- 22 Kasım 2014
- 125
- 29
- 30
-
- Konu Sahibi ruhlar alemi
Allah şifa versin. Rota virüsü çok fena hep duyuyorum etraftan.benim kizimda zor yiyordu her iki saatte bir agzina 5- 6 kasikta olsa biseyler yedirdim ama hep saat tuttum mide zamanla buyudu simdi cok iyi olmasada yiyor ...kizim rota virusunden hastanede yatti iki gunde 3 kilo kaybetti...Allahkimseye yasatmasin cok zordu. saat tut biseyler yedir...
Foto atar mısın hangi yayınlar var
boyu kaç cm?
Başka bi Dr götür gece uyumadan önce pirinç ünlü mama yedir iştahı yokmu bebeginin
Rota virüsü aşısı önemli ya 2 ve 4.aylarda ta da 3 ve 5.aylarda uygulanıyor.
Kilo almamasına gelirsek dr iyi diyorsa endişe yapma. Muhtemelen eşin ya da akrabaların falan az dediğinden sıkılmışsındır. Sen sağlığına bak çocuğunun. İyiyse sıkıntı yok :)
Benimde 9 yaşında bi kızım var senin anlattığın gibi 1 yaşında 7 600 kg gelmişti kontrolde.Dr. hemen vaayyy böle olmaz çok zayıf dedi el bilek röntgeni istedi ondada 6 aylık çıktı kızım yani 6 ay gerideymiş yaşıtlarından.Çok korktum gelişim bozukluğu dediler persentil tablosunda yüzde 10 larda çıktı bide saolsun yanımıza oturan kelli felli kaynana müsveddeleride sen buna bakmıyonmu kızım çok kötü bu bebe falan diyenler de oluyodu hastane koridorlarında Allahım sağlıklı çocuğu dr dr gezdirip kendimize de onada eziyet ettik etrafıda memnun edemedik.Komşulardan bu çocuğu bir dr ye götür diyenler memlekette iyi bir dr var gel ona götürüp iyice bir inceletelim diyenler yedirmiyon mu diyenler yemek tarifleri verenler neler neler hepsini Allaha havale ediyorum emeği geçip bizi üzüp alt üst edenleri.Kayınvalidem derdiki bana benim bi bebelerim olurdu 40 ları çıktığında 6 aylık sanarlardı.hemde ben kızıma üzülürken zayıf diye.Oğlum bile yıkarken anne afrikalı gibi kemiklerine bak der ellerdi meraktan.Hamd olsun yaradana büyüdü şimdi.Sıkma canını büyücek inşallah ve sen önünden yemek alacaksın yeme kilo alıyorsun diye.Kızım 1 yaşına girmek üzere ve hala 7 500 kilo 6 aylık tan beri aynı kiloda doktor bişi olmaz diyor bişi yok diyor ama sizce normal mi bide az yiyor sütümde yok bana kilo alması için bi öneriniz varmı;(