- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
Kızlar meraba öncelikle konumu uygun yere tasırsanız sevinirm ben bulamadım. Büyük dert değil ama kafama takılıp üzüldüğüm bi konu. Genede başka yere aitse taşınırsa sevinirim. Fikir almak istiyorum
Şimdi bilirsiniz belki biz kayınvalidemlerle kavga ettik konuşmuyoruz. Eşimlede benlede konuşmuyolar. Kızımında doğum gününe 1 ay kaldı. Kaynanam hep diyodu büyük doğum günü yapıcam pastalar börekler yapıp kutluycam herkesi cagırcaz diye. E şimdi küstüğümüze göre nasıl olcak ki? Hiçte yüzyüze gelmek istemiyorum onlarla. Kutlama felanda yapmaya kalkmaz inşallah da. Bende eşime dedim ki hiç kimseyi çağırmayalım evde de kutlamayalım kızım sen ben dışarda biyere gidelim. Tamam nereye gitceğimizi sende düşün dedi ama sonra düşündüm ilk doğum günü eksiklik mi hisseder garip mi olur ki diye aklıma geldi.
Sizce doğum gününde nereye gidebiliriz ? Evde kutlamayıp dışarda kutlayan arkadaşlar varsa, nasıl oldu ne yaptınız.
Uygun olur mu ki . İlla hepbirlikte evde mi olmak gerekiyor
Çocuğum 4 yaşına girdi daha büyük doğum günü yapmadım
Ne zaman benden öyle doğum günü isterse o gün yaparım. Biz sadece kendi gönlümüzü tatmin ediyoruz çocukların içerlediği falan yok o yaşta :)