- 18 Mayıs 2018
- 35
- 37
- 3
- 37
- Konu Sahibi Yazyagmurum34
-
Daha ne kanıt bekliyor bu allahın belaları artık yeter ya yeterrr!!!Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi)
şikayet edeceğiz bir daha ararsanız diyoruz ama aradan bir hafta falan ve geçiyor bir daha arıyorlar. Geçen dedim ki sizin da adınız yüzünden kızımın psikoloji bozuldu diyor ki beraber gidelim psikoloğa ve diğer velilere çocuğun rahatsızlığı varmış o yüzden anlatıyor bunları demişler.Ya çok üzüldüm minnacık çocuklardan ne istiyosun be adam offf.. İyi ki anlatmış size.
Gerekirse kp ile kp de şikayet edin rahatsız ediyorlar, ifademizi çekmemiz için baskı yapıyorlar gibisinden.. Bu konuda kesinlikle iyi-kötü iletişime girmemenizi öneririm.
Yazmak istediğim çok şey var da yazamıyorum malesef. Allah evlatlarımızı korusun inşallah..
Edeceğiz demeyin, direkt edin. Hatta okulu da şikayet edin.şikayet edeceğiz bir daha ararsanız diyoruz ama aradan bir hafta falan ve geçiyor bir daha arıyorlar. Geçen dedim ki sizin da adınız yüzünden kızımın psikoloji bozuldu diyor ki beraber gidelim psikoloğa ve diğer velilere çocuğun rahatsızlığı varmış o yüzden anlatıyor bunları demişler.
Bence yapmanız gereken göz dağı vermek değil, direk şikayet etmek. Ayrıca konuşmamanız daha uygun olur bunu tekrar söyleyeyim. Gerekirse telefonunuzu değiştirin.şikayet edeceğiz bir daha ararsanız diyoruz ama aradan bir hafta falan ve geçiyor bir daha arıyorlar. Geçen dedim ki sizin da adınız yüzünden kızımın psikoloji bozuldu diyor ki beraber gidelim psikoloğa ve diğer velilere çocuğun rahatsızlığı varmış o yüzden anlatıyor bunları demişler.
Çok üzüldüm kızınıza. Allah’ım atlatır inşallah yavrucak. Siz desteğinizi çekmeyin üstünden. Psikolojik destek alıyor mu kızınız?
Arayan kişileri de savcılığa verirdim yerinizde olsam rahatsız ediyorlar diye. Ne münasebet arıyorlarmış sizi.
Allah yardımcınız olsun, evlatlarımızı korusun.
evet çok zorlandı başta ama yavaş yavaş alışmaya başladıÖncelille çok geçmiş olsun. Sizi ve eşinizi tebrik ediyorum hiç vakit kaybetmeden harekete geçtiğiniz için.
Kızınız için çok zor bir süreç olacak ama psikolog desteğiyle tedirginliğini ve sinirini kontrol altına alabilirsiniz. Sadece sabırlı olmanız gerekiyor. Şuan okul değiştirmiş olması da büyük bi değişim onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?