Kızım

Nasıl koruyacağız evlatlarımızı.Allahıma emanetler.Allahım kötülere fırsat vermesin inşallah.Hadi kardeşten etkilendi de çocuk kafasında kuruyor diyelim.Ögretmenim bağırdı der,dövdü der.Ama böyle birşeyi söylemez.Kaldı ki aynı kişi hakkında daha önceden de şikayet varmış zaten.Geri almayın şikayetinizi.Sürünsün pislik herif.
bende aynı şeyi söyledim zaten öğretmen kızıyor der arkadaşlarım dövüyor der niye böyle bir şey uydursun. Ki kardeşine karşı en ufak bir kıskançlığı yok çok seviyor, birde zaten 6 yaşında bir kardeşi daha var öyle tek çocuk büyümedi

Okuyunca şok oldum. Bence okulun adını da söyleyip o okulu da müdürü de deşifre edin. Ne demek sonradan inkâr etmek? Görsünler bakalım. Özel okulların tek derdi en ucuza öğretmen bulabilmek. Deşifre olurlarsa bundan sonra hiç olmazsa öğretmen kriterlerini değiştirip sapık olup olmadığına bakarlar. Lütfen okulun adını söyleyin!

En doğrusunu yapmışsınız .
Bir daha sizi rahatsız ederlerse o arayan kişiler hakkında da kendilerini rahatsız ettiklerinden dolayı şikayetçi olacaklarını söyleyin ve ararlarsa gercekten de gidip şikayet edin .
Kızınıza gelince Yaşadıkları kolay Şeyler değil . Onunla çok daha fazla vakit geçirin ve daha çok destek olun . Mutlaka yardım alsın .
Inşallah tez zamanda atlatırsınız .

bende aynı şeyi söyledim zaten öğretmen kızıyor der arkadaşlarım dövüyor der niye böyle bir şey uydursun. Ki kardeşine karşı en ufak bir kıskançlığı yok çok seviyor, birde zaten 6 yaşında bir kardeşi daha var öyle tek çocuk büyümedi

Canım benim bu sözler 8yasinda bir çocuğun uydurabilecegi sözler değil. Biri öğretse bile söyleyemez yani o kadar diyeyim. Zaten pedagoglar da bunun doğru olduğuna kanaat etmiş ki o pisliği içeri tıktılar. Kızın en ufak bir çelişki gösterse zaten inanmazlardi. Sen bunları düşünme artık. Müge anlıda da bir kere görmüştüm adam katil çıkmıştı bütün mahalle şok olmuştu o öyle biri değil çok mazlumdur öyle birşey yapmaz asla dediler. Zaten bu pislik Pedofililer hep dışardan güvenilir görünen tipler oluyor. Güvenilmez adam zaten çocuğa o denli yaklaşamaz...

Canım benim bu sözler 8yasinda bir çocuğun uydurabilecegi sözler değil. Biri öğretse bile söyleyemez yani o kadar diyeyim. Zaten pedagoglar da bunun doğru olduğuna kanaat etmiş ki o pisliği içeri tıktılar. Kızın en ufak bir çelişki gösterse zaten inanmazlardi. Sen bunları düşünme artık. Müge anlıda da bir kere görmüştüm adam katil çıkmıştı bütün mahalle şok olmuştu o öyle biri değil çok mazlumdur öyle birşey yapmaz asla dediler. Zaten bu pislik Pedofililer hep dışardan güvenilir görünen tipler oluyor. Güvenilmez adam zaten çocuğa o denli yaklaşamaz...
evet haklısın aslında daha çok şeyler anlatmış ama ben bir kısmını yazdım. O adamı bende hatırlıyorum birde eseri katil vardı çok masum yüzlü bu nasıl yapmış diyordu herkes. Görüntüye aldanmamak lazım

Küçücük vocuk kıskansa bile kardesini bunları nerden bilipte bu sekilde iftira atcak.uyduramaz bile.o kv kb de içeri atılmalı.savcılıga suc duyurusunda bulunun bidaha ararlarsa

Çok üzüldüm ama bence siz. Bİlinçli bir anne olunca üstesinden gelirsinsiniz
Birde bu sapıkları nedense aileler toz ko durmaz
Bu nasıl bozuk ruh hali anlamadım
Erkek olunca nedense hepsi masum
Damgası yiyor olan kadın ve kıza oluyor
Umarım kızınız tez zaman atlatır
O şerefsize. Öğretmenlikten atılır

Birde şikayetinizi geri alın kızınızın adı çıkmasın demezler mi, sanki suçlu olan kızım. Aslında böyle olaylar çok oluyor ama böyle böyle caydırıyorlae insanları ne yazık ki.

Şuanda içimde bir acı hissediyorum...
Başıma iğneler saplanıyor sanki...

Evladınıza sonsuz güvenin,bu yaşta bir çocuk bunları asla ve asla uydurmaz...

Çok şükür ki anlatmış,
Tüm bunlara maruz kalıpta,susan nice çocuk var...

Umarım yakın bir zamanda iyileşir,toparlanır, gereken ilgi ve desteği vereceğinize inanıyorum...

Böyle mahlukları diri diri yakmak istiyorum...

Merhaba kızlar

Benim bir derdim var, kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Benim 8 yaşında özel okula giden bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce akşam ders yaparken birden ben okula gitmek istemiyorım artık dedi. Bende şaşırdım çünkü daha önce hiç öyle bir şey dememişti, okuluna ve arkadaşlarını çok severdi. Neden kızım diye sordum ağlamaya başladı, biraz üsteleyince öğretmenim bana ayıp şeyler yapıyor dedi. Önce anlatmak istemedi ağlamaya devam etti sonra yavaş yavaş anlatmaya başladı.

