- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Yazyagmurum34
-
bende açmak istemşiyorum ama çocukların servisi var okulu var önemli bir şey için arar bilmediğim bir numara diye mecbur açıyorum.siz doğru olanı yapmışsınız. tanımadığınız numaraları açmamak sizin için daha iyi olacaktır. eşinizi de ayrıca tebrik ederim doğru bir yol izlemiş. büyük geçmiş olsun, umarım suçu olan en ağır şekilde cezalandırılır....
Düzeltme: eğer bu aramalar devam ederse savcılığa bunu da bildirmenizi tavsiye ederim.
daha önce de yaptığına göre o velilerle birlik olsanız daha güçlü kanıtınız olur ayrıca iyi bir ceza alır merak etmeyin iyi yapmışınızBirde diyorlar beddua etmiyorum ama çocuklarından çıkar bu
daha önce sadece müdüre söylemişler o da kanıt yok bir şey yapamayız demiş yollamış resmi şikayet yok yani o çocuğun kim olduğunu da bilmiyoruzdaha önce de yaptığına göre o velilerle birlik olsanız daha güçlü kanıtınız olur ayrıca iyi bir ceza alır merak etmeyin iyi yapmışınız
Tam da bu sebepten müdür/ okul hakkında da görevi suistimalden suç duyurusunda bulunabilirsiniz.daha önce sadece müdüre söylemişler o da kanıt yok bir şey yapamayız demiş yollamış resmi şikayet yok yani o çocuğun kim olduğunu da bilmiyoruz
şikayette bulunduk zatenTam da bu sebepten müdür/ okul hakkında da görevi suistimalden suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Eğitimci kanıt aramaz, iması bile olsa gereken merciilere bildirmek onun yasal sorumluluğudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?