süs cok hoş olmus cnm ellerine saglık :)
o 50 centide uzun sure kapıya sac kurutma makinası tutarsan cıkar diye biliyorum cogu cıkmayan etiketleri bu yontemle cıkaranlar var ....
cok ama cok cok güzel olmus, cok begendim zemuszemus
kücük melegini cok öpüyorum, saglikla büyüsün
çok güzel olmuşşş ellerine sağlık canımm
50centi çıkartamazsan süsü diğer türlü çevir kapanır en azından böyle hiç hoş görünmüyo
ayy çok şeker canım yaaaa
ellerine sağlık canım çok güsel olmuş.. bence etiketin boyunda oraya bi yıldız felan bulabilirsen o da güsel olur :)
elinize sağlık...
önce ıslak bezle silin yazıyı, ondan sonra da aseton...hiç bir iz kalmaz...
çok cici bir kapı süsü olmuş... çok beğendim bende... ellerine emeğine sağlık olsun...
Eki Görüntüle 20211
buda fön makinası ve ıslak mendil asetondan sonraki 50 centin son durumu :sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol: pek işe yaramamıs anlasılan :roflol::roflol:
Eki Görüntüle 20211
buda fön makinası ve ıslak mendil asetondan sonraki 50 centin son durumu :sinifsinif:
Tahta eşyalar böyle kirlendiği zaman yapacağınız işlem şundan ibaret: Çiğ bir patatesi ortadan ikiye bölün ve lekeli yere hafifçe sürün. Lekeler hemen yok olacak ve eşya eski haline dönecektir. Ayrıca tahta eşyayı temizlemek için şu yöntem de çok etkilidir. İki çorba kaşığı çayı kaynar su içine atın. Su soğuduktan sora renkli kapı veya tahta eşyayı sünger yardımıyla bu su ile yıkayın. Yuşak bir bezle kurutun.
Canım bende bu bilgileri buldum netten,bir dene istersen...
Bu arada ellerine sağlık harika olmuş kapı süsünopuyorumnanaktan