• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın geçmeyen astım krizi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kim diyor yapılmadığını? Ablamın kızı 6 aylıkken yaptırdı sırtından. Yumurtaya alerjisi varmış. Bir sürü diyet tedavi uyguladılar geçti gitti. Çocuk alerji doktoruna gitmeniz gerekiyor. yazık o çocuğa habire ventolin yani kalp durmasına bile sebep oluyor o ventolin yazık değil mi? Biraz bilgilenin lütfen
Kalp durması mi? Çarpıntı yaptığını duydum da bu bana yalan geldi açık konuşayım.

Benim kızımda da var alerjik astım. Dr kakaoyu ,sütü ve paketli gıdaları yasakladı. Uyumadan 2 saat önce tüm yemek işi bitiyor su hariç bir şey yiyip içmiyor. Çünkü reflü astım ı tetikliyormuş. İnstagramda şu sayfayı takip edebilirsiniz. Çocuk alerji bölümüne giderseniz iyi olur aslında biz üniversite hastanesinde bir profa gidiyoruz ve tedavi iyi geldi

Hangi doktor bu? Biz de bir şeyler biliyoruz herhalde değil mi? Bu kadar çok ventolin kullanımı kalpte sorun olur. Benim de 3 çocuğum var bu yollardan geçtim kendi doktorumuz bu kadar sık kullanmaya asla izin vermezdi. Acil doktoru mu bu öneren? Her gün 4 saatte bir ventolin olmaz
Ventolin i atak zamanlarında veriyorlar doğru söylüyor arkadaş, her zaman kullandırtmıyor alerji uzmanları. D Durumbu Koruyucu tedavi olarak hava veriyorlar ama başka ilaç . Az önce yazdığım gibi reflü bu konuda çok tetikleyici oluyormuş, alerji uzmanına gidene kadar kakao ,inek sütü ve paketli gıda varsa tamamen kesin ve uyumadan 2 saat önce yeme işini bırakıp bi deneyin lütfen.
Bir de okaliptus yağı ,soğan gibi şeyler öneriliyor burun tıkanıklığında ama alerjik çocuklara iyi gelmiyor bence kullanmayın dr a sormadan

Ventolin i atak zamanlarında veriyorlar doğru söylüyor arkadaş, her zaman kullandırtmıyor alerji uzmanları. D Durumbu Koruyucu tedavi olarak hava veriyorlar ama başka ilaç . Az önce yazdığım gibi reflü bu konuda çok tetikleyici oluyormuş, alerji uzmanına gidene kadar kakao ,inek sütü ve paketli gıda varsa tamamen kesin ve uyumadan 2 saat önce yeme işini bırakıp bi deneyin lütfen.
Bir de okaliptus yağı ,soğan gibi şeyler öneriliyor burun tıkanıklığında ama alerjik çocuklara iyi gelmiyor bence kullanmayın dr a sormadan
Doktora sormadan kullanmam. Ama doktor hırıltı oldukça ventolin kullan dedi. Aynı zamanda once air da kullanıyoruz şimdilik. Doktor önerisi. Kakao kullanmıyorum paketli gıda kullanmıyorum. 2 doktor a gittik ikisi de aynı şeyleri verdi. Ya bunları doktorlar veriyorlar ben kafama göre iş yapmıyorum.

Doktora sormadan kullanmam. Ama doktor hırıltı oldukça ventolin kullan dedi. Aynı zamanda once air da kullanıyoruz şimdilik. Doktor önerisi. Kakao kullanmıyorum paketli gıda kullanmıyorum. 2 doktor a gittik ikisi de aynı şeyleri verdi. Ya bunları doktorlar veriyorlar ben kafama göre iş yapmıyorum.
Diş çıkarma döneminde oluyor hep aksine şu sıra üst üste diş çıkartıyor

Benim kızımda da var alerjik astım. Dr kakaoyu ,sütü ve paketli gıdaları yasakladı. Uyumadan 2 saat önce tüm yemek işi bitiyor su hariç bir şey yiyip içmiyor. Çünkü reflü astım ı tetikliyormuş. İnstagramda şu sayfayı takip edebilirsiniz. Çocuk alerji bölümüne giderseniz iyi olur aslında biz üniversite hastanesinde bir profa gidiyoruz ve tedavi iyi geldi
Üniversite hastanesi çok mantıklıymış. Çünkü başka doktor bulamadım burada ücretsiz. Klinik doktoru 9 bin TL istedi.

Reflünün tetiklediğini bilmiyordum. Ama mecbur veriyorum. Çünkü gece de mamaya kalkıyor

Doktor degilim ama cocugu alerjik astim bi anne olarak tedavi yontemi bana dogru gelmedi. Bence bi cocuk alerji doktoruyla gorusup durumu anlatin ve ayni doktorla cocugun takibini yapin.
Bizimkinin de alerji testleri normal. Ama cigerlere hemen iniyor. Doktorumuzun tavsiyeleriyle onlemlerimizi aldik, koruyucu tedaviye ekim ayinda basladik. Cok sukur son 3 ayda sadece 1 kere cigerlere indi.

Ne önerirsin mesela? Astım krizine girdiğinde öylece bekleyeyim mi? Doktor teşhis koymuş, ilaç yazmış çocukta böyle bir durum var mı diyorsunuz. Pes
Gerçekten her teşhise güveniyor musunuz? İlaç için laboratuvar için dönen rüşvetler vs sizi hiç düşündürmüyor mu? Merak ettim. İkinci üçüncü bir doktora danışabilirsiniz. Her çocuk astım her çocuk allerjik şu bu.. ben inanmıyorum mesela. O ilaçlarla çocukları da kendilerine abone ediyorlar. Yazık gerçekten.

Size kafanıza göre iş yapıyorsunuz demedik ki, siz sormuşsunuz yardımcı olmak için cevap veriyoruz azarlar gibi konuşuyorsunuz. Tabi ki de dr verdi ve sizde doğal olarak kullanıyorsunuz. Biz diyoruz ki çocuk Dr ları verebiliyor kısa vadede çözüm için ama alerji dr ları uzun süreli vermiyor o yüzden mutlaka alerji uzmanına gidin

Back