• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma iyi bir anne olamadım

Yalnız bu konu konu sahibinin nickiyle açılmadı sonradan konu sahibinin konusu olmuş. Yani konu sahibinin en az iki üyeliği var bence. Belki de Mune biliyordur her şeyi. Yoksa konu 10 Aralıkta açılmış. Bu kadar gündür fark etmememiz imkansız. Bence konu sahibi dalga geçmiş bizimle. Sanırım çok yalnız.

Daha geçen gün bi konuya "Karnımda bebekle, ilk aldatmada boşanıyorum. Üstelik yanımda ilkokul çağında anne babasız bir kardeşim de var. Hiçbir şeyden korkmuyorum Allah' ın izniyle, bir tek Allah yeter yardıma ihtiyacım olduğunda.
Kendi pasifliğinize çocuklarınızı alet etmeyin."
yazmış.

9 kasim 2016'da yani 1 ay önce "1 sene önce mezun oldum 24 yaşındayım" diye konu açmış. Ama simdiki konuda 19 yaşında kızı var. 5 yaşındayken mi doğurmuş çocuğu?

Ekim ayında da "23 yasima daha ne kadar acı sığdıracağım eşim beni aldatti" falan yazmis.

Hayir anlamadim, acilan tüm konularin ayni kisiye ait oldugunu gorebildigimizi bilmiyor mu bu kadin?
Ya da çoklu kisilik bozuklugu falan mi var?

Bu konuyu actiginda sanırım uye ismini değiştirmiş çünkü alintilamarda baska bir nick var o yüzden direk farkina varilmamistir

bi dakika ya konu sahibi kisi ile anlatilan olay bambaska bir acayiplik var. @Mune Kazen Kazen
konu sahibi daha once kardesini yaninaalmis ailesinden siddet goren esi tarafindan aldatilmis hamile haliyle bosanan biri diy biliyorum ve 24 25 yasinda. ya konu fake ya da konu sahibi dalga geciyor @violetto/USER] ya,da arada ben bisey kacirdim

Kendisine 4 üyeliği sordum anlatsam anlamazsın gibi bir cevap verdi, üyeliklerimi iptal edin dedi ...
Bende 4 hesabını birleştirdim....

Back