Kızıma iyi bir anne olamadım

benım anlayamadıgım nıye annenız maas kartınızı esınıze verdı.zaten ılkgunden ıplerı esının elıne vermıs.ee bu durumda maas kartını ıster tabı.maas kartını ıstedıgınde guzel bır çıngar cıkarmanız gerekırdı ısterse bosansın.kendınızı çok ezdırmıssınız hıc kendınız ıcın yasamamızsınız bu sızden çıkar.boşanın dıyecegım ama hamılesınız sanırım

Ay nasil oluyor 6.sayfada kizim 22 yaşında yaziyor kendide 40 kusur yaşında olmalı. Ama arvenderin in verdiği linkte kendine 23 yaşında yazıyor ama orada annesine ozlem duyan vs vs bir şeyler yazmis ama ben cok eski konularini okudum siddet varmış ailede kiz kardesini almış allah askina kac kisilik bir ruh hali

İlginç. Heralde hangi nickle yazdığını unuttu ve bu konuya cevap yazdı. Burda bu kadar insan bu konuda değil ama diğer konunuzda size çok üzüldü yardım etmeye çalıştı sizin için vaktini harcadı. Yazık günah

Anlamıyoırum, bir maaş kartını iptal edip yenisi çıkartmak ne kadar zor ki? İstedim vermedi, alamadım, kızım zorla aldı vs...

Anne de ki akla bak yalnız; al kızımı, üstüne de maaşı senin...he kızım, biz de boşanma olmaz zaten.

Kendi kızınız zaten güçlü bir birey olacaktır. Yalnışın örneğini bizzat gözleriyle görmüş.

sen fake olamazsın da kaç kişilik yaşıyorsun diye sorarlar adama
anlamadım aptal mı sandınız insanları
tövbe tövbeeee!!!

ınsanların duygularıyla oynamak ,uzmek ne kadar ayıp ve gunay yazıklar olsun bır de okuyoruz bır suru yazınızı

bunu annen mi anlatiyor sen mi kafam karişti kusura bakma 23 yaşinda kızın varmiş gibi okudum?? kızıma iyi anne olamadim yazisini annen anlatmiştir sende babandan maaş kartini çekip almişsin doğru mu ayy kusura bakmada.

Siz kızınıza evlenirken nasıl öğüt vereceğinizi iyi biliyorsunuz artık
Ayrıca eşiniz baba olamamış sizin anneliğinizde bir sıkıntı görmedim açıkçası ben

Kendisi 20 yıllık evli bir bayan gibi yazmış...

Sorun şu hani zengin Kıbrıslı adamın annesi yüzüne tukurmustu çocuk benim oglumdan değil diye...

Dna testi yolda idi...

Kardeşine bakiyordu...

Bu bayanın 3 çocuğu var oysa...

Hamile olmasına rağmen 3 ay önce büyük bir mimarlık şirketinde işe girip iş arkadaşları ile sorun yaşıyor...

Ne oluyor kim kim oldu yine mi kandiriliyoruz?

Hep bu tarz olaylar yüzünden soğudum...
Herşeyden herkesten...

Yazı yazmaya da ara vereceğim sanırım. ..

eski konudan biliyorum.
kocasi çocuğu başkasindan sanmiş.. hele yazlık almiş kocasinin ailesi..
oda vermedi sanirim. öle hatirliyorum.
bütün konulari bildiğim için bu konuyu kendisi yazmadi dedim.
23 yıl sora ne olur diye yazdi kafam karişti annesini yazdi sandim.

Bütün cevaplarını okudum ve şunu diyebilirim ki çaresizlik ve çocuk senin kendine uydurduğun bahanelerin. Sen o adamdan ayrılmak istemiyorsun ama lütfen çocuğu alet etme. Büyüyünce de senin için katlandım diye bir yükün altına sokma o çocuğu. Şöyle bir eski konularima bakabilirsin. Ben kendi çekirdek ailemden şiddetin her türlüsünü gördüm. Zor bir hayat geçirdim. 17 yaşında evden ayrıldım ama OKUDUM. Her zor hayatı olan çözümü evlilik ve kocada bulmuyor. Sonra evlendim, hamile kaldım, kocam olacak şahıs beni aldattı ve şu an boşanma aşamasındayım karnımda bebekle. Ne yapsaydım? Zaten çok çaresiz kaldım, çok zor bir hayat geçirdim aldatsa da başımda erkek olsun diye o adama yapışsa mıydım? Demişsin ya birine sen hiç çaresiz kaldın mı diye? Ben dayak yedikten sonra karanlık bodrumda ayakta, aç susuz saatler geçirdim. Karın ortasında üzerimde mont olmadan soğuktan her tarafım uyuşmuş bir şekilde bekletildim. Kafama aldığım darbeler sonucunda kusa kusa, başım döne döne karakola darp raporu almaya gittim. Sen neyin çaresizliğinden, neyin güçsüzlüğünden bahsediyorsun ya?? Memur olma hakkı varmış ama araştırmaya bile cesareti yokmuş. Bahaneye bak... Gerçekten çok sinirlendim. Çocuğun olmasaydı istersen sana zerre saygı duymayan o adama ömür boyu yapış. Umrumda bile olmazdı. Sen kendi seçim ve korkularının sonucunu yaşıyorsun. Ama çocuğun böyle bir kadın ve erkek profili ile büyüyor. Yazık, çok yazık...

Başka bir üyeye yaptığı yorum.....
Eski konularına baktık ve kafamız karıştı?
Ayrıca analist misin mimar mı?

yuh bu yorumdada baska bır kısılıkten ve hayattan bahsetmıs.bence yorum sahıbının akıl saglıgı hıc yerınde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…