Eşiniz de tedavi olsun yazık. Çocuktur merak eder ama ben bile sinir oldum eşinize sizi düşünemiyorum. Geçmiş olsunKızım bu konularda çok yazaramaz yani artık o ateşle hasır neşir nasıl diyeyim yemek yaparken hep benlelet hep ocağı açar üfler ben gazı kapatırım ama yemek ve pisirirince gene açar kapatır oyun gibi görür eşime gelecek olursak kavga etmekten yoruldum sabah sabah sinüzitum full oldu şuan bile basım çatlıyor ne yapsam boş zamanı gelince bosanacagim için değiştirmeye cabalamiyorum bunda bile adam suçu bana atıyor
Telefon oynuyordu birde iki kız da yanındaydı çıktığımda etraf yangın yeri dışı resmen Allah'tan çocuk orda durmamışKocaniz boş g.tlunun teki, cocuga kiziyor bir de. Mahalle yanarken kendisi nerdeymiș? Saçını mi tarıyormuș?
Adama göre biz evde hiç sağlam birşey bırakmadık ne olursa hep bizi suçlarEşiniz de tedavi olsun yazık. Çocuktur merak eder ama ben bile sinir oldum eşinize sizi düşünemiyorum. Geçmiş olsun
İddia kumar falan mı var acabaTelefon oynuyordu birde iki kız da yanındaydı çıktığımda etraf yangın yeri dışı resmen Allah'tan çocuk orda durmamış
Ocağa üflemek farklı, yanan ateşin üzerine kıyafet atmak farklı. Hadi üfleyip söndürmeyi oyun zannediyor, kıyafet atmayı da mı oyun zannediyor?
Çocuğunuzu bi pedagoğa götürün bence.
Götürecem zatenOcağa üflemek farklı, yanan ateşin üzerine kıyafet atmak farklı. Hadi üfleyip söndürmeyi oyun zannediyor, kıyafet atmayı da mı oyun zannediyor?
Çocuğunuzu bi pedagoğa götürün bence.
Bazı çocuklar ateşle oynamayı çok sever.Sizin kızınızda öyle.Meraklı bir çocuk.Çok çok dikkatli olacaksınız.Aslında bunun için ne yapmalıyım nasıl engelleyebilirim diye bir uzmandan yardım almalısınız.Bu konuda video varsa eğitimi anlamında onları araştırın.Eşe ona buna kızmakla bakın demekle olmaz.Elbette çok dikkat edilecek ama sadece dikkat olmamalı sorun..Merhaba arkadaşlar bu Sabah büyük bir felaketin eşiğinden döndük ben banyoya girmeden önce iki kızımı da eşime verdim büyük kız yaramaz bak gözün onlarda olsun mutfakta çay suyunu koydum ocağa gözün çocuklar da olsun sakın mutfağa gitmesinler dedim tmm dedi bende banyoya girdim bir iki dakika olmadan bir koku yanık kokusu geldi Allah Allah dedim hemen su dokunup çıktım ama etraf nasıl duman altı olmuş eşim iki kızla odada mutfağa koştum fırın yanıyor ordan yangin yere yangın sıçrıyor tezgaha da bulaşmış hemen doğalgazı kapattım eşim de şu döktü yangının üzerine büyümeden şükür söndürdük kızım benim kıyafetlerimi atmış yanan ocağın üzerine ocağı açıp öyle atmış.
Dün mutfaktaki halıyı kaldırmıştım halı olsaydı herhalde tüm mutfak giderdi en büyük sevincim Allah'tan kızıma birşey olmamış eşime ne zaman emanet etsem hep Bir olay oluyor yani nasıl farketmedi aklım almıyor üstüne kızıma kızıyor küçücük kıza sorumsuzluğu beni çileden çıkardı kızıma birşey olsaydı napardim bilmiyorum ben 2 yaşındaki kardeşimi de elektrik çarpması sonucu kaybettim ve maalesef kızım da elektrikrige prize şarj kablosuna çok düşkün sabah uyanır uyanmaz şarj kablosu arıyor heryerden kaldırıyorum ama eşim telefonu için şarjı unutunca çocuk alıyor her yolu denedim ama yok bu çocuk hep tehlikeli şeyler yapıyor pencereye çıkıyor diye artık pencerelerin kulpunu söktüm saklıyorum sabah açıyorum kapatınca da geri alıyorum saklıyorum kulpu bilmiyorum ben elimden geleni yapıyorum ama ben gelmeseydim ne olurdu bilmiyorum
Diğer konunuza baktım da komşu polis çağırmaya kadar gidiyormuş büyük kızınız yüzünden. Aksatmayın muhtemelen başka bir problemi var.Götürecem zaten
Hayır telefon manyağı bağımlısı sadece birşey olmaz modunda çok rahat biriİddia kumar falan mı var acaba
Baktım doktora sordum kızınız hiperaktiv hergun kesinlikle parka çıkarın enerjisini atsın dedi ama benim sadece 28 günüm kaldı sınavım için ve çalışıyorum zaten ben evdeyken yanimdalar ben onlarlayken birşey olmuyor dikkatliyim mesele eşime biraktigumdaBazı çocuklar ateşle oynamayı çok sever.Sizin kızınızda öyle.Meraklı bir çocuk.Çok çok dikkatli olacaksınız.Aslında bunun için ne yapmalıyım nasıl engelleyebilirim diye bir uzmandan yardım almalısınız.Bu konuda video varsa eğitimi anlamında onları araştırın.Eşe ona buna kızmakla bakın demekle olmaz.Elbette çok dikkat edilecek ama sadece dikkat olmamalı sorun..
