Merhaba kadınlar kulübü.. Tek üye olmak isteme sebebim kızım.. Kızım şuan 6 yaşında 7 yaşına girecek ilköğretim 1.sinif öğrencisi arkadaşlarını ve okulunu çok seviyor. Babasıyla boşandık ve anneanneyle yaşamaya başladık. Boşandığımda 4 yaşındaydı. Fakat doğduğundan beri çalışmak zorunda kaldığım için 3 aylıktan itibaren sabah bırakıp akşam aldım. Bosanip annemin yanına geçince 2.5 sene kadar gececi çalıştım, ben biraz sinirli bir insanım herseyin düzenli ve olması gerektiği gibi olsun isterim annem biraz daha sakin ve gulectir. Kızıma bağırınca hep araya girip korumuştur. Şuan yeni evliyim fakat kızım benimle yaşamak istemiyor beni iki üç günde bir görmeye gel ben anneannemi bırakmam diyor çok uğraştım zorla aldım getirdim gece ağlamasıyla geri götürdüm akıl verebilecek birisi var mı?
Hep çalıştığınız için birlikte çok zaman geçirememişsiniz herhalde.Her zaman anneannesiyle olmuş her anını mutlulugunu onunla paylaṣmış annesi olarak onu goruyor şu an muhtemelen.Merhaba kadınlar kulübü.. Tek üye olmak isteme sebebim kızım.. Kızım şuan 6 yaşında 7 yaşına girecek ilköğretim 1.sinif öğrencisi arkadaşlarını ve okulunu çok seviyor. Babasıyla boşandık ve anneanneyle yaşamaya başladık. Boşandığımda 4 yaşındaydı. Fakat doğduğundan beri çalışmak zorunda kaldığım için 3 aylıktan itibaren sabah bırakıp akşam aldım. Bosanip annemin yanına geçince 2.5 sene kadar gececi çalıştım, ben biraz sinirli bir insanım herseyin düzenli ve olması gerektiği gibi olsun isterim annem biraz daha sakin ve gulectir. Kızıma bağırınca hep araya girip korumuştur. Şuan yeni evliyim fakat kızım benimle yaşamak istemiyor beni iki üç günde bir görmeye gel ben anneannemi bırakmam diyor çok uğraştım zorla aldım getirdim gece ağlamasıyla geri götürdüm akıl verebilecek birisi var mı?
Merhaba kadınlar kulübü.. Tek üye olmak isteme sebebim kızım.. Kızım şuan 6 yaşında 7 yaşına girecek ilköğretim 1.sinif öğrencisi arkadaşlarını ve okulunu çok seviyor. Babasıyla boşandık ve anneanneyle yaşamaya başladık. Boşandığımda 4 yaşındaydı. Fakat doğduğundan beri çalışmak zorunda kaldığım için 3 aylıktan itibaren sabah bırakıp akşam aldım. Bosanip annemin yanına geçince 2.5 sene kadar gececi çalıştım, ben biraz sinirli bir insanım herseyin düzenli ve olması gerektiği gibi olsun isterim annem biraz daha sakin ve gulectir. Kızıma bağırınca hep araya girip korumuştur. Şuan yeni evliyim fakat kızım benimle yaşamak istemiyor beni iki üç günde bir görmeye gel ben anneannemi bırakmam diyor çok uğraştım zorla aldım getirdim gece ağlamasıyla geri götürdüm akıl verebilecek birisi var mı?
Yeni evimizi kızımızla beraber dizdik odasını istediği renge boyadık istediği yatağı aldik hersey istediği gibi yapıldı ama okulumu ve anneannemi bırakmak istemiyorum diyor şimdiEvlenmeden önce cocukla konusmadiniz mi yeni evinizin olacağini vs? Başta kabul edip sizinle yaşayip sonra mi rahatsiz olup anneanneye gitmek istedi cocuk?
Evlendiğim kişiyi kızım çok seviyor.. kızım babasıyla kalmak istemediği için dışarıda yada telefonda görüşüyorKızınız 4 yaşındayken boşanıp, 2,5 yıl gececi olarak çalışmışsınız. Bu sürede kızınıza anneniz bakmış, çok vakit geçirmemişsiniz anlattığınız kadarıyla. Küçücük çocuk yeni hayatına adapte olmaya çalışırken, şimdi bambaşka bir hayata sürüklüyorsunuz onu. Evlilik için çok acele etmişsiniz, biraz kızınıza zaman vermeniz gerekirdi. Evlendiğiniz kişiyle ne ara tanıştırdınız bu yoğunlukta? Biraz nefes alsaydınız, çocuğunuzu alıştırsaydınız bu fikre. Adam kaçmıyor, evlilik her zaman olurdu. Kendimi kızınızın yerine koydum, hiçbir şekilde sizinle yaşamazdım. Kızınız böyle davranmakta çok haklı.
Peki ya bu dönemde nasıl olsa annem izin verdi diyip hiç gelmek istemezse o evde bide bensizliğe alışırsaBir süre kızınızın istediği gibi olsun orada kalsın haftada 2 3 gün onu görmeye gidip zaman geçirin ve kendisini ne zaman hazır hissederse onu götürebileceğinizi söyleyin. Onunla yeni evinizde vakit geçirmeye çalışın. Odasını süsleyin beraber, oyuncaklar alıp onunla oynayın. Orada kalmak istesin. Sakın ama sakın zorlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?