İstemeyen ve korkan insanlar kedili/köpekli eve gitmeyecek o zaman dışarıda görüşecekSevmiyorum. Sevmek zorunda değilim ki? Korkuyorum. O da sizin gibi düşünüyor işte. Siz de saygı yok asıl. İstemeyen insanlara saygı göstermeniz gerek sabah işe giderken birden bire önüme atlaması o kadar ürkütücü ve rahatsız edici ki
Ara sıra annem de görüşürüz ama ısrarla bana gelmek istiyorBiz de köpek besliyoruz alerjisi olan ya da korkan misafirleri almıyoruz dışarıda görüşüyoruz sonuçta evladımız gibi. Çocuk rahatsızlanıyorsa bu kadar sık gelmesine gerek yok dışarıda görüşmek isteyebilir ya da seni davet edebilir
Ben gitmiyorum zaten ayrıca kedili evden de yiyip içmem hiç hijyenik değilİstemeyen ve korkan insanlar kedili/köpekli eve gitmeyecek o zaman dışarıda görüşecek
Rahatsızlandığını bile bile israrla geliyorsa saçmalıkAra sıra annem de görüşürüz ama ısrarla bana gelmek istiyor
Sokaklarda köpekleri öldürenler de tıpkı bu konudaki gibi aşırılıkçı insanlar. Sadece burdaki konunun tersini temsil ediyorlar kafa olarak farklı değiller. Kediyi çocuğu sanan, kedi köpek öleceğine çocuk ölsün oh olmuş diyen, kedi köpek için konu komşu herkesle polislik karakolluk olanlar da öyle. İki grubun da bence birbirinden farkı yok. Bunların çok büyük bir kısmı ise benim gözlemlerime göre belirttiğim tarzdaki kadınlardan oluşuyor. Sebebinin detaylarını bilemem ama hayatlarında bir sevgi açlığı olduğu bariz. Sizin saçma bulmanız benim için bir şey ifade etmiyor herkesin kendi tecrübesi ve düşüncesi sonuçta.Hshsgsgsgsgs hayatımda daha saçma bir şey okumadım.sokaklar aç hayvanlardan geçilmiyor hergün onlarca hayvan işkenceyle öldürülüyor ve bu ülkede hastalıklı bir hal mi almaya başladı ?
Aynen kocası olan kadınlar çok sevgi görüyor ya kocalarından.
Bu ülkenin kadınlarının çoğu iğrenç adamlarla evli hangisi o boşluğunu kediyle dolduruyor ?
Bu ne saçma bir bakış açısı
Bana göre aptallıkRahatsızlandığını bile bile israrla geliyorsa saçmalık
Bir insanın sahiplendiği canı evlat yerine koyması başka kedi köpek yerine çocuk öldeydi demek bambaşka. İkinci gruptakiler kesinlikle insanlıktan nasibini almayanlarSokaklarda köpekleri öldürenler de tıpkı bu konudaki gibi aşırılıkçı insanlar. Sadece burdaki konunun tersini temsil ediyorlar kafa olarak farklı değiller. Kediyi çocuğu sanan, kedi köpek öleceğine çocuk ölsün oh olmuş diyen, kedi köpek için konu komşu herkesle polislik karakolluk olanlar da öyle. İki grubun da bence birbirinden farkı yok. Bunların çok büyük bir kısmı ise benim gözlemlerime göre belirttiğim tarzdaki kadınlardan oluşuyor. Sebebinin detaylarını bilemem ama hayatlarında bir sevgi açlığı olduğu bariz. Sizin saçma bulmanız benim için bir şey ifade etmiyor herkesin kendi tecrübesi ve düşüncesi sonuçta.
Korkana alerjisi olana hatta sevmeyene saygım var anlarım da ama siz basbaya nefret ediyorsunuzDeğersiz gören yok. Sadece tapılmasına karşıyım. Nefret kusanda yok. Yeter artık bence tartışmayı bırakın.
Nefrette edebilirim. Hayvana zarar vermediğim sürece kimseyi bağlamaz ki?Korkana alerjisi olana hatta sevmeyene saygım var anlarım da ama siz basbaya nefret ediyorsunuz
Sakin olun önce size zararları ne ısırdımı saldırdımı ne
İnşallahNefrette edebilirim. Hayvana zarar vermediğim sürece kimseyi bağlamaz ki?
İşte beklediğim yorum gerçek hayvan sevgisi olan insan her cana saygı ve sevgi duyar helal olsun sanaBir insanın sahiplendiği canı evlat yerine koyması başka kedi köpek yerine çocuk öldeydi demek bambaşka. İkinci gruptakiler kesinlikle insanlıktan nasibini almayanlar
Şuan da kardeşim de çocuğu da zerre umrumda değil hiçbiri
Şuan da kardeşim de çocuğu da zerre umrumda değil hiçbiri kedimdem kıymetli dedeğilUc
Hayretle ve dehşetle okudum yazdıklarınızı. Çocuğu dediğiniz sizin yeğeniniz. Teyze demek anne yarısı demek değilmiş. Kardeşinize kizginliginizi anlıyorum ama yegeninize tavrınızı anlamam mümkün değil.Şuan da kardeşim de çocuğu da zerre umrumda değil hiçbiri kedimdem kıymetli değil
Çocuk kaç yaşındaBen formül düşünemem onun çocuğu hastaysa benim sorunum değil o zaman ya gelmeyecek yada yanında çocuğunu getirmeyecek
Dalga geçtiğiniz insan hakim yalnız cezayı hukuku sizden iyi bilir gülüyorsunuz ama komik duruma düşen sizsiniz.Bana da öyle geldi. Birazdan mal varlığı beyanı yapacak hanımefendi
Kedili evler de ölüyordur üzüntüden suzanna gelip yiyip içmiyor diyeBen gitmiyorum zaten ayrıca kedili evden de yiyip içmem hiç hijyenik değil
Ne kadar kindar birisiniz resmen kardeşinizi sevmiyorsunuz burdaki düşmanıniz gibi davranıyorsunuz anladığım kadarıyla ev de anne baba öyle ise kedinizi bir odaya koyarsınız kardeşiniz gidene kadar ne gerek var böyle saçma sapan kavgaya kalp kirmaya değmez kardeş bana göre candır bu arada o tür alerjilerin tedavisi olduğunu sanmıyorum varsa birileri desin de bilgilenelimÖncelikle herkese merhaba. Benim yaklaşık 2 senedir baktığım dünya tatlısı bir kedim var. Aynı zamanda iki tane yeğenim var ve yeğenlerimden birinin alerjisi var. Ne zaman bana gelseler yeğenim hemen öksürük krizi tutuyor gözleri sulanıyor. Aslında daha kız kardeşimi çok uyardım kızını tedavi ettir diye ama dinlemedi. Bugün yine bana geldiler ve yeğenimin alerji krizi tuttu. Bu defa kız kardeşim bana bağırmaya başladı artık kendini sahiplendir ne zaman gelsek çocuk rahatsızlanıyor dedi. Fakat ben kedimi çok seviyorum her ne olursa olsun ondan vazgeçmem. Derken kavgaya tutuştuk. Bir daha kesinlikle evime ayak basma artık seni görmek istemiyorum dedim. Kedimi sahiplendireceğime seni silerim dedim. Şuan o kadar sinirliyim ki içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?