Teşekkür ederim ❤ Aden’e karar verdik
Asyaben normalde simayla aysima arasında kalmıştım vazgeçtim onlardan. şuan sıla ile asya arasında gidip geliyorum.öneri olsun istedim.bende karar veremedim ilk kızımın adı duru.ikinciyi bulamadım
Sıla çok güzel .Ben de sıla ismini çok beğenirim .Bir daha kizim olursa dusundugum isimlerden biri .kızımın adı İpek ..ben normalde simayla aysima arasında kalmıştım vazgeçtim onlardan. şuan sıla ile asya arasında gidip geliyorum.öneri olsun istedim.bende karar veremedim ilk kızımın adı duru.ikinciyi bulamadım
isim olayı çok zorluyor beni yaAsya
Sıla ismine oldum olasi ısınamamisimdir..
allah bağışlasınSıla çok güzel .Ben de sıla ismini çok beğenirim .Bir daha kizim olursa dusundugum isimlerden biri .kızımın adı İpek ..
Asel cok hoşTeşekkür ederim kizlar cevaplariniz icin ama hani insanin heh kesin bu olmali demesi gerekiyor ya o duyguyu yasayamiyorumneden boyle oldu bilmiyorum oğlumda saniyesinde karar vermistik sevgiliyken, sonrasinda da erkek olunca hic dusunmeden koymustuk.. o heh bu olsun duygusunu yasayamiyorum
isim olayı çok zorluyor beni yaselin de kulağıma hoş gelmeye başladı ben isim koyamayacağım sanırım
Benim kızımın ismi YadeKızlar Merhaba,
Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız
Çok güzel .Biz İpek ve selin arasında kalmıştık.Son üçümüz İpek selin ve Melisa idi .Melisa yi eledim.Uzun bir sure İpek mi selin mi diye düşündük .Sonra ipeğe karar verdik.Begendigim kibar bir isim selin de..allah bağışlasınselin nasıl ???
Aden’e karar verdik teyzeleri
bak bende öneride bulunayım sanaHic ısınamiyorum bu isimlerenaapcam bilmiyorum
Demezler çünkü adenin a sı kısa soylenirken, ademin a sı uzun söyleniyor.Aden yerine asel olsaydı daha iyi olurdu çünkü insanlar aden yerine adem diyebilirler.
Aynen oyle soylerken ‘a’ lar cok farklı çıkıyor bencede adem denmesi çok güçDemezler çünkü adenin a sı kısa soylenirken, ademin a sı uzun söyleniyor.