Kızım

Çok üzüldüm.. Herşey ortada hala kanıt mı diyorlar.. İlla kızınıza daha kötü bir şey mi olması gerekirdi gerçi bundan daha kötü ne olabilir ? Ahlak yoksunu pislik... İnşallah içerden hiç çıkamaz.Haklarınız neyse sonuna kadar kullanın.Sen susarsan ben suısarsam herkes susarsa bunlar ortalıkta cirit atmaya devam edecek.
Allahım bütün yavrularımızı böyle insanlardan korusun. Adiler birde eşimin çalıştığı yere birini yollamışlar patronla görüşmeye işte güya kompoymuş da iftiraymışta o da kovmuş siz ne diyorsunuz diye. Neyse ki güçlü bağlantılarımızda var aile bakanlığı milli eğitim bakanlığı devreye girdi

siz ne güzel bilinçli bir aileymişsiniz ve davanızdan dönmemişsiniz.
kızınız çok şanslı. eminim yakında düzelecektir. tabi pedagog kontrollerini devam ettirin.
savcılığa da bir suç duyurusunda daha bulunun. telefonla rahatsız ediliyoruz diye.

bir de devlette aaa bunun hakkında şikayet var hadi alalım içeri denmez ki. iyice irdelenir. kesin bilgiler doğrultusunda cezaevine girer. o aile iyice saçmalamış

Bu arada kızım o ara okula gitmedi, öğretmenin haberi var mı gelmeyeceğinden diye sordu bana. Bende öğretmenin cezaevinde dedim niye anne suç mu işledi dedi bende tabi sana yaptığı suç dedim. O zaman eşi çok üzülmüştür dedi bana, içimden dedim ki şuna bak küçük çocuk bile neyi düşünüyor. Bu arada adam evli eşi de 6 aylık hamile. Kanaması falan olmuş öğrenince.
O kadın o pedofil sapıktan çocuğunu uzak tutsun!!size de çok üzüldüm,valla bende psikopata bağladım,kız yiğenim var kreşe giden,spor abi falan varmış sürekli ağzını arıyorum..Kafayı yememek içten değil!

Allahım bütün yavrularımızı böyle insanlardan korusun. Adiler birde eşimin çalıştığı yere birini yollamışlar patronla görüşmeye işte güya kompoymuş da iftiraymışta o da kovmuş siz ne diyorsunuz diye. Neyse ki güçlü bağlantılarımızda var aile bakanlığı milli eğitim bakanlığı devreye girdi

Çok sevindim inşallah hakettiği cezayı alır.

Hayır bir de bu işin kadını, erkeğide yok..Rabbim tüm çocuklarımızı korusun inşallah

Merhaba kızlar

Benim bir derdim var, kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Benim 8 yaşında özel okula giden bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce akşam ders yaparken birden ben okula gitmek istemiyorım artık dedi. Bende şaşırdım çünkü daha önce hiç öyle bir şey dememişti, okuluna ve arkadaşlarını çok severdi. Neden kızım diye sordum ağlamaya başladı, biraz üsteleyince öğretmenim bana ayıp şeyler yapıyor dedi. Önce anlatmak istemedi ağlamaya devam etti sonra yavaş yavaş anlatmaya başladı.

Elini formamın içine sokuyor, kucağına oturtuyor, özel bölgelerime dokunuyor yapma diyorum yapmaya devam ediyor diye anlattı. Eşim o an evde yoktu onu aradım kızım telefonda babasına da ağlayarak anlattı. Eşim hemen eve geldi okulun müdürünü aradı onu hiç o kadar sinirli görmemiştim, sonra bir arkadaşını aldı müdürle görüşmeye gittiler. Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi). Eşim oradan sonra karakola şikayetçi olmaya gitti. Ertesi sabah kızımla birlikte hastaneye gittiler pedagoglar psikologlar eşliğinde kızımın ifadesini almışlar. Savcı ifadeyi görünce hemen yakalama emri çıkarttı, demiş ki çok güzel ifade etmiş herşeyi cinsel istismar olduğu çok net.

Ertesi gün öğretmen yakalandı şu an cezaevinde, okuldan kamera kayıtları istemişler, diğer çocukları da dinlemişler VS. Şimdi sorun şu telefon numaramı nereden buldularsa adamın kaynanası ve kayınbabası defalarca bizi aradı, bugünde başka birine arttı beni kadın hala sinirim geçmedi elim titriyor güya biz iftira atıyormuşuz, damatları öyle bir şey yapmazmış. Yeni bebeğim oldu güya kızım kıskandığı için öyle şeyler anlatmış. Neler neler diyorlar telefonda.

