Çocuk Hastalıkları Kızımın geçmeyen astım krizi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
231
23
28
Kızımda alerjik astım bronşit var. 18 aylık. Öncesinde hep evde hava vererek tedavi ediyorduk. Ama sonra birden kötüleşti hastanede bir hafta yattık. 2 ay geçmeden tekrar krize girdi. 1 ay hava verdim doktorun söylediği gibi işe yaramadı. Sonra doktora tekrar gittik takviyeli hava vermeye başladık. Aradan 1 ay geçti yine aynı. Artık sinirlerimiz yıprandı. Gece gündüz 4 saatte 1 hava veriyorum. Bünyem kaldırmıyor artık. Kendimi geçtim yeter ki iyi olsun ama düzelmiyor yavrum. Sürekli tekrarlıyor. Benim durumumda olan var mı? Not: parfüm, vernel gibi şeyler kullanmıyorum. Ev tozuna da dikkat ediyorum sürekli ev süpürüyorum. Çamaşır deterjanını bile az kullanırım. Makineden çıkan bulaşıkları tekrar suyla akıtıp veriyorum. Daha ne yapacağımı bilmiyorum.

Okaliptüs yağı denedinizmi nefes açıci ondan dedim doktora bir sorun eger onaylarsa kullanin geçmiş olsun

Bir ara herkes kozalak şurubu falan diyordu ama hiç baktınız mı ?

Neye alerjisi var testi yapılmadı mı?

Her gün 4 saatte hava vermekten kastınız ne? Bu çok nasıl doktor bunu sürekli önerir? Yani bu tedaviyi her gün bu kadar az aralıklarla uygulayamazsınız ki. Size tavsiyem çocuk alerji doktoruna gidin ivedilikle

Her gün 4 saatte hava vermekten kastınız ne? Bu çok nasıl doktor bunu sürekli önerir? Yani bu tedaviyi her gün bu kadar az aralıklarla uygulayamazsınız ki. Size tavsiyem çocuk alerji doktoruna gidin ivedilikle
Yahu doktor önermiş sen nasıl bunu önerir diyorsun. Ama alerji için bir doktora gitmemiz şart oldu evet.

Astım demek nefes alırken değil nefes verirken zorlanmak demek, çocuğunuzda böyle bir durum var mı? Ayrıca havanın çocupunuzu daha kötü yaptığının farkında mısınız? Madem iyi geliyordu niye acillik oldunuz da hastanede yattınız? Hava kullandıkça düzelmesi imkansız

Yahu doktor önermiş sen nasıl bunu önerir diyorsun. Ama alerji için bir doktora gitmemiz şart oldu evet.
Hangi doktor bu? Biz de bir şeyler biliyoruz herhalde değil mi? Bu kadar çok ventolin kullanımı kalpte sorun olur. Benim de 3 çocuğum var bu yollardan geçtim kendi doktorumuz bu kadar sık kullanmaya asla izin vermezdi. Acil doktoru mu bu öneren? Her gün 4 saatte bir ventolin olmaz

Hayır. Bu kadar küçükken yapılan testler işe yaramıyormuş. Sürekli alerji yapan şeyler değişiyor
Kim diyor yapılmadığını? Ablamın kızı 6 aylıkken yaptırdı sırtından. Yumurtaya alerjisi varmış. Bir sürü diyet tedavi uyguladılar geçti gitti. Çocuk alerji doktoruna gitmeniz gerekiyor. yazık o çocuğa habire ventolin yani kalp durmasına bile sebep oluyor o ventolin yazık değil mi? Biraz bilgilenin lütfen

Doktor verdi ventolin. ama randevu aldık şimdi c.trsi gideceğiz.

Ne önerirsin mesela? Astım krizine girdiğinde öylece bekleyeyim mi? Doktor teşhis koymuş, ilaç yazmış çocukta böyle bir durum var mı diyorsunuz. Pes

Hergün değil ama bu ara çok sıklaştı. Diş çıkarmayla beraber. Ben de çok rahatsızım bu durumdan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…