- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi Yazyagmurum34
-
Kızım iki arkadaşının ismini vermiş biri erkek biri kız onlarda gördü gibisinden savcılık onları çağırmış. Erkek olanın annesi beni aradı diyor ki ben oğluma sordum öyle bir şey görmemiş işte öğretmeni ve eşini gördüm çok üzgünlerdi acaba kızınız yanlış anlatıyor olabilir m. Dedim en çocuğuna inanıyorsan bende kendi çocuğuma inanıyorum. Sonradan dedi ki oğlu bir süredir altına kaçırıyormuş ve sonradan ben aslında onları öğretmenin kucağında gördüm demiş.
Birde şikayetinizi geri alın kızınızın adı çıkmasın demezler mi, sanki suçlu olan kızım. Aslında böyle olaylar çok oluyor ama böyle böyle caydırıyorlae insanları ne yazık ki.
evet. ben mesela böyle yetişmedim. Bir olay yaşamıştım, hiç anlatamadım. Ne yapıldığının bilincindeydim ama "ayıp"tı bazı şeyler. Ayıp olur diye anlatamadım
aslında sınıftaki diğer kızlarda da bu durum olabilir gibi geliyor bize ama bazı veliler öğretmene toz konduramıyormuş, hatta velinin biri avukatmış öğretmenin avukatlığını yapacağım demiş eşim sert bir dille konuştu da fikri değişti herhaldeBu sekilde bilincli davrandiginiz için sizi tebrik ediyorum... sadece okulu degistirip aman kizima laf gelmesin diyebilecek cok aile vardir emin olun...siz diger ailelerinde aslinda cocuklarini kurtardiniz...
Bunu bu konuda hangi amaçla paylaştınız ?Bunu da az önce gördüm.Eki Görüntüle 2147770
Iste tamamen yetistirmeyl3 alakasi var , sizin icin de uzuldumevet. ben mesela böyle yetişmedim. Bir olay yaşamıştım, hiç anlatamadım. Ne yapıldığının bilincindeydim ama "ayıp"tı bazı şeyler. Ayıp olur diye anlatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?