Kızım

Annesi dövmüş nedir yaaa!!!! ufacik yavru hem taciz edilsin hem annesinden dayak yesin olacak iş degil inanamiyorum! siniflarda kamera vardir insallah

Ne alakası var hanımefendi?
Tüm erkek öğretmenleri potansiyel sapık olarak görmüyor okul yönetimleri.
Özellikle okul öncesi ve sınıf öğretmenliği ile PDR bölümü daha çok kadınlar tarafından tercih edildiği için kurumlarda da daha çok onlar görev alıyor.
Yorum yaparken biraz daha özenli ve insaflı olmakta fayda var.
Ne saçma!!!cevap.
Sanki ben bu kuralı koydum.okul yönetimlerine erkekleri potansiyel sapık görüyorsunuz diye çıkışın.bana değil
Benim erkek veya kadin öğretmenlerle derdim yok.bilakis çok saygı duyarım işini hakkıyla yapan ogretmene

Ne saçma!!!cevap.
Sanki ben bu kuralı koydum.okul yönetimlerine erkekleri potansiyel sapık görüyorsunuz diye çıkışın.bana değil
Benim erkek veya kadin öğretmenlerle derdim yok.bilakis çok saygı duyarım işini hakkıyla yapan ogretmene
Sizin ilk yorumunuz ' ilkokullara erkek öğretmen pek vermezler demek ki bir bildikleri varmış' şeklindeydi.
Okul yönetimlerine niye çıkışayım hanımefendi? Erkek öğretmenlere bilerek görev verilmediği sizin iddianız. Yorumu yapan sizsiniz.
Herhangi bir okul yöneticisinden bu yönde bir açıklama yapıldığını duymadım.
Ben de yaptığınız yorumun doğru olmadığını, zaten erkeklerin bu alanları kadınlara göre daha az tercih ettiğini, istatiki bilgilere dayanarak söylüyorum.
Ya dikkatli okumuyorsunuz ya da beni paylamaya odaklandığınız için cevabımı direkt saçma buldunuz. Amacımız birbirimize laf söylemek değil mevzuyu doğru anlamak olursa konu sahibine de daha iyi yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Bununla birlikte;
Sizin erkek öğretmenler hakkındaki yorumunuz çok mantıklı ama benim cevabım saçmaysa eğer: Eşkiya dizisindeki gibi 'sensin' diyor ve susuyorum.

Merhaba kızlar

Benim bir derdim var, kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Benim 8 yaşında özel okula giden bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce akşam ders yaparken birden ben okula gitmek istemiyorım artık dedi. Bende şaşırdım çünkü daha önce hiç öyle bir şey dememişti, okuluna ve arkadaşlarını çok severdi. Neden kızım diye sordum ağlamaya başladı, biraz üsteleyince öğretmenim bana ayıp şeyler yapıyor dedi. Önce anlatmak istemedi ağlamaya devam etti sonra yavaş yavaş anlatmaya başladı.

Elini formamın içine sokuyor, kucağına oturtuyor, özel bölgelerime dokunuyor yapma diyorum yapmaya devam ediyor diye anlattı. Eşim o an evde yoktu onu aradım kızım telefonda babasına da ağlayarak anlattı. Eşim hemen eve geldi okulun müdürünü aradı onu hiç o kadar sinirli görmemiştim, sonra bir arkadaşını aldı müdürle görüşmeye gittiler. Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi). Eşim oradan sonra karakola şikayetçi olmaya gitti. Ertesi sabah kızımla birlikte hastaneye gittiler pedagoglar psikologlar eşliğinde kızımın ifadesini almışlar. Savcı ifadeyi görünce hemen yakalama emri çıkarttı, demiş ki çok güzel ifade etmiş herşeyi cinsel istismar olduğu çok net.

Ertesi gün öğretmen yakalandı şu an cezaevinde, okuldan kamera kayıtları istemişler, diğer çocukları da dinlemişler VS. Şimdi sorun şu telefon numaramı nereden buldularsa adamın kaynanası ve kayınbabası defalarca bizi aradı, bugünde başka birine arttı beni kadın hala sinirim geçmedi elim titriyor güya biz iftira atıyormuşuz, damatları öyle bir şey yapmazmış. Yeni bebeğim oldu güya kızım kıskandığı için öyle şeyler anlatmış. Neler neler diyorlar telefonda.

Aile akraba falan kimseye anlatamadık bende doldum artık. Kızımı bir daha okula göndermedik şimdi başka okula geçti ama kızım acayip değişti. Erkeklerden korkuyor çekiniyor, öğretmeni şakacıymış, biri şaka yapsa agresifleşiyor. Gece kabus görüyor ağlayarak uyanıyor. Artık nasıl davranacağımızı şaşırdık, tabi ki psikolojik destek alacağız, iyi bir doktordan randevu almaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler, tavsiyeleriniz varsa alırım.

