- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.716
- 748
İşte bundan bahsediyorum benim kızıma vurmuslugum yoktur Allaha şükür okuldan bir şikayet hiç almadım veya başka birine hayatta vurmaz arkadasi dahi vursun utanır kalır öyle ama anneannesiyle vurarak sakalasiyorlar o rahatlığı sadece annemde buluyor annem kapalıdır bir anda esarbini acar ben kızarım annem karışma kıza der duzen tertip dediğim konular bunlar çok yanlış anladınız ama bunları bana yapamaz çizgimi bilir babasinida yapmaz yanımda salak desin özür dilerim anne der ama anneanneye herseyi söylüyor
Ooo sizin probleminiz sandığınızdan büyük. Ne demek annem gece uyumaz kızım da uyumaz. Büyüme hormonu dediğin akşam saat 10 gibi salgılanmaya başlıyor. Çocuk gelişimi bakımından annenize çocuk baktırmak çok zararlıymış. Çocuk dediğin kural nizam devamlılık ister. İki başlılık olmuş bu da çocuk yetiştirmede çok zararlı bir şey. Anneniz ha çiçek almış sulamış ha çocuk almış büyütmüş. Çikolata, telefon, televizyon, kuralsızlık, her istediğini yapma, meyve sebze yedirmeme... anneniz bütün kötü tuşlara basmış. Bakıcı dediğin en azından çekinir, kontrol altında olur, en kötüsü bile bütün tuşlara basmaz.Duzen tertip konusunu lütfen size açayım bu konuda aşırı tepki aldım. Mesela ben gece çalışırım saat başı annemi ararım annem gece uyumaz o uyumadigi için kızımda uyumaz oglen ikide okula gidiyor öğretmeni 8 9 gibi uyanması gerekiyor ama annem ne olacak zorla sokamam yatağa der ben akşamdan yıkayayım seni sabah sac diplerin kuru olsun derim annem sabah yıkarız okula oglen gidiyor der anneme bisey dediğimde al sen bak o zaman der annemin kuralları çok rahat ve kızım buna alıştı ben bir şey diyince kötü ilan ediliyorum hep makarna pilav yer bizde öyle büyüdük ona lafım yok annem ben sebze sevmez brokoliyi 21 yaşımda yedim anneme alalım kız yesin derim kokusu eve girmesin der tertip dediğim büyüme çağında olması gerekenler ama annem amaan der çikolatada verir telefonda verir ben eve gelince kız hepsini saklar
Bağırıp çağırmayı bırakacaksınız siz biraz sinirli bağıran biri değilsiniz gücünüzün yettiği herhangi bir canlıya ancak bu şekilde davranabilen birisiniz ve maalesef bu canlı küçük çocuğunuz bu siniriniz patronunuza müdürünüze şeflerinize de yiyor mu onlara da bağırıp çağırabiliyor musunuzMerhaba kadınlar kulübü.. Tek üye olmak isteme sebebim kızım.. Kızım şuan 6 yaşında 7 yaşına girecek ilköğretim 1.sinif öğrencisi arkadaşlarını ve okulunu çok seviyor. Babasıyla boşandık ve anneanneyle yaşamaya başladık. Boşandığımda 4 yaşındaydı. Fakat doğduğundan beri çalışmak zorunda kaldığım için 3 aylıktan itibaren sabah bırakıp akşam aldım. Bosanip annemin yanına geçince 2.5 sene kadar gececi çalıştım, ben biraz sinirli bir insanım herseyin düzenli ve olması gerektiği gibi olsun isterim annem biraz daha sakin ve gulectir. Kızıma bağırınca hep araya girip korumuştur. Şuan yeni evliyim fakat kızım benimle yaşamak istemiyor beni iki üç günde bir görmeye gel ben anneannemi bırakmam diyor çok uğraştım zorla aldım getirdim gece ağlamasıyla geri götürdüm akıl verebilecek birisi var mı?
