Aden yerine asel olsaydı daha iyi olurdu çünkü insanlar aden yerine adem diyebilirler.
Her isme her seyi takabilirler, onemli olan icinize sinmesi, takilmayin. Severim aden isminiZannetmem çünkü söyleniş cok farklı. İkisi arasinda bir harf fark olsa da ağızdan çıkışı cok farkli olan iki isim nasil karistirilcakkiBide Asel ismini begenmiyorum pek
Cok teşekkür ederizHer isme her seyi takabilirler, onemli olan icinize sinmesi, takilmayin. Severim aden ismini
Aminnn insallah, ne guzel duaCok teşekkür ederizİstediginiz zaman sizede nasip olsun insallah
Aden’e karar verdikMerhaba ne isim koydunuz
İçinize snmesine sevindim,Saglikla kucagina alirsiniz insAllahAden’e karar verdik❤ Henuz dogmadı ama belli kızımızın ismi Aden ❤
arya olabilir, arasla uyuyor, hem anlamı da cok guzel
Allah hayirli uzun ömürler versin Aden bebeğeAden koyduk teyzeleri. Dogdu cok şükür bugun 40 ı cıkıyor❤
Amin insallah teyzesi, Allah tum bebekleri korusunAllah hayirli uzun ömürler versin Aden bebeğe
Teyzemin adı yeni dünya :)lavin olabilir :) birde benim arkadaşım doğum yaptı kızının adını dünya koydu.. dünyam diye seviyor