Buyuk kizim EsilaHepsi cok guzel isimler ama yok olmuyor umutsuz vakayım ben ısanamıyorum heh bu olsun diyemiyorum kaldi 10 haftam
Kucuk kizim ipek
Oglunuz Aras mis, Sara yada Sare de guzel isimler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyuk kizim EsilaHepsi cok guzel isimler ama yok olmuyor umutsuz vakayım ben ısanamıyorum heh bu olsun diyemiyorum kaldi 10 haftam
Oglunuza nehir ismi vermişsiniz. Kızınıza da nehir ismi verebilirsiniz.
Beliz..
Umay nasil
Sahra nasıl?
Hem Sanki Aras’la da uyumlu gibi
Buyuk kizim Esila
Kucuk kizim ipek
Oglunuz Aras mis, Sara yada Sare de guzel isimler
Oglunuza nehir ismi vermişsiniz. Kızınıza da nehir ismi verebilirsiniz.
Nil veya Meriç olabilir.
İçinize sinmeyen ismi sakınnn koymayın. Kaç yıl geçti ben hala ısınamadım kızımın ismineAh kızlar hepsi güzel isimler. Baskasi acsa bu konuyu bende ona bu isimleri onerirdim sanırım ama yok kızımın ismi olarak ısınamiyorum.
Mesela Umay ı cok cok begenirdim. Ama yok gitti o his kızım oldugunu ogrendigimde. İdil i begenirdim. Ama yok Özgü ye sıcağım biraz ama oda oyle aşırı olmasini istiyorum gibi degil bilmiyorum
Ay merak ettim sakıncası yoksa ismi ne ki kızınızın ?İçinize sinmeyen ismi sakınnn koymayın. Kaç yıl geçti ben hala ısınamadım kızımın ismine
Ciddi misiniz? İsmi neydi yazmis miydiniz? Cok zor degil mi kiz ismi koymak? Yada ben mi cok zorlaniyorum bilmiyorum. İnsallah ısınırsiniz eminim cok guzel bi isimdirİçinize sinmeyen ismi sakınnn koymayın. Kaç yıl geçti ben hala ısınamadım kızımın ismine
onu söylemeyim :)Ay merak ettim sakıncası yoksa ismi ne ki kızınızın ?
Tamam :)onu söylemeyim :)
İsmini söylemeyim :) aslında şimdiki ismide güzel ama neden bilmiyorum hala acabalar dönüyor aklımdaCiddi misiniz? İsmi neydi yazmis miydiniz? Cok zor degil mi kiz ismi koymak? Yada ben mi cok zorlaniyorum bilmiyorum. İnsallah ısınırsiniz eminim cok guzel bi isimdir
Ah beni simdi iyice bir telas sardi Ne koyacam ben bu kiza isim hic bilmiyorum. Sizin icinde durum farklı olmalı koyduktan sonrada acabalarin olması of cok büyük sorumlulukİsmini söylemeyim :) aslında şimdiki ismide güzel ama neden bilmiyorum hala acabalar dönüyor aklımda
Öyle gerçekten. Ben içimde alışamadım ismine ve çevredende beğenilmiyor gibi hissediyorum ama çevre umurumda değil.Ah beni simdi iyice bir telas sardi Ne koyacam ben bu kiza isim hic bilmiyorum. Sizin icinde durum farklı olmalı koyduktan sonrada acabalarin olması of cok büyük sorumluluk
Bence acele etme isim böyle aranarak bulunmaz bi anısı bi yaşanmışlığı olmalı mesela benim aklımda bir sürü isim vardır bi akşam eşimle bi şarkı dinliyorduk birden durup birbirimize baktık oha bu isim kızımız olursa ismi olmalı dedik ikimizde bayıldık o an kızım yok ama olursa ismi hazırHepsi cok guzel isimler ama yok olmuyor umutsuz vakayım ben ısanamıyorum heh bu olsun diyemiyorum kaldi 10 haftam
LaylaAlara
Mira
Mila
Layla
Ela
Lara
Liya
Aleyna
Nil
Livya
Anlamlarini bilmiyorum, yasadigim yerde sık duydugum bir isimLayla
Livya