Kızımın doğum gününe tüm arkadaslarımızı bekliyoruz.....

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42

31 OCAK 2010'DAKı DOGUM GÜNÜMDE BEN PASTAMI ÜFLÜYORMUŞ GıBı YAPAYIM SıZDE BENı ALKIŞLAYIN OLURMU????

DERıNNN

PAZAR GÜNÜ SAAT00 TE BULUSMAK ÜZERE

harika..... rabbim daha nice doğum günlerini böyle ilkmiş gibi kutlamak nasib etsin doğum günü kutlu olsun DERıN ciğin...

emel davetiye süper olmuş çok yaratıcı olmuş
gelmeyi çok istesekte gelemicez derin ama sen üfler gibi yap bizde burdan lakışlayalım seni olurmu

nice mutlu yıllar görmen dileğiyleeeeeeeeeee iyiki doğdun

davetiyeniz çok güzel olmuş canım.derin kuzusunun nice yaşları olsun anneside ona hep böyle güzel partiler hazırlasın

davet ıcın tesekkur ederızz
katılamasak da tum kalbımızle oglusum ve ben alkıslıyoruz sizi
bu guzel ve ozel anların sonrasını da görmek ısterizzz
derın bebekk sanslı bebekk...

harika..... rabbim daha nice doğum günlerini böyle ilkmiş gibi kutlamak nasib etsin doğum günü kutlu olsun DERİN ciğin...
aminnnn.cook tesekkür ederiz canım...

emel davetiye süper olmuş çok yaratıcı olmuş
gelmeyi çok istesekte gelemicez derin ama sen üfler gibi yap bizde burdan lakışlayalım seni olurmu

nice mutlu yıllar görmen dileğiyleeeeeeeeeee iyiki doğdun

tesekkürler ....olur yeliz teyzecim alkıslayın cınarla ama tamam mı(keske yanımda olsanız)

davetiyeniz çok güzel olmuş canım.derin kuzusunun nice yaşları olsun anneside ona hep böyle güzel partiler hazırlasın
amin saol hayatım öpüyoruz sizi darısı berracıgımın basına bak sen yakınsın bekliyorum :)))

ayy super davetıye cıdden. nice yaslara şimdiden...
saol özlemcim sende yakınsın bekliyorum:)))
harika olmuş...her ay resmi de var...
saol canım benim
davet ıcın tesekkur ederızz
katılamasak da tum kalbımızle oglusum ve ben alkıslıyoruz sizi
bu guzel ve ozel anların sonrasını da görmek ısterizzz
derın bebekk sanslı bebekk...
tesekkür ederiz teyzesi doğum günü fotolarımızıda ekleriz

sağlıklı uzun ömürler kızına
nice mutlu yıllara.

davetiyeyi nerden yaptın cnm çok hoş olmuş.bende denemek isterim.

İnşallah bi aksilik olmazsa doğum gününe gelcez kuşum :dance:

sağlıklı uzun ömürler kızına
nice mutlu yıllara.

davetiyeyi nerden yaptın cnm çok hoş olmuş.bende denemek isterim.

amin çok tesekkür ederim..davetiyeye gelince arkadasa tarif ettim oda yaptı saolsun.ama nereden yaptıgını bilmiyorum...

çok beeğendiiikk.....çoook güzel olmuuuşş...inşaallah gönlüne göre geçer partiniz arkadaşımm..

bu arada çok özlemişim burayı...

miniğin büyümüşte biir yaşına mı gelmiş...ilk yaşın hayırlı olsun derin bebek...
büyü de büyük adam (kadın) ol .....vatana millete hayırlı güzel işler yap..annenin babanın gururu ol...

Ya çok güzel olmuş heryere yazdım ama buraya da yazayım ilgili programları indiriyorum bende :))
Dua edelim havalar açsın hafta sonuna kadar bende eşime bir yağ bir bal çekeyim getirsin bizide inşşalh bu güzel gününüzde yanınızda oluruz .Çok çok öpüyorum canımmm

iyiki doğdun derinn:hooray:
Yeni yasin dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR! yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…