar.sıvıyağı pamukla sür üstüne beklet duruma göre bakar olmamışsa biraz daha beklersin.çıkıyor öyle.ben kavanoz etiketini öyle çıkarmıştım.

canımm bunu dene çıkar.sıvıyağı pamukla sür üstüne beklet duruma göre bakar olmamışsa biraz daha beklersin.çıkıyor öyle.ben kavanoz etiketini öyle çıkarmıştım.

tmmdır canım bıde bunu denıyım bakimm-tatlicadiarzu-

Kapının son halini çok merak ediyorum
kapı kapı olalı heralde bu kadar karışımı bir arada görmemişti :))

Kapının son halini çok merak ediyorum
kapı kapı olalı heralde bu kadar karışımı bir arada görmemişti :))

ayhh sorma hala bı degısıklık yok :umursamaz: bakalım sıvıyağı bı daha surduk beklıycesss kaydirigubbakcemile3

eline sağlık cnm güsel olmuş..asetonla temizlemeyi dene...yapışkanlı şeyleri ben öyle temizliyorumm

cewapları okumamıştım şimcik gördüm.ne güldüümm..hakkaten denenmemiş şey kalmamışş ne etiketmişşş kaydirigubbakcemile3

çok şeker olmuş cnm ya bu süs harika hatta ellerine saglık nasıl yaptın tam olarak malzemeleri anlatırmısınn

cewapları okumamıştım şimcik gördüm.ne güldüümm..hakkaten denenmemiş şey kalmamışş ne etiketmişşş kaydirigubbakcemile3

sorma canım nemenem bişeyse cıkmadı gitti kapının rengi solucak yakında sırnaşık şey

çook güzel olmuş tatlımm ellerine sağlık canım benim

teşekkur ederimmm

çok şeker olmuş cnm ya bu süs harika hatta ellerine saglık nasıl yaptın tam olarak malzemeleri anlatırmısınn

teşekuur ederim canım valla ben bunu nette gordum degısık bısıler ıstedım hep yuvarlak kapı suslerı vardı cokda ucuza geldi acıkcası şimcik anlatayım ben puzzle yapıyorum normalde onlar ıcın kullandıgım mukavvalarım vardı aldım mukavvayı yere uzerıne fıskosu ters cevırdım zemuszemus bı daıre cızdım sonra duvar saatını aldım içine biraz saga dogru bı yarım daırede ordan cızdım derken kestım bunu zemuszemus (evdeki eşyalar işe yarıyo) 50 cm lik saten krem kumas aldım (3lira) 7 mtrre krem tül aldım (7lira) bıde ıcıne elyaf aldım bıraz puf dursun dıye yoksa mukavvayada saraılırısn kuması elyafa 50 cm (3lira) bıkac mtrde kurdele ve uzerıne yapıstırılcak susler aldım elyafı koparta koparta mukavvaya sardım sonra kuması diktim uzrıne sılıkonla suslerı yapıstırdım. tülü kapıya gerdıkten sonra kalanını ay'ı ters cevırım sılıkonla etrafını dolandım kurdelelerını sılıkonla yapıstırdım bu kadarrr bıraz uzun anlattım ama cok kolay yanı

çok güzel olmuş canım eline sağlık

teşekkur ederimmm :ecrin_bebek:

50 cent sizin eve yerlleşmiş resmen :))))

cok guzel olmus süsün..

evettt ne adammıs gıtmek bılmedı şakkıdı

kapı süsüne bayıldımhihoyyyt
çok hoş olmuşhihoyyytzemuszemus
nasıl yaptığını anlatır mısın

bence üzerine yıldız motifli birşey yap ay ile yıldız çok güzel kombin olur.

kapı süsüne bayıldımhihoyyyt
çok hoş olmuşhihoyyytzemuszemus
nasıl yaptığını anlatır mısın

teşekkur ederim ben en son msjda yazmıstım arkadasa senın msjın ustundekınde tarıfı var ordan bak ıstersen :ecrin_bebek: benım kendısınden etkılendıgım yaptıgım bu sus bımağzada satılıyo 93lira +kdv ye bıze baya makul bı fıyata gelıyo :)

bence üzerine yıldız motifli birşey yap ay ile yıldız çok güzel kombin olur.

evet pedacım bende artık öyle dusunuyorum cıkmıyo etıket cunku şakkıdı

ellerine sağlık ço k güzel olmuş

teşekkur ederim hihoyyyt

93 lira mı:1shok:
yuh resmen adam soyuyolar:1shok:
valla çok iyi etmişsin kendin yapmaklazemuszemus
evet ben sana mesaj yazdıktan sonra fark ettim, sen yukarda anlatmışsınkaydirigubbakcemile3
hemen kaydettim yazdıklarını
bende yapmaya çalışıcam bikaç ay sonra
bide bişey daha sormak istiyorum
mevlüt şekeri yaptın mı yoksa satın mı aldın
eğer kendin yaptıysan onlarında resmini ekler misin
benim bu tür şeyleri kendim yapmak çok hoşuma gidiyo
mevlüt şekerlerini de kendim yapmak istiyorum

ay bişey daha sormak istiyorumkaydirigubbakcemile3
şu ayın arkası varya yuvarlak kısmı
oraya tülü nasıl yapıştırdın
yapıştırdın mı, diktin mi
çok düzgün yapmışsın çünkü
tülü böyle elinle büzdüre büzdüre diktin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…