- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
Kızlar meraba öncelikle konumu uygun yere tasırsanız sevinirm ben bulamadım. Büyük dert değil ama kafama takılıp üzüldüğüm bi konu. Genede başka yere aitse taşınırsa sevinirim. Fikir almak istiyorum
Şimdi bilirsiniz belki biz kayınvalidemlerle kavga ettik konuşmuyoruz. Eşimlede benlede konuşmuyolar. Kızımında doğum gününe 1 ay kaldı. Kaynanam hep diyodu büyük doğum günü yapıcam pastalar börekler yapıp kutluycam herkesi cagırcaz diye. E şimdi küstüğümüze göre nasıl olcak ki? Hiçte yüzyüze gelmek istemiyorum onlarla. Kutlama felanda yapmaya kalkmaz inşallah da. Bende eşime dedim ki hiç kimseyi çağırmayalım evde de kutlamayalım kızım sen ben dışarda biyere gidelim. Tamam nereye gitceğimizi sende düşün dedi ama sonra düşündüm ilk doğum günü eksiklik mi hisseder garip mi olur ki diye aklıma geldi.
Sizce doğum gününde nereye gidebiliriz ? Evde kutlamayıp dışarda kutlayan arkadaşlar varsa, nasıl oldu ne yaptınız.
Uygun olur mu ki . İlla hepbirlikte evde mi olmak gerekiyor
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBebeğinizin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı güzel yaşları olsun, ilk birkaç doğum günlerini hatırlamıyor çocuklar, 1 yaş çocuğunun doğum gününde tek eğlenceli bulduğu kısım mum üfleme :)))
Kızım ilk doğum günü sonrası mum üflemeyi çok sevmişti, her dakika mum yaktırıp üfiiiimmm üficeeem diye kıyameti kopartıyordu
Bize bir anı olsun diyorsanız çıkın ailece gezin günün tadını çıkartın.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBebeğinizin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı güzel yaşları olsun, ilk birkaç doğum günlerini hatırlamıyor çocuklar, 1 yaş çocuğunun doğum gününde tek eğlenceli bulduğu kısım mum üfleme :)))
Kızım ilk doğum günü sonrası mum üflemeyi çok sevmişti, her dakika mum yaktırıp üfiiiimmm üficeeem diye kıyameti kopartıyordu
Bize bir anı olsun diyorsanız çıkın ailece gezin günün tadını çıkartın.
Ay inanın küslüğümüze en çokta kutlama felan yapılmayacagı için mutluydum. Niye derseniz ben okadar yorulucam, temizlik hazırlık yemek, ( tabi yemek işini bana güvenmedikleri için kendileri yapıcak sonra da başıma kakacaklardı) ama kendi ailemden 1 kişide gelemiycek. Aralarında küslük var gelmelerini istemiyorlar. Sırf kv nin akrabaları gelecekti yaniHerkes yazmis. Ben de yazmazsam eksik kalirim. İlk yas gununde cocuk ne gibi bir eksiklik hissedebilirbence sizin parti yapasınız var cocugum eksik hisseder mi diye bahane ariyorsunuz. Yapin evinizde partinizi. Konu komsu arkadaslar kendi aileniz cagirin herkesi. Kaynanagili de cagir. Sonucta aile buyukleri küslük her zaman iyi olmaz. Bu vesile ile barisirsiniz. Daha sonra da cok samimi olmadan devam edersiniz hayatiniza.
Senin canin parti yapmak istiyor anlasilan.Doğru haklısınız aslında bende hiç düşünmezdim böyle şeylri çevremdekilerden gördükçe bu kadar anlan yüklemeye basladım genelde çok önemsiyolar ya
Bunun bir adeti bi usulu yok. Belki o zmna barisirsnz. Barismasanizda gidin takilin aileck iste ne guzel:) 1 yasinda ben kutlamicam. Anlamaz etmez. O yüzden disrda takilmak hazir kimsede gelmiyoken dhaa iyi fikir benceKızlar meraba öncelikle konumu uygun yere tasırsanız sevinirm ben bulamadım. Büyük dert değil ama kafama takılıp üzüldüğüm bi konu. Genede başka yere aitse taşınırsa sevinirim. Fikir almak istiyorum
Şimdi bilirsiniz belki biz kayınvalidemlerle kavga ettik konuşmuyoruz. Eşimlede benlede konuşmuyolar. Kızımında doğum gününe 1 ay kaldı. Kaynanam hep diyodu büyük doğum günü yapıcam pastalar börekler yapıp kutluycam herkesi cagırcaz diye. E şimdi küstüğümüze göre nasıl olcak ki? Hiçte yüzyüze gelmek istemiyorum onlarla. Kutlama felanda yapmaya kalkmaz inşallah da. Bende eşime dedim ki hiç kimseyi çağırmayalım evde de kutlamayalım kızım sen ben dışarda biyere gidelim. Tamam nereye gitceğimizi sende düşün dedi ama sonra düşündüm ilk doğum günü eksiklik mi hisseder garip mi olur ki diye aklıma geldi.
Sizce doğum gününde nereye gidebiliriz ? Evde kutlamayıp dışarda kutlayan arkadaşlar varsa, nasıl oldu ne yaptınız.
Uygun olur mu ki . İlla hepbirlikte evde mi olmak gerekiyor