Çocuk Hastalıkları Kızımın geçmeyen astım krizi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kalp durması mi? Çarpıntı yaptığını duydum da bu bana yalan geldi açık konuşayım.
 
Benim kızımda da var alerjik astım. Dr kakaoyu ,sütü ve paketli gıdaları yasakladı. Uyumadan 2 saat önce tüm yemek işi bitiyor su hariç bir şey yiyip içmiyor. Çünkü reflü astım ı tetikliyormuş. İnstagramda şu sayfayı takip edebilirsiniz. Çocuk alerji bölümüne giderseniz iyi olur aslında biz üniversite hastanesinde bir profa gidiyoruz ve tedavi iyi geldi
 
Ventolin i atak zamanlarında veriyorlar doğru söylüyor arkadaş, her zaman kullandırtmıyor alerji uzmanları. D Durumbu Koruyucu tedavi olarak hava veriyorlar ama başka ilaç . Az önce yazdığım gibi reflü bu konuda çok tetikleyici oluyormuş, alerji uzmanına gidene kadar kakao ,inek sütü ve paketli gıda varsa tamamen kesin ve uyumadan 2 saat önce yeme işini bırakıp bi deneyin lütfen.
Bir de okaliptus yağı ,soğan gibi şeyler öneriliyor burun tıkanıklığında ama alerjik çocuklara iyi gelmiyor bence kullanmayın dr a sormadan
 
Doktora sormadan kullanmam. Ama doktor hırıltı oldukça ventolin kullan dedi. Aynı zamanda once air da kullanıyoruz şimdilik. Doktor önerisi. Kakao kullanmıyorum paketli gıda kullanmıyorum. 2 doktor a gittik ikisi de aynı şeyleri verdi. Ya bunları doktorlar veriyorlar ben kafama göre iş yapmıyorum.
 
Diş çıkarma döneminde oluyor hep aksine şu sıra üst üste diş çıkartıyor
 
Üniversite hastanesi çok mantıklıymış. Çünkü başka doktor bulamadım burada ücretsiz. Klinik doktoru 9 bin TL istedi.
 
Reflünün tetiklediğini bilmiyordum. Ama mecbur veriyorum. Çünkü gece de mamaya kalkıyor
 
Doktor degilim ama cocugu alerjik astim bi anne olarak tedavi yontemi bana dogru gelmedi. Bence bi cocuk alerji doktoruyla gorusup durumu anlatin ve ayni doktorla cocugun takibini yapin.
Bizimkinin de alerji testleri normal. Ama cigerlere hemen iniyor. Doktorumuzun tavsiyeleriyle onlemlerimizi aldik, koruyucu tedaviye ekim ayinda basladik. Cok sukur son 3 ayda sadece 1 kere cigerlere indi.
 
Ne önerirsin mesela? Astım krizine girdiğinde öylece bekleyeyim mi? Doktor teşhis koymuş, ilaç yazmış çocukta böyle bir durum var mı diyorsunuz. Pes
Gerçekten her teşhise güveniyor musunuz? İlaç için laboratuvar için dönen rüşvetler vs sizi hiç düşündürmüyor mu? Merak ettim. İkinci üçüncü bir doktora danışabilirsiniz. Her çocuk astım her çocuk allerjik şu bu.. ben inanmıyorum mesela. O ilaçlarla çocukları da kendilerine abone ediyorlar. Yazık gerçekten.
 
Size kafanıza göre iş yapıyorsunuz demedik ki, siz sormuşsunuz yardımcı olmak için cevap veriyoruz azarlar gibi konuşuyorsunuz. Tabi ki de dr verdi ve sizde doğal olarak kullanıyorsunuz. Biz diyoruz ki çocuk Dr ları verebiliyor kısa vadede çözüm için ama alerji dr ları uzun süreli vermiyor o yüzden mutlaka alerji uzmanına gidin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…