Aile akraba falan kimseye anlatamadık bende doldum artık. Kızımı bir daha okula göndermedik şimdi başka okula geçti ama kızım acayip değişti. Erkeklerden korkuyor çekiniyor, öğretmeni şakacıymış, biri şaka yapsa agresifleşiyor. Gece kabus görüyor ağlayarak uyanıyor. Artık nasıl davranacağımızı şaşırdık, tabi ki psikolojik destek alacağız, iyi bir doktordan randevu almaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler, tavsiyeleriniz varsa alırım.

Benimde 1 kızım var. Allah korusun dünyayı başına yıkarım o pisliklerin böyle bi şey olsa. Arayan yabancı da olsa tüm numaraları not alın savcılığa gidin şikayetçi olun. Bunu sakın atlamayın tüm nunaralardan tehdit aldığınızı çocuğunuzun istismar edildiğini şikayetinizi geri çekmeniz için baskı yapılıp tehdit edildiğinizi söyleyin.
Şunlara bak ahlaksızlar. Utanmayıp arıyorlarsa tüm arayanları şikayet edin de bi daha aramasınlar buna ortak olanlar da cezasını çekmiş olur
Savcılığa vermezseniz daha çok ararlar

Rabbim tüm çocukları korusun..

Siz son derece bilinclisiniz zaten destek de alacakmissiniz.kiziniz da atlatır umarım
o ahlaksız insan müsveddesinin kv kp desini de şikayet edin gerekirse

kızınızın sizinle bu kadar açık ve net konuşması çok ilginç. Genelde çocuklar bu durumlarda trawma yaşar anlatamazlar. Ama kızınız maşallah özel bölgeme dokunuyor deyinceye kadar anlatmış
Nasil yetistirirseniz oyle olur cocuk
Bilincli yetistirilen cocuklar anlatir , benim oglum da bu konuda hassastir bir yanlis anlama olayini bile bu sekilde anlatmisti bize
Utanmasi gereken bunu yasayan cocuk degil bunu yapan serefsiz

Bence yapmanız gereken göz dağı vermek değil, direk şikayet etmek. Ayrıca konuşmamanız daha uygun olur bunu tekrar söyleyeyim. Gerekirse telefonunuzu değiştirin.
Aynı fikirdeyim gözdağı verilirse karşı taraf önlem alır, bence hemen şikayette bulunmak en doğrusu

Elim ayağım boşaldı. Allah böylelerini kahretsin. Lütfen takipçisi olun o şerefsi.in öğretmenlik yapamaması için.
Çocuğunuz en kısa zamanda atlatır inşallah

evet çok zorlandı başta ama yavaş yavaş alışmaya başladı
Çok çok üzüldüm Allah kahretsin bu sapıkları, sizi arayanlar o pisliğin kp ve kv’ si olmayabilir aklım hiç almadı böyle sapık bir damadı korumalarını, bence pislik herif onların adını kullanarak başkalarına arattırıyor

Şİmdi BU durumda ne söylenir ne yapılır bilmiyorum.
İçimden çok kötü kelimeler geçiyor ve mübarek ay bu tarz kötü insanlar için günaha girmeyim.
Yavrunuza çokkk üzüldüm.
İnşallah bir an evvel düzelir....
Onlardan gelen telefonu engelleyin dinlemek zorunda değilsiniz.

Çok bilinçli aileymissiniz. Sizi tebrik ediyorum gerçekten. Kızınızı çok iyi yetistirmisiniz ve güven asilamissiniz ki size çekinmeden anlatmış. Allah yardımcınız olsun bu çok yıpratıcı bir süreç olmalı. Allah da bu insan misvettesini de bildiği gibi yapsın. İnsanlığın yüz karası. Bir de kv si sizi ikna etmeye çalışıyor hey Allah'ım. Onları da şikayet edin bence. Çok hassas bir konu bu.

