kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu fake gibi, eğer öyleyse cidden yazık size her yerden dini kötüleme var sağolun
hanımefendi fake değil. bunu yazmaktan yorudlum artık. konu grçek bunlar yaşadıklarımızın bir kısmı. ama eğer gerçek diğil derseniz cevap verp vermemekte size kalmış.

Rahat bırakın kızı!!!!!!! Ben de bir kız çocuk annesiyim. Büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten bir rahat birakin ya!

İlk önce inanmak istemedim ama böyle ailelerin olması korkunç bende inançlı bir kadınım tesettürlüyüm ama kızınızın böyle olmasının sebebi sadece sizsiniz o kadar baskı altında ki günah diye diye onu her şeyden mahrum bırakmışsınız Rus edebiyatı okuması resim yapması hayalindeki mesleği yapmak istemesi onu dinsiz mi yapıyor böyle düşüncelerinizle onu dinden ve kendinizden soğutan sizsiniz bir anne olarak kızınızın isteklerine önem vermeniz gerekirdi destek olacağına köstek olmuşsunuz umarım kızınız okur iyi bir iş sahibi olup sizden bir an önce kurtulur çünkü bu zihniyet değişmez

Siz aile baskısı ile buyumussunuzdur aileniz önce kocanız sonra ne diyorsa o doğrudur kızınız sizin gibi olmak istemiyordur daha iyi daha okuyarak bit hayat istiyordur olamazmi dünya sizin gördüğünüz kadar değil olamazmi kızın istedigi okula gitmesine engel olarak onu deoresyona sokmuşsunuz keşke kedi sahiplenseydiniz kızmayın çocuk dediğin bizim evcilimiz değil .Dur dediğimiz yerde durmak bunu yap dediğinde yapmak zorunda değildir onunda karakteri var onunda istekleri var dinde zorlama yok sizin yaptığınız zorlamak

Umarım fake konudur. Çok duygusuz bir anne elinden çıkmamış gibi.

Yarısına kadar okudum, devamını okumaya katlanamadım. Eğer gerçekse umarım kendi de dediği gibi kurtarır kendini sizden.
fake değil. duygusuz yazmış olabilirim kendimi iyi ifade eden biri değilim bu kadar oluyor kusura bakmayın bu konuda. kurtulmak kelimesi hoş değil ama o benim kızım. bir insan annesinin elinden neden kurtulsun allah aşkına

Yarısına kadar okudum.
Buram buram yalan kokuyor. Sansasyon yaratmak için burayı mı seçtiniz çok komik.
Birkaç bölüm Kızıl Goncalar izleyip gaza geldiniz herhalde.
hanımefendi yemin ederim yoruldum. konu gerçek. biz tv izlemiyoruz o bahsettiğiniz dizinin sadece adını biliyorum. ve kızımla aram hiç olmdığı kadar kötü. iletişim kurmak istiyorum. eğer yalan olarak görüyorsanz cevap vermemk tercihiniz. teşekkür ederim yinede

Ya hanımefendi size mantıklı geliyor mu kendi yazdıklarınız? Konunuzu gidip bir daha okuyun. Çocuk ne yapacak anam diyip boynunuza mı atlayacak? Kızı canından bezdirmişsiniz. Kızınız sizin dininizi ve dünya görüşlerinizi benimsemek zorunda değil. Çocuğu zorla cemaat evlerine göndermek size mantıklı geliyor mu?

Maalesef kızınız haklı kendi doğrularınızı sürekli dayatmaya çalışıyorsunuz kızınızı kaybedersiniz böyle ona destek olun iyiliği için diyorsunuz ama hayatını mahvetmişsiniz keşke onu isteklerine önem verseydiniz birazda

Normal. Türkiye nüfusunun yüzde 85 inden akıllı. Afferim ona ! Vallahi heykeli dikilecek kızmış ,sizden nasıl cikti acaba ?

Böyle aileler yok değil maalesef ama siz insanların damarına basmak için her şeyi yazmış bir fake hesap gibi duruyorsunuz daha çok.

bunları yapması değil ama bunları yaptıkca sanki degerlerinden uzaklaşıyor gibi.

Yarısına kadar okudum.
Buram buram yalan kokuyor. Sansasyon yaratmak için burayı mı seçtiniz çok komik.
Birkaç bölüm Kızıl Goncalar izleyip gaza geldiniz herhalde.
çok var böyle aileler ama noktalama virgül paragraf dikkat edecek kadar zeki bi anne bu şekilde cahil olamaz die de düşünmedim değil . Muhtemelen fake atıyor gerçekse de vebal yaptıkları o çocuğa yazık

Solcu kafasi demek
Sakaysa da gercekse de komik degil

Bu arada kizinizin arkasindayim
Daha yeni ornegini yasadim cokta sakaya alamiyorum
Ne mi oldu 6ay icinde faize karsi aile simdi 3 sene sonra atanir da kredi ceker bize ev alir demeye basladi
Insallah zirnik koklatmaz.
Insallah sizden de kurtulur

Anne anne olmayınca kurtulmak gerekir bazen. Siz ebeveyn olmayı becerememişsiniz. Bırakın kızcağız kendi yolunu çizsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…