kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok var böyle aileler ama noktalama virgül paragraf dikkat edecek kadar zeki bi anne bu şekilde cahil olamaz die de düşünmedim değil . Muhtemelen fake atıyor gerçekse de vebal yaptıkları o çocuğa yazık
burayı uzun zamandır uzaktan takip ediyorun. genelde paragraf atmayınca okunmuyor.

Anne anne olmayınca kurtulmak gerekir bazen. Siz ebeveyn olmayı becerememişsiniz. Bırakın kızcağız kendi yolunu çizsin.
biz çizmesin demiyoruz ama kendini değerlerini unutmasın diyoruz. eve geldiğinden beri ibadetlerini yapmıyor üzülüyorum sadece. yoksa gitsin yoluna. kötü yola sapmasın isterim onun için. iyiliğini isterim.

biz çizmesin demiyoruz ama kendini değerlerini unutmasın diyoruz. eve geldiğinden beri ibadetlerini yapmıyor üzülüyorum sadece. yoksa gitsin yoluna. kötü yola sapmasın isterim onun için. iyiliğini isterim.
Değerler sizin değerleriniz onun değil. Yetişkin bir insan kendi değerlerini kendi belirler. İyiliğini isteyen ebeveyn bunun farkında olurdu. Siz çocuğun iyiliğini değil, sizin gibi olmasını istiyorsunuz.

çok var böyle aileler ama noktalama virgül paragraf dikkat edecek kadar zeki bi anne bu şekilde cahil olamaz die de düşünmedim değil . Muhtemelen fake atıyor gerçekse de vebal yaptıkları o çocuğa yazık
Tabiki böyle aile çok da dediğiniz diğer sebeplerden ötürü fake duruyor zaten. Kendini bu kadar iyi ifade edebilecek, bunu yazıya dökebilecek kadar becerikli bir insan anlattığı şeyler çok normalmiş gibi gelip de buraya akıl sormaz bence.
Bir de bütün tuşlara basmış, ne okul ne makyaj ne çalışma… Dizi senaryosu gibi

bunları yapması değil ama bunları yaptıkca sanki degerlerinden uzaklaşıyor gibi.
Hanimefendi kime baskıyla zorlamayla bişey yaptırmak istesek değerlerinden uzaklaşır uzaklaştıran sizin tutumunuz bende cemaat yurduna gittim inanın 6 ay dayandım zorlamayla bişey yapılmaz insanın içinden gelmesi gerekiyor

para vermesin önemli değil. bizimle kendi istediği zaman görüşcekmiş sadece. onun harici bize yerini söylemezmiş. bune allah aşkına. ben şimdi nasıl endişelenmiyim. iletişim kuramıyorum.

gerçketen bunu açıklamaktan yoruldum. o zaman lütfen fake gibi bakıp öyle tavsiye verin lütfen.

bakın fake olduğunu düşünyorsanız gerçekten okumak zorunda değilsiniz. ciddi cevaplara ihtiyacım var. kızımı kaybediyorum.
Hanımefendi kızınıza yaptıklarınız gerçek dışı geldi bize kusura bakmayın. Kızınız zaten yok. Umarım yolunu bulur kafayı yemeden kurtulur sizden.

Fake olmanızı diliyorum,sahte olmanızı bu hikâyeyi uydurmanızı ,kendi doğruları yüzünden bir genç kızın hayatının içine eden sözde anne babaları ne görmek istiyorum ne okumak

para vermesin önemli değil. bizimle kendi istediği zaman görüşcekmiş sadece. onun harici bize yerini söylemezmiş. bune allah aşkına. ben şimdi nasıl endişelenmiyim. iletişim kuramıyorum.

Ee ama siz böyle üzerinde baskı kurarsanız o da bunları söyleme hakkına sahip. Kusura bakmayın da çok da dini yoruma girmek istemiyorum ergenliğe kadar yol gösterirseniz gösterirsiniz ergenlikten sonra herkes kendi yolunu çizer kızınız 21 yaşındaymış hala niye ibadetini yapmıyor diye baskı yapıp kafasını yiyorsunuzdur eminim ki bu halleriniz dinden soğutmaktan başka hiçbir işe yaramayacak

Hanımefendi kızınıza yaptıklarınız gerçek dışı geldi bize kusura bakmayın. Kızınız zaten yok. Umarım yolunu bulur kafayı yemeden kurtulur sizden.
yurda veren birçok insan var ben ilk değilim. size ne bukadar yanlış geldi anlamadım

haklısınız ama hep dini değerlere göre byüttük. şimdi böyle olunca kötü hissediyorum onun iyiliğini istiyorum. onun için

Yarısından sonrasını Okuyamadım sinirlerim kaldirmadi. Konunun başlığı kızımın hayatını nasıl mahvettim olsaydı tam olurdu. Çok üzüldüm kızcağıza kendini kurtarmak için nasıl uğraşmış Allah yardımcısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…