Ben cocuklarimin boyle yanlarinda simarabildikleri insanlar olmasini seviyorum aslinda. Hayat hep disiplin degil. Herkesle iletisim de ayni degil. Kiziniz bunun ayrimina da varmis, bu asiri hareketleri bir tek ananesine yapiyor baska kimseye yapamayacagini biliyor.İşte bundan bahsediyorum benim kızıma vurmuslugum yoktur Allaha şükür okuldan bir şikayet hiç almadım veya başka birine hayatta vurmaz arkadasi dahi vursun utanır kalır öyle ama anneannesiyle vurarak sakalasiyorlar o rahatlığı sadece annemde buluyor annem kapalıdır bir anda esarbini acar ben kızarım annem karışma kıza der duzen tertip dediğim konular bunlar çok yanlış anladınız ama bunları bana yapamaz çizgimi bilir babasinida yapmaz yanımda salak desin özür dilerim anne der ama anneanneye herseyi söylüyor
Bu cok zor bir konu pedagog desteği aldınız mı? Çünkü 8 yaşına kadar bellekleri çok tehlikeli çocukların ard beyin miydi adı aldığım bir eğitimde anlatmıştı hoca orda biriktirip gelecekte onu yansıtıyormuş keşke az daha bekleseydiniz evlilik için acil destek alınMerhaba kadınlar kulübü.. Tek üye olmak isteme sebebim kızım.. Kızım şuan 6 yaşında 7 yaşına girecek ilköğretim 1.sinif öğrencisi arkadaşlarını ve okulunu çok seviyor. Babasıyla boşandık ve anneanneyle yaşamaya başladık. Boşandığımda 4 yaşındaydı. Fakat doğduğundan beri çalışmak zorunda kaldığım için 3 aylıktan itibaren sabah bırakıp akşam aldım. Bosanip annemin yanına geçince 2.5 sene kadar gececi çalıştım, ben biraz sinirli bir insanım herseyin düzenli ve olması gerektiği gibi olsun isterim annem biraz daha sakin ve gulectir. Kızıma bağırınca hep araya girip korumuştur. Şuan yeni evliyim fakat kızım benimle yaşamak istemiyor beni iki üç günde bir görmeye gel ben anneannemi bırakmam diyor çok uğraştım zorla aldım getirdim gece ağlamasıyla geri götürdüm akıl verebilecek birisi var mı?
Annem sakin dediğim konu kızım anneme saldırır vurur ama annem güler o gülüyor diye oda sevimli olduğunu sanıp bunları yapar ama bana vurduğunda ben kızarım o hareketleri bana yapmaz benle olduğu zamanda bunları yapamadığı için beni istemiyor
Anne bebek bağı kurulmamış. Bağlanma zamanında gerçekleşmezse sonrasında inşa etmek çok çok çok zor. Profesyonel yardımla belki kurabilirsiniz o bağı.Merhaba kadınlar kulübü.. Tek üye olmak isteme sebebim kızım.. Kızım şuan 6 yaşında 7 yaşına girecek ilköğretim 1.sinif öğrencisi arkadaşlarını ve okulunu çok seviyor. Babasıyla boşandık ve anneanneyle yaşamaya başladık. Boşandığımda 4 yaşındaydı. Fakat doğduğundan beri çalışmak zorunda kaldığım için 3 aylıktan itibaren sabah bırakıp akşam aldım. Bosanip annemin yanına geçince 2.5 sene kadar gececi çalıştım, ben biraz sinirli bir insanım herseyin düzenli ve olması gerektiği gibi olsun isterim annem biraz daha sakin ve gulectir. Kızıma bağırınca hep araya girip korumuştur. Şuan yeni evliyim fakat kızım benimle yaşamak istemiyor beni iki üç günde bir görmeye gel ben anneannemi bırakmam diyor çok uğraştım zorla aldım getirdim gece ağlamasıyla geri götürdüm akıl verebilecek birisi var mı?
Alismis zatenPeki ya bu dönemde nasıl olsa annem izin verdi diyip hiç gelmek istemezse o evde bide bensizliğe alışırsa
Hep çalışmasıyla tam alakalı değil bence. Bir sürü çalışan anne çocuğu annesi çalışırken bakıcı veya anneanne/babanneyle kalıyor. Ben de anneannemle kalırdım annem işteyken. Hep çok sevdim çok yakındım ama annemle mukayese bile edilemezdi. Bence konu sahibinin yaşadığı sıkıntının iki farklı temel sebebi olabilir:Hep çalıştığınız için birlikte çok zaman geçirememişsiniz herhalde.Her zaman anneannesiyle olmuş her anını mutlulugunu onunla paylaṣmış annesi olarak onu goruyor şu an muhtemelen.
Vakit geçirerek alıştira bilirsiniz bence anne kız zamanı yapın eglenin dışarıda onunla ilgilenin sevginizi gösterin böyle aşa bilrisiniz bu durumu.Bir anda gelmeyecektir yanınıza zamanla kendisi isteye bilir bu durumda size çok iş düşüyor.Zorla yapmayın sizden uzaklaşmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?