Böyleleri baba oluyor bakacağı 15dklık iş. Beyinleri başka yerde. Kapıyı hep kilitli tutacaksınız artık çocuk işte. Bıçakta alabilir kıskançlık varmış sanırım. Erkekler hep rahat sorumsuzHayır telefon manyağı bağımlısı sadece birşey olmaz modunda çok rahat biri
Biliyorum eşime bu kilitlerden bahsettim bakalım alacaz mesela ben yemek yaparken dairenin kapısını açarlar iki kız kardeş korudora doğru bagirirlar gülerler dün sandeleye çıkıp deterjan kovasini yere döktü ben namazdayken aşırı fena bir kızım varÇocuk gayet normal, merak ediyor keşfetmek istiyor. Fırın ve ocak düğmelerine kilit taktırın. Ben yürümeye başladığı zaman taktırmıştım. Tüm çekmecelere ve kapılara da açıp kapatıp elini sıkıştırmasın diye kilitler koymuştum. Deterjan temizlik malzemesi falan hep üst dolaplara kaldırıp kilit koymuştum. Elektrik prizlerini ve pencereleri de unutmayın. Hepsi için var güvenlik yöntemleri ve pahalı falan da değiller. Basit kendiniz takabilirsiniz. Sokak kapısı dahil asla kapılarda anahtar bırakmayın. Benim de 2 yaş aralıklı iki küçük çocuğum vardı ve bu konularda master yaptım neredeyse.
Fotoğraf ekleyemedim ama siz bu kelimelerle internette arayın.
Büyük geçmiş olsun, cocuklar kac yasindaMerhaba arkadaşlar bu Sabah büyük bir felaketin eşiğinden döndük ben banyoya girmeden önce iki kızımı da eşime verdim büyük kız yaramaz bak gözün onlarda olsun mutfakta çay suyunu koydum ocağa gözün çocuklar da olsun sakın mutfağa gitmesinler dedim tmm dedi bende banyoya girdim bir iki dakika olmadan bir koku yanık kokusu geldi Allah Allah dedim hemen su dokunup çıktım ama etraf nasıl duman altı olmuş eşim iki kızla odada mutfağa koştum fırın yanıyor ordan yangin yere yangın sıçrıyor tezgaha da bulaşmış hemen doğalgazı kapattım eşim de şu döktü yangının üzerine büyümeden şükür söndürdük kızım benim kıyafetlerimi atmış yanan ocağın üzerine ocağı açıp öyle atmış.
Dün mutfaktaki halıyı kaldırmıştım halı olsaydı herhalde tüm mutfak giderdi en büyük sevincim Allah'tan kızıma birşey olmamış eşime ne zaman emanet etsem hep Bir olay oluyor yani nasıl farketmedi aklım almıyor üstüne kızıma kızıyor küçücük kıza sorumsuzluğu beni çileden çıkardı kızıma birşey olsaydı napardim bilmiyorum ben 2 yaşındaki kardeşimi de elektrik çarpması sonucu kaybettim ve maalesef kızım da elektrikrige prize şarj kablosuna çok düşkün sabah uyanır uyanmaz şarj kablosu arıyor heryerden kaldırıyorum ama eşim telefonu için şarjı unutunca çocuk alıyor her yolu denedim ama yok bu çocuk hep tehlikeli şeyler yapıyor pencereye çıkıyor diye artık pencerelerin kulpunu söktüm saklıyorum sabah açıyorum kapatınca da geri alıyorum saklıyorum kulpu bilmiyorum ben elimden geleni yapıyorum ama ben gelmeseydim ne olurdu bilmiyorum
Büyük kız daha 3e girmesine 4 ay var diğer kızım 15 aylıkBüyük geçmiş olsun, cocuklar kac yasinda
Alıyor zaten sorun da aslında bu eşim ne yaparsa çocuk aynısını yapıyor 1 hafta önce tornavidayi bulamadı diye bıçağın ucuyla birşey tamir etmeye çalıştı eşim kızım da ondan görüp almaya çalıştı bıçağı kızdım eşime bu tamir işlerini çoluk çocuk uyurken yap diye bütun tehlikeli bıçak çatal vs şeyleri kaldırdım yukarıdaki dolabaBöyleleri baba oluyor bakacağı 15dklık iş. Beyinleri başka yerde. Kapıyı hep kilitli tutacaksınız artık çocuk işte. Bıçakta alabilir kıskançlık varmış sanırım. Erkekler hep rahat sorumsuz
Çok teşekkür ederimKapaklı prizlerden alın ama öyle bir şey yapacaksanız da mutfağı falan kitleyim mutlaka en en öncede kızınızı pedagoga götürün ilerde ciddi sıkıntılar çıkmadan Allah korusun eğer kardeşini kıskanıyorsa ona zararda verebilir bu yüzden erkenden önlem alınvefat eden kardeşiniz için çok geçmiş olsun