- 18 Şubat 2023
- 2.654
- 2.554
- 34
Agustosta 3 yaşına gircekmisYazıldı mi bilmiyorum ama ben duşa gireceksem ocakta birsey bırakmam fişler çekilir, d.gaz kapatılır mutfak kapısı kapatılır,balkon kitlenir ki 6 yaşında çocuk babası sorumsuz demissiniz kabul ama önlem almanız lazim
Fırın ocak bir fırının üstü ocak açma düğmeleri aşağıda boyu yetiyor bezleri de üstüne atmış hemenFırını mi yaktı ocağı mi? Ocak zaten tezgahla aynı boy. Çocuğun boyu oraya nası yetsin? Becerip ocağı nası yaksın 3 yaş bebesi?
Hiç ocak açma düşmesinin aşağıda fırının üzerinde olduğunu görmedim ben çok enteresan.Fırın ocak bir fırının üstü ocak açma düğmeleri aşağıda boyu yetiyor bezleri de üstüne atmış hemen
Aynen öyle.Düz duvara tırmanma var her çocukta 2,5 yaşında yataktan atlayıp kol kırmışlığı da var. Evet meraklılar. Ama daha önce ateş konusunda annesi ikaz etmiş. Ona rağmen çamaşır atması yaramaz diyip geçilecek bir şey değil bana göre
Yaramaz diye bişey yok çocuk her soylenneni anlar. Kararlı olup her seferinde uyaracaksaniz gulmeyeceksiniz. Ocakla oyun olmaz diye uyaracaksaniz.2 kızım 10 13 yaşlarında 6 aylık bebeğim var . ufacık bebek bile hayır dediğimde suratima bakiyor.İki kızımda bu dediğini hiç biseyi yapmadı. Çocuk ilgi istiyor belki siz veriyorsunuz fakat olur olmaz her şeye gulerseniz ilgi için güldüğünüz seyleri sizin kontrolünüz yokkende yapar. Bir pedogog un görmesi şart. Babasıninda ilgi göstermesi için yapıyor olabilir. Çocuklara doğruyu yanlışı siz ogreteceksiniz ilk önce yapma sonra yap denmez yada yaparken gulunmez hep yapar. Önlem tabi al ama uyaracaksinizda nereye kadar kontrol sağlayabilirsiniz. 7 24 nasıl başında olabilirsiniz.Kızım bu konularda çok yazaramaz yani artık o ateşle hasır neşir nasıl diyeyim yemek yaparken hep benlelet hep ocağı açar üfler ben gazı kapatırım ama yemek ve pisirirince gene açar kapatır oyun gibi görür eşime gelecek olursak kavga etmekten yoruldum sabah sabah sinüzitum full oldu şuan bile basım çatlıyor ne yapsam boş zamanı gelince bosanacagim için değiştirmeye cabalamiyorum bunda bile adam suçu bana atıyor
Isin korkunc tarafi, bunu yapan cocuk 3 yasinda ve onun kucugu var. Y.disinda olan bir haberi okumustum. Cocuk kardesini firina atıyordu. Acil destek lazim... Mutfak kitlenmiyor, ocak acik bırakılıyor, camlarda kilit var mi acaba ! Temizlik malz. guvenli yerde mi ? Sorumsuzluk var (ocagi zaten acik birakmis)Fırını mi yaktı ocağı mi? Ocak zaten tezgahla aynı boy. Çocuğun boyu oraya nası yetsin? Becerip ocağı nası yaksın 3 yaş bebesi?
Ocağı 3 yaşında ki çocuk açmış nası oluyosaIsin korkunc tarafi, bunu yapan cocuk 3 yasinda ve onun kucugu var. Y.disinda olan bir haberi okumustum. Cocuk kardesini firina atıyordu. Acil destek lazim... Mutfak kitlenmiyor, ocak acik bırakılıyor, camlarda kilit var mi acaba ! Temizlik malz. guvenli yerde mi ? Sorumsuzluk var (ocagi zaten acik birakmis)
Şunlardan sanirimHiç ocak açma düşmesinin aşağıda fırının üzerinde olduğunu görmedim ben çok enteresan.
Mutfağı kitliycek o zaman napicak başka.Şunlardan sanirim
Mutfakta kitlenmiyor diyor. Acil önlemler alınmasi lazım. Küçük bebekte varmış.Mutfağı kitliycek o zaman napicak başka.
Dabbe mi bu çocukKızım bu konularda çok yazaramaz yani artık o ateşle hasır neşir nasıl diyeyim yemek yaparken hep benlelet hep ocağı açar üfler ben gazı kapatırım ama yemek ve pisirirince gene açar kapatır oyun gibi görür eşime gelecek olursak kavga etmekten yoruldum sabah sabah sinüzitum full oldu şuan bile basım çatlıyor ne yapsam boş zamanı gelince bosanacagim için değiştirmeye cabalamiyorum bunda bile adam suçu bana atıyor
Bzhshdhhdhbsbsns ahahahhahahaa koptum yarildimhfhdhhdhdhdhdhDabbe mi bu çocuk
EvetŞunlardan sanirim
Elini ateşe ocağa uzattığı zaman eline bi toplu iğne al tam ocagi acacakken batır eline hafifçe. Bak acitiyo bu ellenmez de. Valla kapısı da kitlenmiyomus. Ailecek 3. Sayfa haberi olmak istemiyorsanız artık biraz radikal yöntemler düşün. Kapıya kilit takdir mesela kancali kilit maliyeti ucuz bisey. Az kafayı işletmeye başlaman lazım acil.Kızım bu konularda çok yazaramaz yani artık o ateşle hasır neşir nasıl diyeyim yemek yaparken hep benlelet hep ocağı açar üfler ben gazı kapatırım ama yemek ve pisirirince gene açar kapatır oyun gibi görür eşime gelecek olursak kavga etmekten yoruldum sabah sabah sinüzitum full oldu şuan bile basım çatlıyor ne yapsam boş zamanı gelince bosanacagim için değiştirmeye cabalamiyorum bunda bile adam suçu bana atıyor
Herkesin çocuğunu yaramaz diye kınadıktan sonra benden çıkan çocukBzhshdhhdhbsbsns ahahahhahahaa koptum yarildimhfhdhhdhdhdhdh