Allahım! Sen korkutma. Şu an bütün yüreğimle durumunuzu hissediyorum.
Bugün mahkeme oldu, diğer kızın babası gelmiş eşi ve kızı memleketteymiş önce o konuşmaya başlamış. O kız da ilk annesine anlatmış sene başında ama annesi inanmamış üstelik dövmüş kızı, sonra baba öğretmeni aramış buluşup konuşmuşlar tabi bu adi babayı ikna etmiş öyle bir şey olmadığına. Müdürde haberdar olmuş, ilk mesajımda müdürün şikayet gelmişti daha önce dediği olay oymuş. Neyse bu anneyi de yine aramışlar kayınvalide ve eşi, kızı başka sınıfa almışlar sonra da okuldan almışlar. Bir şekilde öğretmenin hapse girdiğinden haberdar olmuşlar ve demek ki bizim kız doğru söylemiş deyip şikayetçi olmuşlar bir kaç gün önce. Kızın annesi de psikoloğa gidiyormuş etkilenmiş bu olaylardan kıza da inanmadığı için.

Sonra eşim anlatmış işte olanları o ş.. Size de saydırmış, yüzüme bakacak cesareti yoktu diyor bende hakime doğru söyledim diyor. Halimde bu tarafa değil o tarafa doğru söyleyeceksin demiş. Sonra o pislik savunmaya geçmiş işte diğer aile hakkında onlar fetöcü, yok işte kumpas kuruyorlar VS. Sonra ben 2. Sınıfın başında cinsel eğitim vermiştim ondan etkilenmişlerdir demiş. Kamera kayıtları da varmış bir şey çıkmamış ama zaten karanlık bir ortammış konferans salonu nasıl çekebilir ki. Eşim diyor bizim hakkımızda bir şey söyleyemedi. Baya da kalabalıklarmış ve hala inanmıyorlar siz göreceksiniz falan demişler. Sonra kızımın dinlenmesini istemişler tekrar ama hakim reddetmiş çocuk izlem merkezinin raporu var zaten onu kabul ediyoruz başka şeye gerek yok demiş. Neyse beni de dinlemek istiyorlarmış birde okulun rehber öğretmenini 3 hafta sonra tekrar mahkeme olacak. Bu arada tutukluluk hali devam edecek.

Allah belasını versin. Sakın geri adım atmayın. Yarabbi hiçbir yavruya bunu ben bunun beterini, sizinkine de bir daha asla tekrarını yaşatmasın.

Çok ama çok etkilendim. Hayatta en büyük korkum. Rabbim bunu unutturacak hiçbir açık vermesin ama bunu da silsin o masum yavrumun gönlünden.

Lütfen anan lütfen davanızdan dönmeyin. Sadece kızınızın değil bütün yavruların namusunun yüreğinin yarınlarının davası bu.

Elbette ki öğretmenin erkeği, kadını olmaz. Tıpkı sapıklığın cinsiyeti olmayacağı gibi. Konuyu başka yerlere çekip esas yüreğimize oturtan acının üzerini örtmeyelim anneler!

Lütfen sadece çocuğunuz degil ailecek destek alın.
Sizin içinde eşiniz içinde çok zor bir dönem olmalı.

Bugün mahkeme oldu, diğer kızın babası gelmiş eşi ve kızı memleketteymiş önce o konuşmaya başlamış. O kız da ilk annesine anlatmış sene başında ama annesi inanmamış üstelik dövmüş kızı, sonra baba öğretmeni aramış buluşup konuşmuşlar tabi bu adi babayı ikna etmiş öyle bir şey olmadığına. Müdürde haberdar olmuş, ilk mesajımda müdürün şikayet gelmişti daha önce dediği olay oymuş. Neyse bu anneyi de yine aramışlar kayınvalide ve eşi, kızı başka sınıfa almışlar sonra da okuldan almışlar. Bir şekilde öğretmenin hapse girdiğinden haberdar olmuşlar ve demek ki bizim kız doğru söylemiş deyip şikayetçi olmuşlar bir kaç gün önce. Kızın annesi de psikoloğa gidiyormuş etkilenmiş bu olaylardan kıza da inanmadığı için.

Sonra eşim anlatmış işte olanları o ş.. Size de saydırmış, yüzüme bakacak cesareti yoktu diyor bende hakime doğru söyledim diyor. Halimde bu tarafa değil o tarafa doğru söyleyeceksin demiş. Sonra o pislik savunmaya geçmiş işte diğer aile hakkında onlar fetöcü, yok işte kumpas kuruyorlar VS. Sonra ben 2. Sınıfın başında cinsel eğitim vermiştim ondan etkilenmişlerdir demiş. Kamera kayıtları da varmış bir şey çıkmamış ama zaten karanlık bir ortammış konferans salonu nasıl çekebilir ki. Eşim diyor bizim hakkımızda bir şey söyleyemedi. Baya da kalabalıklarmış ve hala inanmıyorlar siz göreceksiniz falan demişler. Sonra kızımın dinlenmesini istemişler tekrar ama hakim reddetmiş çocuk izlem merkezinin raporu var zaten onu kabul ediyoruz başka şeye gerek yok demiş. Neyse beni de dinlemek istiyorlarmış birde okulun rehber öğretmenini 3 hafta sonra tekrar mahkeme olacak. Bu arada tutukluluk hali devam edecek.

O pislik kadın çocukta bir ömür güvensizlik travması bıraktı. Şuan cidden kufretmemek için kendimi zor tutuyorum . Rezil kadin . Herkes anne olmamali ya gercekten olmamali .
Bide psikolojisi bozulmuşmuş ay neyse daha fazla yazarsam ban alacagim

Back