Kızımın doğum günü.

Komik olan bişey görmüyorum sonuçta tanımıyosunuz belki yapabilcek kapasitede insanlar. Yemek yapamıyorum diye ( gayette güzel yapıyorm) her akşam çocugu alıp yukarı götürüp yemek yedirmeye çalışan insanlar. Bi anları bi anını tutmuyor kısaca dengesizler. Bizle konusmuyo ama torununu banyo ettiriyo felan. "Babannim senin için yapıyom babannim ' der bide .

Senin canin parti yapmak istiyor anlasilan.
Bence bebek degil sen eksiklik hisseceksin cevreden etkilenip.
Yoksa 1 yasindaki bebe ne anlasin partiden.?

Kafaniza gore takilin bosver abartma
Ay inanın küslüğümüze en çokta kutlama felan yapılmayacagı için mutluyum. Ve aklım çıkıyo doğum gününden önce barışılınacak diye Niye derseniz ben okadar yorulucam, temizlik hazırlık yemek, ( tabi yemek işini bana güvenmedikleri için kendileri yapıcak sonra da başıma kakacaklardı) ama kendi ailemden 1 kişide gelemiycek. Aralarında küslük var gelmelerini istemiyorlar. Sırf kv nin akrabaları gelecekti yani işin yoksa onların etrafında dört dön. Görümceler iş buyursun sen yap hizmetçi gibi. Bişey desem ' e senin çocugun tabi sen yapcannn '

Şeker hamurundan pasta yaptırılacak ve gelen misafirlere o süslü masanın etrafında 1600 tane farklı fotoğraf çektirilip paylaşılacak. Allah korusun, kızınız ileride bunun eksikliğini hissedip kahrolabilir çünkü.

Biz 1. Doğumgününü kutlamadık. 2. De pasta kestik sadece. Şimdi 3. Geliyo. Yeğenimin doğumgünü olmuştu geçen. Oğlum bi süre benim de doğum günüm olcak diye gezdi. Yeni idrak ediyo yani. 3.. de o yüzden yapıcaz bişeyler. Yeğeniminkine benzemesi lazım. Demem o ki 1. Doğumgününün çocuk için fotoğraftan başka bi anlamı yok.

Konusmuyorsan cagirmana gerek yok

1 yaşında bebek doğum gününden ne anlar, yapmayın böyle şeyler.

Aramizda 1 yas dogum gununu hatirlayan yok bence kimse eksiklik hissetmez.

Kızlar kutlamayıp eşim kızım ben 3müz dışarı çıkmaya karar verdikte,dün görümcem geldi . Doğum günüde yaklaşıyor pasta yaptırcakmısınız dedi. Bende Bilmiyorumda öyle büyük bişey değil de küçük .. derken sözümü kesti e küçük yaptırın bari ilk doğum günü bi zahmet " dedi. Sözümü bitirtse dışarda yapacağız biseyler diyecektim. Bugünde gelmiş pastaya şu resimini koydurun, biz öbür yeğenime şöyle yaptırdık vs dedi. (Büyük resimli pastadan bahsediyor)
Olabilir dedim geçtim . Bunlar aralarında ne konuşuyor anlamadım küsüm en başta kvyle, hiçbiriyle konuşmuyorum bide büyük pasta yaptırıp davet mi edicez ? Kendi kendine hayaller kuruyor. Sizce bu vesileyle barışmak felan mı istiyolar ?Sonuçta bi eşim bi ben için o koca pastayımı yaptırcaz ona kadar karar veriyo

Zamanında niye tepki vermiyorsun. Hayır pasta yaptırmıyoruz eşim ben ve kızım güzel bir yere yemeğe gidip kendi aramızda kutlayacağız deseydiniz kimse de sizin adınıza karar veremezdi.

Ne demek lafi agzima tikadi soyleyemedim.

Deseydin ya..canim biz dgunu yapmiycaz fikir verdigin icin tesekkurler ama bu sene boyle...

Neden demiyorsun net bir sekilde de .bakariz ederiz..diye uzatiyorsun

Bazi insanlara net olmak lazim!!!

Zamanında niye tepki vermiyorsun. Hayır pasta yaptırmıyoruz eşim ben ve kızım güzel bir yere yemeğe gidip kendi aramızda kutlayacağız deseydiniz kimse de sizin adınıza karar veremezdi.
Ay sonra da o kadar pisman oldum ki.keşke deseydim. Kv ile aralarında ne konustularsa. Zaten doğum gününden 3 gün önce felan kutluycaz,hem ramazan hemde eşimin izni dolayısıyla,

Ne demek lafi agzima tikadi soyleyemedim.

Deseydin ya..canim biz dgunu yapmiycaz fikir verdigin icin tesekkurler ama bu sene boyle...

Neden demiyorsun net bir sekilde de .bakariz ederiz..diye uzatiyorsun

Bazi insanlara net olmak lazim!!!
Kesinlikle doğru keşke deseydim ya çok pişman oldum. Tam ağzıma geldi laf, Kiz hemen susturdu. Genelde de böyle bişey söyler beni dinlemez sohbet ettiğimizden bile birşey anlamıyorum öyle yapınca acaba ben mi boş konuşuyorum diye düşünüyorum.Kv ile aralarında ne konustularsa. Neyse zaten doğum gününden 3 gün önce felan kutluycaz,hem ramazan hemde eşimin izni dolayısıyla, fotoğraflarında paylaşırım biz kutladık diye istediği kadar hayal kursun sinir oldum ya bide herrkesiii çağırcakmışz gibi konusuyo

Ay sonra da o kadar pisman oldum ki.keşke deseydim. Kv ile aralarında ne konustularsa. Zaten doğum gününden 3 gün önce felan kutluycaz,hem ramazan hemde eşimin izni dolayısıyla,
Canım o zaman ara görümceni içinden ne geçiyorsa söyle ama kavga etmeden onlar nasıl mecbur hissettiriyorlar sana sende onlara mecbur hissettir son söz senin olsun. Siz ne dersiniz diye sorma biz böyle diyoruz de. Az sözünü geçir madem eşinde senden yana bu fırsatı değerlendir sözünü dinlet.

Ben aklı erene kadar kendimi kutulayacağım
Çıkar oğlumla canım ne istiyorsa yaparım
Hiççç hatırlamayacağı bir gün için günümüze uyacağım diye abartı süsler gereksiz kalabalıklar hiç çekemem
Aklı erincede nasıl isterse öyle olur

Sizde direk söyleseydiniz görümceye kendi aramızda yapacağız diye
Sessiz kalıp olası bi soruna yol veriyorsunuz

Bidaha konusu acilirsa buyuk bise yapmicaz disarda biz bize kutlicaz dersinz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…