Kızım

Annesi dövmüş nedir yaaa!!!! ufacik yavru hem taciz edilsin hem annesinden dayak yesin olacak iş degil inanamiyorum! siniflarda kamera vardir insallah

Ne saçma!!!cevap.
Sanki ben bu kuralı koydum.okul yönetimlerine erkekleri potansiyel sapık görüyorsunuz diye çıkışın.bana değil
Benim erkek veya kadin öğretmenlerle derdim yok.bilakis çok saygı duyarım işini hakkıyla yapan ogretmene

Sizin ilk yorumunuz ' ilkokullara erkek öğretmen pek vermezler demek ki bir bildikleri varmış' şeklindeydi.
Okul yönetimlerine niye çıkışayım hanımefendi? Erkek öğretmenlere bilerek görev verilmediği sizin iddianız. Yorumu yapan sizsiniz.
Herhangi bir okul yöneticisinden bu yönde bir açıklama yapıldığını duymadım.
Ben de yaptığınız yorumun doğru olmadığını, zaten erkeklerin bu alanları kadınlara göre daha az tercih ettiğini, istatiki bilgilere dayanarak söylüyorum.
Ya dikkatli okumuyorsunuz ya da beni paylamaya odaklandığınız için cevabımı direkt saçma buldunuz. Amacımız birbirimize laf söylemek değil mevzuyu doğru anlamak olursa konu sahibine de daha iyi yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Bununla birlikte;
Sizin erkek öğretmenler hakkındaki yorumunuz çok mantıklı ama benim cevabım saçmaysa eğer: Eşkiya dizisindeki gibi 'sensin' diyor ve susuyorum.

Allahım! Sen korkutma. Şu an bütün yüreğimle durumunuzu hissediyorum.

Allah belasını versin. Sakın geri adım atmayın. Yarabbi hiçbir yavruya bunu ben bunun beterini, sizinkine de bir daha asla tekrarını yaşatmasın.

Çok ama çok etkilendim. Hayatta en büyük korkum. Rabbim bunu unutturacak hiçbir açık vermesin ama bunu da silsin o masum yavrumun gönlünden.

Lütfen anan lütfen davanızdan dönmeyin. Sadece kızınızın değil bütün yavruların namusunun yüreğinin yarınlarının davası bu.

Elbette ki öğretmenin erkeği, kadını olmaz. Tıpkı sapıklığın cinsiyeti olmayacağı gibi. Konuyu başka yerlere çekip esas yüreğimize oturtan acının üzerini örtmeyelim anneler!

Lütfen sadece çocuğunuz degil ailecek destek alın.
Sizin içinde eşiniz içinde çok zor bir dönem olmalı.

O pislik kadın çocukta bir ömür güvensizlik travması bıraktı. Şuan cidden kufretmemek için kendimi zor tutuyorum . Rezil kadin . Herkes anne olmamali ya gercekten olmamali .
Bide psikolojisi bozulmuşmuş ay neyse daha fazla yazarsam ban alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…