- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- Konu Sahibi ruhlar alemi
Eger içiniz rahat etmiyorsa doktorunuzu degistirip baska bir doktora daha danışın. Ama şişman olunca iyi veya saglikli olunmuyor....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç canını sıkma..kızım 3710 dogmustu. sevindik biz de. ne güzel diye.sonra kilo alımı en az oldu. ek gıda yemezdi ben çok agladım bu duruma. yemekleri yapar yapar dökerdim. 1 yasındayken 8400 dü kilosu. şimdi 6 yasına yaklastı ve kilosu cok cok iyi. yemeklerini yer. hatta bazen 2.tabagı istediginde ben kilolu olur diye tereddut ederim verirken :) kaldı ki saglıklıysa kilonun önemi yok. şimdi diyorum bosyere okadar strese girip göz yası dokmusum diye...Kızım 1 yaşına girmek üzere ve hala 7 500 kilo 6 aylık tan beri aynı kiloda doktor bişi olmaz diyor bişi yok diyor ama sizce normal mi bide az yiyor sütümde yok bana kilo alması için bi öneriniz varmı;(
Kızım 1 yaşına girmek üzere ve hala 7 500 kilo 6 aylık tan beri aynı kiloda doktor bişi olmaz diyor bişi yok diyor ama sizce normal mi bide az yiyor sütümde yok bana kilo alması için bi öneriniz varmı;(
doktor bir şey olmaz dese de kilosu az.. başka bir doktora götürün, mutlaka besleyici mamalardan verecektir. kilo alamamasının nedeni araştırılmalı, parazitte olabilir..Kızım 1 yaşına girmek üzere ve hala 7 500 kilo 6 aylık tan beri aynı kiloda doktor bişi olmaz diyor bişi yok diyor ama sizce normal mi bide az yiyor sütümde yok bana kilo alması için bi öneriniz varmı;(