Kızım az kalsın evi yakıyordu.

Bu kadar mı söylediği.Bence doğru değil.Yetersiz.Nasıl konuşmalı neler yapmalı ev için öneri olmalı.
Parka çıkar oldu bitti .Çok yetersiz buldum bunu.Bu konuda uzman olan birini dr bulun pedagog değil..

Diğer konunuza baktım da komşu polis çağırmaya kadar gidiyormuş büyük kızınız yüzünden. Aksatmayın muhtemelen başka bir problemi var.
Yok alt komşu sorunlu biraz aslında en ufak kızım kostugunda apartman hâliyle ses oluyor tabi kızımı uyarıyorum ama alt komşu yapıcı değil aksine işi polise götürme derdinde diğer komşularla konuştum sorunlu bir aile bulaşma dediler

Birşey soracağım sizin bi kızınız bi oğlunuz yok muydu?
Ben öyle hatırlıyorum da bir konunuzdan.
oğlum küçücük

Büyük kız daha 3e girmesine 4 ay var diğer kızım 15 aylık
Benim küçükte 26 aylık oda az önce firin düğmesini açmış. Kendi salona gidiyor. Hemen kapattım, kapatınca ses çıkınca hemen koşup geldi tekrar açtı. Yine kapadim. Çok meraklı ve herseye karışıyorlar. Bide 4 yasinda ablası var , o bilincinde enazindan.

Y

Maalesef çocuklar böyle ben yinede bir doktora götüreceğim bize düşen daha dikkatli olmak Allah korusun ben erken çıkmasam dün mutfaktaki halıyı kaldırmasam belkide çok kötü şeyler olabilir di

Ocağın düğmeye basıldığında yanan mekanizmasini iptal edin
Sadece siz çakmakla yakın
Çakmak da ulaşamayacağı yerde dursun
Çok çok ama çok dikkat edin olur mu ben korktum okurken Allahım esirgesin

Ocağın düğmeye basıldığında yanan mekanizmasini iptal edin
Sadece siz çakmakla yakın
Çakmak da ulaşamayacağı yerde dursun
Çok çok ama çok dikkat edin olur mu ben korktum okurken Allahım esirgesin
Genelde fişi çekerdim fırına açınca fişi takardim sadece ama daha dikkatli olacağım teşekkür ederim

Genelde fişi çekerdim fırına açınca fişi takardim sadece ama daha dikkatli olacağım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun.Lutfen bir psikologla görüşün.Uzman değilim,asla hüküm vermek haddim değil ama dürtüsel olarak sorunları var gibi eğer hiperaktiflik varsa dürtüsel davranıyor oto kontrol yok gibi şimdi bir sekilde idare etsenizde yaş ilerledikçe tedavi olmazsa daha büyük sorunlara yol açabilir .

Neden bantlıyorsunuz ki prizleri kapatmak için plastik kapaklar var. Ben bile zor çıkarıyorum. Gayet ucuz şeyler. Onlardan alın.

İkisini onun yanında koydum ocağın altını kistim eşim işim var ogleyemi kalacam dediği için tekrar açtım balkon vs kitli zaten elimden geleni yaptım aslında

Geçmiş olsun kizinizda küçük olmasina rağmen nasıl akıl etmiş kıyafeti ateşe atmayı valla şimdiki çocuklar çok fena Allah'tan kendi üzerine sıcak su falan dokmemis

Geçmiş olsun kizinizda küçük olmasina rağmen nasıl akıl etmiş kıyafeti ateşe atmayı valla şimdiki çocuklar çok fena Allah'tan kendi üzerine sıcak su falan dokmemis
Yok şükür çay suyunu arka göze koymuştum ki üstüne dokmesn diye ama o on gözü açıp üstüne kıyafet el bezi vs ne bulmussa atmış fırın mahfoldu tezgahın yarısı da kiraciyis bide ev sahibine ne Dicem bilmiyorum bakayım düzeltmeye çalışacağım çocuğuma birşey olmadıya hallolur gerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…