- Konu Sahibi Yazyagmurum34
-
Uzman eşliğinde hareket edin hanımefendi. Ayrıca karşı tarafın anası babası ile hiç bir şekilde irtibata geçmeyin.Bu arada kızım o ara okula gitmedi, öğretmenin haberi var mı gelmeyeceğinden diye sordu bana. Bende öğretmenin cezaevinde dedim niye anne suç mu işledi dedi bende tabi sana yaptığı suç dedim. O zaman eşi çok üzülmüştür dedi bana, içimden dedim ki şuna bak küçük çocuk bile neyi düşünüyor. Bu arada adam evli eşi de 6 aylık hamile. Kanaması falan olmuş öğrenince.
cok üzüldüm alalh kahretsin bu eğiticilere noluyor yaa özelden okulun adını yazarmısın bende ankardayımhayır Ankara
size de geçmiş olsun, benimde başımdan geçti böyle şeyler çocukken sizin kadar olmasa da. Bende kimseye anlatmadım ama anlatmak gerekiyor ki bu olaylar azalsınSizi resmen telefonda taciz ediyorlar.Onlarla asla konusmayin ve savciliga vereceginizi söyleyin.Onlara laf anlatamazsiniz.
Kızınıza çok gecmis olsun.Böyle ilgili bir ailesi varken doğruyu yanlisi bilip atlatacaktır.Ben çocuklugumda neler yasadim kimselere anlatamadim.Aileme güvenmiyordum.Korkuyordum sadece. Öz dayim, bakkal, esnaf, aile dostu, öğretmen. hepsinin sırayla istismarına uğradım.Dogruyu yanlisi bilmedigim için direnmiyordum.Basima gelene utana sıkıla razıydım. Anneler çocuklarinizi iyi gözlemleyin ve tacize ugrarlarsa(ugramadan evvel) ne yapmalari gerektigini onlara mutlaka anlatın.Ben utanmaktan başka ne yapmam gerektigini bilmiyordum...
bırakmayında zaten kisenin yanına kar kalmasın siz kızınıza destek olun yanında olun güven verin bi,linçli bir aile olmanız cok güzel en kıa zamanda atlatmanız dileğiyleBu arada eşim dedi okula da tazminat davası açacağım diye yazmayı unutmuşum. Bu işin peşini bırakmaya niyetimiz yok.
Tesekkürler...size de geçmiş olsun, benimde başımdan geçti böyle şeyler çocukken sizin kadar olmasa da. Bende kimseye anlatmadım ama anlatmak gerekiyor ki bu olaylar azalsın
Tabi hemen söyleyememistir. İlk anlam verememis kendinden bile şüpheye düşmüş olabilir. Yaşı da çok küçük. Sonuçta söyleyebilmesi çok önemli. İnsanlar çok bencil kendini düşünür tabi. Siz dik durun davanizdan baz geçmeyin. Bu insanlarla da iletişim kurmayın. Ben de öğretmenim bunlari duymak çok çok acı verici. Çocuklar bize emanet.geçen sene de aynı öğretmeni ama öyle bir durum yoktu bu sene başlamış kızımda hemen söylemedi niye hemen söylemedin dedim utandım diyor. Kv diyor ki torunum olacak onu düşünün bari bende babası düşünseydi biz niye düşünüyoruz dedim hey Allahım adam öğretmenliğe devam etse başka çocuklarında başı yanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?