- 7 Ağustos 2019
- 545
- 2.265
Sizin icin simdi baktimLayla
Livya
Liya
biraz zorlama olmuş sanki anlamları nedir
Ben size oncelikle harikasiniz demek istiyorumSoylenis olarak uyumlu olsun derseniz:
arya
Ayla
Alya
Azra
ama bence daha guzel olan anlamsal uyum derseniz:
meric
Nil
Nehir
İrmak
Uyum onemli degil derseniz:
yagmur
Damla
Selin
Gokce
Pelin
İpek
Bade
Mine
Duru
Öyle gerçekten. Ben içimde alışamadım ismine ve çevredende beğenilmiyor gibi hissediyorum ama çevre umurumda değil.
Bence acele etme isim böyle aranarak bulunmaz bi anısı bi yaşanmışlığı olmalı mesela benim aklımda bir sürü isim vardır bi akşam eşimle bi şarkı dinliyorduk birden durup birbirimize baktık oha bu isim kızımız olursa ismi olmalı dedik ikimizde bayıldık o an kızım yok ama olursa ismi hazır
İşin garibi ilk koyduğumda sevdim gibi gelmişti ismi :) zaman geçtikçe içime sinmediğini hissettim.
Bulursunuz merak etmeyin.Bende ne yapacagimi hic bilmiyorum gerçekten.. İcime sinen bi isim olmazsa bulamazsam ne yapicaz mesela
Ben de öyleydim .Buraya konu açtım .Önceden beğendiğim hiçbir isime ısınamadım.İste bu diyemedim.O his hiçbir zaman olmadı:)Sonunda vakit geldi ve ben hala bulamadım.Artik en begendigimi içime sinmeyerek kizima koydum.Kimkige yazdirdiktan sonra bile hâlâ içime sinmemisti.Ama seslene seslene ismi beğendim,kızımla butunlesince ısındım ..Şimdi iyiki bu ismi koymuşum diyorum .Başka kızım olsa isim bulamam herhalde .En güzel isim bu diyorum kendi kendime:)Ah kızlar hepsi güzel isimler. Baskasi acsa bu konuyu bende ona bu isimleri onerirdim sanırım ama yok kızımın ismi olarak ısınamiyorum.
Mesela Umay ı cok cok begenirdim. Ama yok gitti o his kızım oldugunu ogrendigimde. İdil i begenirdim. Ama yokÖzgü ye sıcağım biraz ama oda oyle aşırı olmasini istiyorum gibi degil bilmiyorum
Gerçekten çok zor.Erkek ismi daha kolay.Kiz ismi çok güzel isimler var ve seçenek çok.O yuzden çok zor.Ben 34.haftamda zorla karar verdim.Ciddi misiniz? İsmi neydi yazmis miydiniz? Cok zor degil mi kiz ismi koymak? Yada ben mi cok zorlaniyorum bilmiyorum. İnsallah ısınırsiniz eminim cok guzel bi isimdir
ŞemsaKızlar Merhaba,
Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤
Zaten kulağa hoş gelmeyen isimlerin hep guzel anlamları var nedense.Kizima isim bakarken fark ettim.Kulaga çok hoş gelen isimlerin ise anlamı saçma,içi bostu .:)Şemsakulağa saçma geliyor ama anlamı çok güzel eve doğan güneş demek
Öyle yaZaten kulağa hoş gelmeyen isimlerin hep guzel anlamları var nedense.Kizima isim bakarken fark ettim.Kulaga çok hoş gelen isimlerin ise anlamı saçma,içi bostu .:)
Canım benim eşimin adı da Ali.Ben de alin,alina,alisa bunlardan birini koymak istedim .Eşime jest olsun diye ama kendisi istemedi:)AlinÖyle ya
Neyse bende alin koymak istiyorum eşimin adı Ali ikinci ismi de var ama buna uydurabildim
- yüzün kaşlar, şakaklar ve saç arasında kalan bölümü.
- 2.
(kimi şeylerde) alnaç, yüz, ön, önyüz
Anlamlara bak
ŞEMSA Hiç duymadim.Şemsakulağa saçma geliyor ama anlamı çok güzel eve doğan güneş demek
Edebiyatçı Recaizade Mahmut Ekrem’in evlatlık aldığı kızının ismi bende derste duydımmŞEMSA Hiç duymadim.