Ama sevilmez mi uyuduğu zaman uyanmasını bekliyorumKişiselleştirmiş sanki tuhaf gerçekten
Ben çok severim ama evde bakamıcağımdan emin olduğum için sahiplenmedim alerjim de var hapşırıyorum ama kedisi olan arkadaşıma gitmeden önce ilaç alıp gidip bir güzel şişkoyla oynayıp geliyorum
Hapşırıyorum ama fark etmez çok tatlı ya şişko puma gibi oldu yiye yiye
Nasıl yani 2 yıl evde hatta aylarca odada duranlar oldu coronodan biraz daha abartin isterseniz ama cidden kötü bir kardessiniz çok ayıp eve gelen misafire bunlari söylemek .neyse belkide başka problemleriniz vardır hayırlı gecelerİnsanlar bile bir kaç evde dayanamazken hayvan nasıl dayansın
Benim kızımda kedi ve toz alerjisi var. Semptomlar için tedavi var. Alerjenle temas edince yada etmeden önce ilacını içiyor. Alerjik reaksiyon olmuyor. Levmont ilacın ismiAlerji öyle tedavi edilebilen bir şey değil yalnız
Siz aile evinde misiniz? Kendi eviniz mi? Hani çocuklar anneanneye dedeye falan geliyorsa azıcık siz de anlayışlı davranmalıydınız.
Çocuklar geldiğinde kapatın kediyi bir odaya bu kadar büyük şovlara gerek yok.
Acaba kedinizi kiskaniyor mu?Zaten biz iki kardeşiz arada annemde görüşüyoruz. Onun derdi kedimle varlığından rahatsız oluyor
Varsa öyle bir durum beni ilgilendirmez onun seviyesizliğiAcaba kedinizi kiskaniyor mu?
Hayır tek problem kedi istemiyor evdeNasıl yani 2 yıl evde hatta aylarca odada duranlar oldu coronodan biraz daha abartin isterseniz ama cidden kötü bir kardessiniz çok ayıp eve gelen misafire bunlari söylemek .neyse belkide başka problemleriniz vardır hayırlı geceler
Varsa öyle bir durum beni ilgilendirmez onun seviyesizliği
Böğğ zenginim de zenginim diyene dicegim bu görgüsüzlüktür bu Dilan Polat da olabilir arada kaldım şimdiBana da öyle geldi. Birazdan mal varlığı beyanı yapacak hanımefendi
KatılıyorumKediden bir ayri bakin olayi. Yani patili sembolik su anda. Belki aslinda sizinle olan bagi kiskaniyor. Yani kedi insan olsa belki onu da istemezdi. Araniz normalde nasil?
İnişli çıkışlı kendisi biraz baskın bir karakter. Herşeye karışır. Kavgaya meyilli. Sigara içtiğim için bile benimle kavga ederKediden bir ayri bakin olayi. Yani patili sembolik su anda. Belki aslinda sizinle olan bagi kiskaniyor. Yani kedi insan olsa belki onu da istemezdi. Araniz normalde nasil?
Benim de kedim, oğlum, kardeşim var. İkinizinde verdiği tepki çok büyük. Empati yapamadım. Zaten umrunuzda değilmiş. Umrunuzda olsa o sözleri söylemezdininiz diye düşünüyorum.Şuan da kardeşim de çocuğu da zerre umrumda değil hiçbiri kedimdem kıymetli değil
İnanın çok alttan aldım ama artık sabrım taştıBenim de kedim, oğlum, kardeşim var. İkinizinde verdiği tepki çok büyük. Empati yapamadım. Zaten umrunuzda değilmiş. Umrunuzda olsa o sözleri söylemezdininiz diye düşünüyorum.
İlginç bi kardeşlik ilişkisi.
Aynı cevaplar .. tamam siz alıp evinizde besleyin gelin alın. Ben istemiyorum apartmanda dışarısı açık alan. Kapalı alanda görmek daha ürkütücü oluyor. Sevmiyoruz sevmek zorunda değiliz hayvana zarar verdiğimiz yok buna zaten karşıyız. Ama sevmeyenlere öcü gibi bakmayın sizin cidden sorunlarınız var ciddenYemez ya sizi iyi o zaman korkuyorsunuz diye sokaklarda ki kedileri de topladınlar
Ben hayvan sevmeyenlere öcü muamelesi yapmam. Biraz önce de size yazdım sevmek zorunda değilsiniz diye. Benim kızdığım tek nokta hayvanlara nefret kusulması değersizleştirilmesiAynı cevaplar .. tamam siz alıp evinizde besleyin gelin alın. Ben istemiyorum apartmanda dışarısı açık alan. Kapalı alanda görmek daha ürkütücü oluyor. Sevmiyoruz sevmek zorunda değiliz hayvana zarar verdiğimiz yok buna zaten karşıyız. Ama sevmeyenlere öcü gibi bakmayın sizin cidden sorunlarınız var cidden
Değersiz gören yok. Sadece tapılmasına karşıyım. Nefret kusanda yok. Yeter artık bence tartışmayı bırakın.Ben hayvan sevmeyenlere öcü muamelesi yapmam. Biraz önce de size yazdım sevmek zorunda değilsiniz diye. Benim kızdığım tek nokta hayvanlara nefret kusulması değersizleştirilmesi
Konuya ailemi karıştırmayın. Sonuçta ev benim kedi benim gelen de onun varlığını kabul ederek gelecek. Benim kardeşim ne kadar cansa kedimde o kadarı canAyrıca aileniz sizi berbattt yetiştirmiş. Ben kardeşim için can veririm can evden kovmak nedir kedi için . Allah akıl fikir versin
Ben taptığımı söyledim miDeğersiz gören yok. Sadece tapılmasına karşıyım. Nefret kusanda yok. Yeter artık bence tartışmayı bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?