- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.701
- 29
Sizi hesaba almıyorumAblanızı çok iyi anlıyorum aşırı hak verdim bu arada çekilmezsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi hesaba almıyorumAblanızı çok iyi anlıyorum aşırı hak verdim bu arada çekilmezsiniz.
Onaylanmadığınız da baya sert tepkiler veriyorsunuz ama kimse size haklısınız demek zorunda değil. Elbette izin almak zorunda değilsiniz öyle bir sözüm de olmadı zaten ?Herkes onaylanmak için mi konu açıyor belki sizde onaylanmak için konu açmışsınızdır. Ayrıca konu açarken izin mi almam gerekiyor
O zaman da bizi istemiyorsun diyorEv sizin kedi sizin size böyle bir dayatma yapamaz
Alerji olduğunu bile bile getirmesi hem onun hemde sizin sorumsuzluğunuz abla gelme ben gelirim diyebilirdiniz
Ben sadece alaycı üslupla yaklaşana sert cevap veriyorum hayvanı değersizleştirenlere karşı tavrım sertOnaylanmadığınız da baya sert tepkiler veriyorsunuz ama kimse size haklısınız demek zorunda değil. Elbette izin almak zorunda değilsiniz öyle bir sözüm de olmadı zaten ?
Aslında onun derdi kediyle kendisi sevmiyor benim sahiplenmemi istemiyorBenim de kedim var üstelik kız kardeşimin ve yakın arkadaşlarımın alerjisi var kedilere. Evime geldiklerinde burunları aka aka, hapşıra hapşıra kedi kovalayıp sevmeye çalışıyorlar. Kedilerden rahatsız olsalar dışarda buluşuruz ya da onların evine giderim. Başkasının evcil hayvanı hakkında nasıl böyle konuşuyormuş. Gayet iyi demişsiniz.
Çok sinir bozacak laflar etmiş bence söyledikleriniz gayet normal.
TCK madde 278. Kafanıza göre istediğime duyarlı olurum istersem insanlara hiç olmam diyemezsiniz. Pitbullun parçaladığı çocuğu hayvanseverlikle bağdaşlaştirmadim, gayet ne demek istediğim açık, anlayan anladı. Anlama becerisine bile sahip değilken nasıl zengin oldunuz hayret. Son olarak da, yaptığınız yardımların nereye veya kime gittiği kimsenin umrunda değil.Nerde yazıyor o kanun ?
Ne saçma tezler bunlar pitbullun parçaladığı çocuk için üzülmemek ile hayvanseverliğin ne alakası var ?
Maddi durumum çok iyi çok çok iyi. Ama yaptığım yardımların çoğu hayvanlara. Kimseyi de ilgilendirmez.
Depremi en ağır yaşayan şehirlerden birindeydik ve koşup komşuların çocuklarını dışarı çıkarmak yerine kedilerimizi alıp çıktık. Bu da ona benziyor. Herkes kendi sorumluluğundaki canı kurtarır iki iki dört.Sizi onayladı diye avukatı oldunuz heralde
Bi uçurum olsa kedim çocuğum ve sizin çocuğunuz olsa sizin çocuğunuzu atarım dedi kalbini çok net gördüm siz içinizi ferah tutun kesinlikle ve kesinlikle bir çocukla kedi kıyaslanamaz düşmanımın çocuğu olsa uçurumdan atmayı ironi de olsa düşünmem ve söylemem
Deli mi ne yahu kendisi çocuğunu düşünmüyorO zaman da bizi istemiyorsun diyor
Bence demet Akalın la yazışıyorsun asdfgjkTCK madde 278. Kafanıza göre istediğime duyarlı olurum istersem insanlara hiç olmam diyemezsiniz. Pitbullun parçaladığı çocuğu hayvanseverlikle bağdaşlaştirmadim, gayet ne demek istediğim açık, anlayan anladı. Anlama becerisine bile sahip değilken nasıl zengin oldunuz hayret. Son olarak da, yaptığınız yardımların nereye veya kime gittiği kimsenin umrunda değil.
Kendisi sevmiyor ama zaten kendisi kediyle yaşamayacak. Onunki evlatsa sizinki de evlat başka çözümler aramak lazım.Aslında onun derdi kediyle kendisi sevmiyor benim sahiplenmemi istemiyor
Zaten biz iki kardeşiz arada annemde görüşüyoruz. Onun derdi kedimle varlığından rahatsız oluyorDeli mi ne yahu kendisi çocuğunu düşünmüyor
Ben kedimi sahiplendirmicem diyin acık olun kedi ile bağ kuruluyor o çocuğunu nasıl seviyorsa sizde kedinizi öyle seviyorsunuz önce bunu idrak etmesi lazım bence bir müddet görüşmeyin sular durulsun sonra bir çözüm bulun dışarda yada ablanızda buluşmak gibi
Çözüm ona kalmış ben uğraşamam şahsenKendisi sevmiyor ama zaten kendisi kediyle yaşamayacak. Onunki evlatsa sizinki de evlat başka çözümler aramak lazım.
Ne alaka ya evli çiftlerde hayvan sahipleniyorSırf sizin özelinizde söylemiyorum ama bu hayvanseverlik konusu bu ülkede gerçekten hastalıklı bir hal almaya başladı. Özellikle evlenmemiş/boşanmış/çocuğu olmayan kadınlar hayatlarında bulamadıkları sevgi boşluğunu hayvanlarla doldurmaya çalışıyorlar ve bu kesinlikle hastalıklı bi durum. Yani şu yazdığınız normal mi sizce. Hem hayvansever olup hem akıl ve mantık çerçevesinde davranabilirsiniz, bu şekilde uçlarda yaşamak size bir şey katmaz aile öyle kolay silinecek bir şey değil ama sizin gibi kardeşim olsa bir daha görüşmem.
Çok şükür iyi ki varsınızDepremi en ağır yaşayan şehirlerden birindeydik ve koşup komşuların çocuklarını dışarı çıkarmak yerine kedilerimizi alıp çıktık. Bu da ona benziyor. Herkes kendi sorumluluğundaki canı kurtarır iki iki dört.
Sağolun siz deÇok şükür iyi ki varsınız
Kişiselleştirmiş sanki tuhaf gerçektenZaten biz iki kardeşiz arada annemde görüşüyoruz. Onun derdi kedimle varlığından rahatsız oluyor
Sevmiyorum. Sevmek zorunda değilim ki? Korkuyorum. O da sizin gibi düşünüyor işte. Siz de saygı yok asıl. İstemeyen insanlara saygı göstermeniz gerek sabah işe giderken birden bire önüme atlaması o kadar ürkütücü ve rahatsız edici kiYani nedir bu hayvanlarla alıp veremediğiniz ne zararı küçücük bir şey apartman da çok mu yer kaplıyor. Ayrıca hiç kimse hakareti haketmez
Bana da öyle geldi. Birazdan mal varlığı beyanı yapacak hanımefendiBence demet Akalın la yazışıyorsun asdfgjk
Yemez ya sizi iyi o zaman korkuyorsunuz diye sokaklarda ki kedileri de topladınlarSevmiyorum. Sevmek zorunda değilim ki? Korkuyorum. O da sizin gibi düşünüyor işte. Siz de saygı yok asıl. İstemeyen insanlara saygı göstermeniz gerek sabah işe giderken birden bire önüme atlaması o kadar ürkütücü ve rahatsız edici ki