Kızımın doğum günü.

Çocuğum 4 yaşına girdi daha büyük doğum günü yapmadım
Ne zaman benden öyle doğum günü isterse o gün yaparım. Biz sadece kendi gönlümüzü tatmin ediyoruz çocukların içerlediği falan yok o yaşta :)

Cocuk daha 1 yasinda neyin eksikligini cekecek Allah askina. Olsa olsa altinin temiz olmamasini dert eder.
Nasil bir anlam yuklemedir bu anlamadim.

Herkes onemi yok demis ya hani eminim bircogunuz yaomisinizdir..herkes boyle dusunuyorsa cilginlar gibi instagramda 1 yas bebek dogumgunusu kutlayan kitle nerde

Bence gunumuz cagina gore dusunmek gerek..o gune ozel biseyler fotograflanabilmeli.bence onemli

Ben kızımın ilk doğum gününü arkadaşlarımız ve onların çocuklarının geldiği ev dışında bir ortamda kutladım ama hem hiçbir aile üyemiz yoktu kutlamada hem de her davetli hediyesinin yaninda bir ikram hazirladiKizimin tek anısı pastasına tekme atarken çekilmiş fotoğrafıdir herhalde.Ben annenin başkalarını doyurmak ve mutlu etmek için bebeğini ağlata ağlata hazırlık yaptığı organizasyonlara çok üzülüyorum.

Aynı soruyu bir kez de ben sorayım. Bir yaşında çocuk ne eksiklik hissetsin? Bence bir eksiklik hissetmeyeceğini anladığınızda sorununuza çözüm bulunmuş oldu.

kızımın Doğum gününde dışarı çıkıp yemek yedik, oradan oyun parkına gidip oyuncaklarla oynadık sonrada pastasını kestik çok da güzel oldu. Diğer kızımın doğum gününede, kendin pişir kendin ye alanına gideceğiz sonrada pastasını keseriz olur biter. Diğer türlü temizlik hazırlık hiçbir şey anlamıyorsun üstüne bir sürü yorgunluk ve tekrardan temizlik canın çıkıyor.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ay bizim ki de öyle inatçı ki bişey hoşuna gitti mi yakamızı bırakmıyor kıyamet kopuyor Bencede o günü full gezmeye ayırmaya karar verdim ne kadar küçük olsada gezmeye bayılıyor cadi

Şu 1 yaş doğum günü partilerine ne kadar önem veriliyor?
Oysa ki çocuk hiç birşey hatırlamayacak, sadece büyüklerin kendini tatmin için yaptığı bir kutlama.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ay bizim ki de öyle inatçı ki bişey hoşuna gitti mi yakamızı bırakmıyor kıyamet kopuyor Bencede o günü full gezmeye ayırmaya karar verdim ne kadar küçük olsada gezmeye bayılıyor cadi

İlla kv kp davet etmenize gerek yok görüşmğyorlarMış zaten. Güzel pasta yaptırın renkli süsleyin masa hazırlayın ailenizle arkadaşlarla kutlayın. Kv kp olma ne olmasa ne

Ay inanın küslüğümüze en çokta kutlama felan yapılmayacagı için mutluydum. Niye derseniz ben okadar yorulucam, temizlik hazırlık yemek, ( tabi yemek işini bana güvenmedikleri için kendileri yapıcak sonra da başıma kakacaklardı) ama kendi ailemden 1 kişide gelemiycek. Aralarında küslük var gelmelerini istemiyorlar. Sırf kv nin akrabaları gelecekti yani

Ben ve eltimle beraber kutlardik her sene.. Evimize cocuk icin ne eksikse onu alirdik.. En son nevresim icin anlaşmıştık. Whats updan ne guzel iki kizimin fotoraflarını davetiye karti gibi süsleyip yolamıştım.. Aksam yemenede büyürün gelin diye de mesaj atım.. Anlaştık tamam denildi.. Bir de köylümüz var, onlada iyiz ve onuda davet etim.. Aksama dogru köylümüz geldi eltimi bekliyoruz , saat geciyor halen bekliyoruz. En son aradik artik .. Biz gelmiyoruz aksam yemene dediler.. Bir anlam getiremedim, moralimi bozmamaya calistim. Insan arar madem demi?.. Kizlarim devamli ne zaman pastamizi kesecez diye mırıldandilar.. Kendimi zor tutuyorumdum artik.. Eltim gil saat 10 da geldiler.. Pastayi kestik ictik işte.. Gidecekleri vakite , eltim işte ne gerek vardi filan demeye başladi.. Bende ya her sene yaptigimiz kutlama degilmi dedim.. Beraber anlaşıp yapmıyormuyduk dedim, sonra kendince zırvalamaya başladı.. Bende uzatmadım..
Bir dakisenede kizlarimi kendimi ve eşimi süsleyip püsleyip hem foto cekindik hemde pastamazi yedik evde.. Kizlarim kendi özel gunlerinde zamaninda eylendiler.. Bu sefer nasil yaparim bende bilmiyorum.. Bir degisiklik olsun diye dışarıda belki kutlarim.. Bir pastanede ve hediyelerini orda veririm..

1 yaşında çocuk ne eksıklığı hissedecek allah aşkına alın çocuğu gidin gezdirin yemek yiyin evdede pasta kesin zaten çocuk bunların hiçbirini anlamicakki.

Ben kızıma eve her yaş pasta aldığımızda mumları üfletiyorum doğum günüymüş gibi .Çünkü anlayacak ve hatırlayacak yaşta değil.

Bir yaş doğumgünü için bir eksiklik hissedeceğini sanmıyorum. Kendi kendinize akşama çıkın bir yerde yemek yiyin. Sonra gidi pastanızı kesin yiyin. Daha güzel bence. Kakabalığa gerek yok

Konuyu okuyunca Tövbe estağfrullah dedim ister istemez. Şimdi 1 yaşında ki çocuk ne anlayacak kutlamadan evde büyük bir kutlama yapsan zaten sıkılacak. Ayrıca kv oğluna bile küsmüş torununa pasta börek yapıp getirir mi demeniz de komik olmuş.

Zaten küsmüşsünüz acaba o düşünüyomu dediklerini ondan bi talep gelcekmiki kafaya takıyosun.
Yani bizde arka arkaya hep doğum günleri sırf gönülleri olsun maksat mum üflemek işte iyiki dogdun eşliğinde:)) bi pasta alınır ogün tamam.
Bilmiyorum bizler hiç doğum günü kutlamadığımız içinmi bize abartılı geliyo.( kendi çocukşuğumdan bahsediyorum yani)

Aman ne eksiklik hissedicek Allah aşkına. Ben hiçbir doğumgünümü hatırlamıyorum. Gidin bütçenize uygun bi yerde yemek yiyin. Bise süpriz pasta kestirin çocuğa daha bebek değilse oldu bitti.

Doğru haklısınız aslında bende hiç düşünmezdim böyle şeylri çevremdekilerden gördükçe bu kadar anlan yüklemeye basladım genelde çok önemsiyolar ya
Senin canin parti yapmak istiyor anlasilan.
Bence bebek degil sen eksiklik hisseceksin cevreden etkilenip.
Yoksa 1 yasindaki bebe ne anlasin partiden.?

Kafaniza gore takilin bosver abartma

Bunun bir adeti bi usulu yok. Belki o zmna barisirsnz. Barismasanizda gidin takilin aileck iste ne guzel:) 1 yasinda ben kutlamicam. Anlamaz etmez. O yüzden disrda takilmak hazir kimsede gelmiyoken dhaa iyi fikir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…