Kızımın doğum gününe tüm arkadaslarımızı bekliyoruz.....

emelcim çok güzel olmuş davetiyeniz,eminim doğum günü partinizde ççok güzel olacak.malesef biz katılamayacağız çünkü benim dönüş biletimde 31 ocak akşamına:KK43:( önceden saati belli olsaydı ona göre alırdım,neyse artık bi dahaki yaş gününe umarım.öpüyorum sizii

bizde doğum günümüzü bu cumartesi yapacaktık pazar eşimi ikna edip baskın yapacaktım ama dün akşam babamın çok önemli bir toplantısı olduğunu öğrendik ve zorunlu olarak pazar gününe erteledik bir türlü bebişleri kaynaştıramıyoruz ya mafoldumben

emelcigim davetiyen superrrr....davetın için de cok tesekkurler ...uzakta olmasaydık seve seve katılırdık ama cok uzagızzz belkı bır gun...

emel im derinim güzel kuzum...tam da prenses davetiyesi olmuş bu..süper olmuş süperrrrrr....aslında bende gelmeyi çok isterim ama babam geliyor hafta sonu yine...şimdiden o kuzunun hem yanaklarını hem poposunu ısırıyor doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorummmmm

çok beeğendiiikk.....çoook güzel olmuuuşş...inşaallah gönlüne göre geçer partiniz arkadaşımm..

Bu arada çok özlemişim burayı...
canım çok saol...insallah..

miniğin büyümüşte biir yaşına mı gelmiş...ilk yaşın hayırlı olsun derin bebek...
Büyü de büyük adam (kadın) ol .....vatana millete hayırlı güzel işler yap..annenin babanın gururu ol...
aminnnn canım insallah...güzel dileklerin için cok tesekkür ederim.
sağol canım davetın ıcın cok ıncesın.
rica ederim canım yanımda olmanız beni çok mutlu eder.

ya çok güzel olmuş heryere yazdım ama buraya da yazayım ilgili programları indiriyorum bende :))
dua edelim havalar açsın hafta sonuna kadar bende eşime bir yağ bir bal çekeyim getirsin bizide inşşalh bu güzel gününüzde yanınızda oluruz .çok çok öpüyorum canımmm
canım çok saol.begenmene cok sevindim....cok isterim gelmenizi inan.kandırmaya bak kocişini küçük kuzum arkadasına süpriz yapsın :)))
güzel bir davetiye olmuş nice senelere..
tesekkür ederiz arkadasım...
çok guzel bır davetıye olmuş
saol canım.begenmenize sevindim...
bende cok begendım davetıyenızı.
Nıce guzel senelere.
tesekkürler canım.....

iyiki doğdun derinn:hooray:
Yeni yasin dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Mutlu yıllar! Yerimseniben
cannımmmm cok saol güzel dileklerin için.öpüyoruz sizi...

emelcim çok güzel olmuş davetiyeniz,eminim doğum günü partinizde ççok güzel olacak.malesef biz katılamayacağız çünkü benim dönüş biletimde 31 ocak akşamına:KK43:( önceden saati belli olsaydı ona göre alırdım,neyse artık bi dahaki yaş gününe umarım.öpüyorum sizii

yaaa sen ne zaman gittin...cabbuuukkk gel....aaaaaa :KK43:(( üzüldüm bak....neyse daha önümüzde görüşecegimiz cok günler olacak ...cook tesekkür ederiz teyzesi öptük sizi...

bizde doğum günümüzü bu cumartesi yapacaktık pazar eşimi ikna edip baskın yapacaktım ama dün akşam babamın çok önemli bir toplantısı olduğunu öğrendik ve zorunlu olarak pazar gününe erteledik bir türlü bebişleri kaynaştıramıyoruz ya mafoldumben

ayyy asiyecim süper olurdu yaaa...cok mutlu olurdum..yinede ayarlamaya bak:))) beklerim.öpüyoruz seni...bu arada bugün kuzumun dogum günü kutlu olsun ailesiyle mutlu saglıklı güzel yaslara...yarında derin doguyor :)))
ethica bebişleri sırayla gelmiş:)))

emelcigim davetiyen superrrr....davetın için de cok tesekkurler ...uzakta olmasaydık seve seve katılırdık ama cok uzagızzz belkı bır gun...
ben tesekkür ederim canım keske yakın olsakta gelebilseniz görüşebilsek...öpüyorum sizi...

emel im derinim güzel kuzum...tam da prenses davetiyesi olmuş bu..süper olmuş süperrrrrr....aslında bende gelmeyi çok isterim ama babam geliyor hafta sonu yine...şimdiden o kuzunun hem yanaklarını hem poposunu ısırıyor doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorummmmm

canımmm yaaa gellllll:KK43:((( babanı gönder geri:))))
canımmm cok saol tesekkür ederim güzel dileklerin için.vee kocaman öpüyorum...

X