Kızıma iyi bir anne olamadım

Mümkün değildi. Eşimden korkuyordum ve bağlı bulunduğu aşiretten. Bu durumu komutanına anlatmayı söylediğimde bile bana silah çeken bir insandı eşim.
Peki nolmus onca para gıyemedıgınız yıyemedıgınız gezemedıgınız onca sey ? Bır kac katlı ev olmus mu

Yazık çok yazık
Maaş kartının esinde durmasının eşinin yaptıklarının yanlış olduğunu bu kadar geç idrak edebilmen! !
Hiç kimseyede mi akıl danismadin allasen

okumuş elinize ekmeğinizi almış bir insan olarak keşke bankayla konuşup o kartın iptal edilip yeniden kart çıkartabileceğini öğrenseydiniz. Ama olan olmuş bu zamandan sonra yapacağınız tek şey kızınızla çok çok güzel bir hayat sürmeniz Allah bundan sonrasını gönlünüze göre versin inşallah

annesivd yazamaz ki kizim 19 yasind yazmis geziyoryz tozuyoruz yazmis onceki konularini okumustum hatirliyorum. gorusmuyor. sanirim hepimizi guzel kandirmis.
İnan bende anlayamadım,kısa sürede açıklar bakalım fake mi?yoksa annesimi? ama annesiylede görüşmüyordu,telefon açmıştı buz gibi konuştum yabancı bir numaraydı falan diyordu...Kafam karıştı...

Ciddi bir tutarsizlik var.
Konularina bakinca anlasiliyor.
Evet hamile bosanma asamasindaydi.
Ama simdi annesiyle yasayan yeni mezun bekar bir mimar.
bir aciklamasi vardir umarim.

Bu anlatılan konuyla geçmiş konular ne alaka??

Sen hamileydin eşinin ailesi çok güçlü bi aileydi kıbrısta siyasetle mi ne uğraşıyorlardı. Eşinin iş seyahatinde seni aldattığını öğrenmiştin. Ondan sonra bosanma davasi açmıştın onlar seni tehdit etmişlerdi.

Hatta eşin bebek benden degil diye iftira atmisti. Kayınvalide seni arayip bebegi aldiracaksin demisti.

Bi insanin bu konularin hepsini uydurup bu kadar içten yazabilmesi icin sizofren falan olmasi lazim. Anlattıklarına kendi de inanmasi lazim.

Sen suan 23 ya da 24 yasindasin, 19 yasinda kizin olmasi ne alaka?

Sifreni falan birine mi verdin bu konuyu baskasi mi açtı V violetto

Kızınıza ve size çok üzüldüm ama eşinizin düzelmesin sevindim umarım böyle gider. Bende hep eşimin hesabına yollarım parayı ama borcumuz var birde hiçbir şeyim eksik kalmaz bir an kafamda acaba? sorusu belirdi

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu sahibi burada 23 yıllık bir evlilikten bahsetmiş. Burada sayfalarca yorum almış ancak diğer konularına baktığımızda http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sanirim-annemle-rolleri-degistik.969935/ burada ise 24 yaşında sözlü bir kadın olduğunu belirtmiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yorum-diyen-koca.976692/page-25#post-49423832 burada ise karnımda bir bebekle boşanıyorum diyerek yorum yapmış.

diğer yorumlarına bakmadım

çok tutarsız sallamış!

2008'den bu yana burada yorum yapıp konu açmış bir de birbirinden tutarsız birçok yorum ve konu var.

2008'den bu yana burada yorum yapıp konu açmış bir de birbirinden tutarsız birçok yorum ve konu var.

Daha geçen gün bi konuya "Karnımda bebekle, ilk aldatmada boşanıyorum. Üstelik yanımda ilkokul çağında anne babasız bir kardeşim de var. Hiçbir şeyden korkmuyorum Allah' ın izniyle, bir tek Allah yeter yardıma ihtiyacım olduğunda.
Kendi pasifliğinize çocuklarınızı alet etmeyin."
yazmış.

9 kasim 2016'da yani 1 ay önce "1 sene önce mezun oldum 24 yaşındayım" diye konu açmış. Ama simdiki konuda 19 yaşında kızı var. 5 yaşındayken mi doğurmuş çocuğu?

Ekim ayında da "23 yasima daha ne kadar acı sığdıracağım eşim beni aldatti" falan yazmis.

Hayir anlamadim, acilan tüm konularin ayni kisiye ait oldugunu gorebildigimizi bilmiyor mu bu kadin?
Ya da çoklu kisilik bozuklugu falan mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…