Elini formamın içine sokuyor, kucağına oturtuyor, özel bölgelerime dokunuyor yapma diyorum yapmaya devam ediyor diye anlattı. Eşim o an evde yoktu onu aradım kızım telefonda babasına da ağlayarak anlattı. Eşim hemen eve geldi okulun müdürünü aradı onu hiç o kadar sinirli görmemiştim, sonra bir arkadaşını aldı müdürle görüşmeye gittiler. Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi). Eşim oradan sonra karakola şikayetçi olmaya gitti. Ertesi sabah kızımla birlikte hastaneye gittiler pedagoglar psikologlar eşliğinde kızımın ifadesini almışlar. Savcı ifadeyi görünce hemen yakalama emri çıkarttı, demiş ki çok güzel ifade etmiş herşeyi cinsel istismar olduğu çok net.

Ertesi gün öğretmen yakalandı şu an cezaevinde, okuldan kamera kayıtları istemişler, diğer çocukları da dinlemişler VS. Şimdi sorun şu telefon numaramı nereden buldularsa adamın kaynanası ve kayınbabası defalarca bizi aradı, bugünde başka birine arttı beni kadın hala sinirim geçmedi elim titriyor güya biz iftira atıyormuşuz, damatları öyle bir şey yapmazmış. Yeni bebeğim oldu güya kızım kıskandığı için öyle şeyler anlatmış. Neler neler diyorlar telefonda.

Aile akraba falan kimseye anlatamadık bende doldum artık. Kızımı bir daha okula göndermedik şimdi başka okula geçti ama kızım acayip değişti. Erkeklerden korkuyor çekiniyor, öğretmeni şakacıymış, biri şaka yapsa agresifleşiyor. Gece kabus görüyor ağlayarak uyanıyor. Artık nasıl davranacağımızı şaşırdık, tabi ki psikolojik destek alacağız, iyi bir doktordan randevu almaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler, tavsiyeleriniz varsa alırım.
çok üzüldüm okurken allahtan akılı bir kızınız varmış olayı çekinmeden anlatmış . İş işten geçmeden farkına varmanızı sağlamış. Allahım bu dünyada cezasını verir mi bimiyorum ama öteki dünya da cehennem de cayır cayır yansın inşallah.Kızın psikolojisini bozmakla kalmamış az kalsın okul eğitim hayatıyla oynayacak mış bunun bir eğitimcinin yapması ne kadar üzücü bir olay yazıklar olsun . Sizede geçmiş olsun en doğru olanı yapmışsınız asla vicdan yapmayın.V icdanı olsaydı o ş...z in bunları yapmazdı zaten .!

Birde şikayetinizi geri alın kızınızın adı çıkmasın demezler mi, sanki suçlu olan kızım. Aslında böyle olaylar çok oluyor ama böyle böyle caydırıyorlae insanları ne yazık ki.

Yok artık. Başıma ağrı girdi resmen. Şikayeti geri alın ne demek ya çıksın daha fazlasını yapsın sonra. Şu an o kadar çok şey yazasım var ki sinirden ter bastı. Keşke okulun adını paylaşabilseniz böyle öğretmenlere göz yuman bir özel okul daha neler var acaba. İlk gelen şikayetle soruşturmaya alınmalıydı o sapık.

şu andaki üzüntümün tarifi yok allah yardımcınız olsun yavrunuzda destek alarak üstesinden gelecek inşallah iyiki söylemiş dikkat etmişsiniz

Ayy cok uzuldum .Rabbim yardimciniz olsun .kizinizida kesin bir psikologdan destek alin . Bence bu tlfon aramalarinida esinize kesin soyleyin.cumku boyle insanlar. Herseyi yaparlar .kesin sikayette bulunun .Allah yardimciniz olsun ...cok uzuldum .ama

Nasil yetistirirseniz oyle olur cocuk
Bilincli yetistirilen cocuklar anlatir , benim oglum da bu konuda hassastir bir yanlis anlama olayini bile bu sekilde anlatmisti bize
Utanmasi gereken bunu yasayan cocuk degil bunu yapan serefsiz
evet. ben mesela böyle yetişmedim. Bir olay yaşamıştım, hiç anlatamadım. Ne yapıldığının bilincindeydim ama "ayıp"tı bazı şeyler. Ayıp olur diye anlatamadım

Ne istiyorlar ufacık çocuklardan Allahın belaları böylelerini idam etmek lazım.
O kadar çok üzüldüm ki dicek söz yok sürünsün inşallah cezaevinde pislik

Ayy cok uzuldum .Rabbim yardimciniz olsun .kizinizida kesin bir psikologdan destek alin . Bence bu tlfon aramalarinida esinize kesin soyleyin.cumku boyle insanlar. Herseyi yaparlar .kesin sikayette bulunun .Allah yardimciniz olsun ...cok uzuldum .ama
eşime söylüyorum zaten ama bugün şehir dışında araba kullanacak o yüzden bugün aradıklarını söylemedim eve gelince anlatacağım. Tam böyle olayı unutmaya çalışırken normalleşmeye çalışırken tekrar arayıp sinirimi bozuyorlar ya

Bunu da az önce gördüm.
FB_IMG_1526651963193.jpg

Allah’ın belaları. Ne demek kızınızın adı çıkar ? Konuyu okurken zaten sinirlendim,üzüldüm kendimi bi tuhaf hissettim ama bunu okuyunca kan beynime sıçradı. Bunu söyleyeni verin elime parçalayayım yani o derece. Küçücük kız çocuğu ya. Sizi çok takdir ettim sinmemiş gereken her şeyi yapmışsınız. Kızınızı ayrı takdir ettim. Allah ona dokunan o elleri kırsın inşallahhh

Back