ilk doğum günü eksiklik mi hisseder
Doğru haklısınız aslında bende hiç düşünmezdim böyle şeylri çevremdekilerden gördükçe bu kadar anlan yüklemeye basladım genelde çok önemsiyolar yailk doğumg ünü diyosunuz ne eksikliği hissedecek 1 yaşında çocuk. anlam yüklemeyin şöyle günlere. çocuk anlamıyor bile. evde ya da mekanda bi pasta kesin bitti gitti işte.
Doğru haklısınız aslında bende hiç düşünmezdim böyle şeylri çevremdekilerden gördükçe bu kadar anlan yüklemeye basladım genelde çok önemsiyolar ya
Doğru haklısınız aslında bende hiç düşünmezdim böyle şeylri çevremdekilerden gördükçe bu kadar anlan yüklemeye basladım genelde çok önemsiyolar ya
Evet çok haklısınız:) gerçektende istemiyorum barışıkkende istemiyordum çünkü benim ailemi istemiyorlar. Bazı nedenlerden küsler. Sırf kendi taraflarını çağıracaktı kv. İyi oldu yani :) sizlerin yorumlarınıda görünce boşa taktıgımı anladım. Gideriz bi avmye bi pasta başında 2 fotograf çekiliriz yeter :)) etrafımdakilere bakıyorum ilk diş kutlaması vs vs büyük büyük kutlamalar yapınca,biz doğum gününü kutlamayacağız tuhaf mı olur diye düşünmüştüm :)ben oğluma 3 yaşındayken yaptım ilk doğumgününü, o da büyük aileyle daha kalabalık değil. benimki biraz çekingen olduğu için o zaman bile rahatsız oldu hiç mutlu olmadı.
Şimdi 5 e yaklaştı, arkadaşlarının doğumgünlerine gitti, bu sene kendisi de istiyor. Ama sanmıyorum ki aile arasındaki ile gene mutlu olsun, onun istediği arkadaşlarıyla tozu dumana katmak.
yani çocuklar için hiç sorun değil şu anki durum.
sizin kendi isteğiniz varsa yapın tabi ki, ama yoksa hiç bence küslük varken gereksiz yere strese girmeyin.
Bebeğinizin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı güzel yaşları olsun, ilk birkaç doğum günlerini hatırlamıyor çocuklar, 1 yaş çocuğunun doğum gününde tek eğlenceli bulduğu kısım mum üfleme :)))Evet çok haklısınız:) gerçektende istemiyorum barışıkkende istemiyordum çünkü benim ailemi istemiyorlar. Bazı nedenlerden küsler. Sırf kendi taraflarını çağıracaktı kv. İyi oldu yani :) sizlerin yorumlarınıda görünce boşa taktıgımı anladım. Gideriz bi avmye bi pasta başında 2 fotograf çekiliriz yeter :)) etrafımdakilere bakıyorum ilk diş kutlaması vs vs büyük büyük kutlamalar yapınca,biz doğum gününü kutlamayacağız tuhaf mı olur diye düşünmüştüm :)