Kizinizi dinlediğiniz ona inandığıniz ve hiç kimseye bakmadan sonuna kadar şikayetinizin arkasinda durdugunuz için ben bu ülkenin vatandaşı olarak teşekkür ederim. O pislik Pedofili öğretmenden cocuklarimizi kurtardıniz Allah sizden razı olsun...
Kızınız bu mevzu yüzünden elbette bir travma yaşadı ancak daha yaşı çok küçük inşallah kısa surede izleri silinecektir. Yazın bol bol gezin eglenin aktiviteler yapın tatile filan gidin sevdiği şeyleri yaptırın her zaman yanında olacağınızı hissettirin kendisini güvende hissederse zaten korkularını yenecektir

Çok bilinçli aileymissiniz. Sizi tebrik ediyorum gerçekten. Kızınızı çok iyi yetistirmisiniz ve güven asilamissiniz ki size çekinmeden anlatmış. Allah yardımcınız olsun bu çok yıpratıcı bir süreç olmalı. Allah da bu insan misvettesini de bildiği gibi yapsın. İnsanlığın yüz karası. Bir de kv si sizi ikna etmeye çalışıyor hey Allah'ım. Onları da şikayet edin bence. Çok hassas bir konu bu.
geçen sene de aynı öğretmeni ama öyle bir durum yoktu bu sene başlamış kızımda hemen söylemedi niye hemen söylemedin dedim utandım diyor. Kv diyor ki torunum olacak onu düşünün bari bende babası düşünseydi biz niye düşünüyoruz dedim hey Allahım adam öğretmenliğe devam etse başka çocuklarında başı yanacak

Merhaba kızlar

Benim bir derdim var, kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Benim 8 yaşında özel okula giden bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce akşam ders yaparken birden ben okula gitmek istemiyorım artık dedi. Bende şaşırdım çünkü daha önce hiç öyle bir şey dememişti, okuluna ve arkadaşlarını çok severdi. Neden kızım diye sordum ağlamaya başladı, biraz üsteleyince öğretmenim bana ayıp şeyler yapıyor dedi. Önce anlatmak istemedi ağlamaya devam etti sonra yavaş yavaş anlatmaya başladı.

Elini formamın içine sokuyor, kucağına oturtuyor, özel bölgelerime dokunuyor yapma diyorum yapmaya devam ediyor diye anlattı. Eşim o an evde yoktu onu aradım kızım telefonda babasına da ağlayarak anlattı. Eşim hemen eve geldi okulun müdürünü aradı onu hiç o kadar sinirli görmemiştim, sonra bir arkadaşını aldı müdürle görüşmeye gittiler. Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi). Eşim oradan sonra karakola şikayetçi olmaya gitti. Ertesi sabah kızımla birlikte hastaneye gittiler pedagoglar psikologlar eşliğinde kızımın ifadesini almışlar. Savcı ifadeyi görünce hemen yakalama emri çıkarttı, demiş ki çok güzel ifade etmiş herşeyi cinsel istismar olduğu çok net.

Ertesi gün öğretmen yakalandı şu an cezaevinde, okuldan kamera kayıtları istemişler, diğer çocukları da dinlemişler VS. Şimdi sorun şu telefon numaramı nereden buldularsa adamın kaynanası ve kayınbabası defalarca bizi aradı, bugünde başka birine arttı beni kadın hala sinirim geçmedi elim titriyor güya biz iftira atıyormuşuz, damatları öyle bir şey yapmazmış. Yeni bebeğim oldu güya kızım kıskandığı için öyle şeyler anlatmış. Neler neler diyorlar telefonda.

Aile akraba falan kimseye anlatamadık bende doldum artık. Kızımı bir daha okula göndermedik şimdi başka okula geçti ama kızım acayip değişti. Erkeklerden korkuyor çekiniyor, öğretmeni şakacıymış, biri şaka yapsa agresifleşiyor. Gece kabus görüyor ağlayarak uyanıyor. Artık nasıl davranacağımızı şaşırdık, tabi ki psikolojik destek alacağız, iyi bir doktordan randevu almaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler, tavsiyeleriniz varsa alırım.
Avukatınızla paylaştınız mı aramaları? Şikayet edeceksiniz onları da tacizden. Çocuğunuza gelince yaşadığı şey korkunç ancak bunu anlatabilmiş olması, ailesinden yardim istemesi, susup kalmaması çocuğunuzla iletisiminizin iyi olduğunu, onun size güvendiğini gösteriyor. Ailesine güvenen, destek alan çocuklar daha kolay atlatabiliyor tabi ama psikolojik danışmanıyla birlikte hareket ediyorsunuzdur zaten sanırım bunu bizim söylememize gerek yok.
Taşınma da bir seçenek bunu düşündünüz mü?

tuylerim diken diken yazacak taakatim yok inanin. ne mutlu size ki kiziniz anlatmis siz de hassasiyetle durumun ustune gitmissiniz.cok gecmis olsun. bu kadar yazabildim.

Back